Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Kumaru Vakor (kitalált)
Kategória: Bleach
Feltöltő: Akahige

Kor: nincs adat

Külső leírás: Magas, szeme sárga, haja szürke, maszk szilánkja az állán helyezkedik el. Arrancar ruhája egy egyszerű mellény, és nadrág, általában kigombolva hordja. Hátára egy méretes hatost tetováltak. Arckifejezése néha unott, így próbálja megtartani az elegancia látszatát.

Jellem: Társai szerint "Ő a valaha volt létező legesetlenebb arrankhár, akit Hueco Mundo valaha a hátán volt kénytelen hordani." És ezt úgy mondják, hogy az új espadában még csak nincs is az előzőre jellemző utálkozás. Valóban, kétbalkezes, és általában kissé fogalmatlan. Gyakran csak akkor jön rá, mibe keveredett, mikor már nyakig benne van. Ezt leginkább annak a személyiségének köszönheti, hogy mindenre rábólint, amit egy barátja kér. De mikor tudja, miről van szó, nagyon bölcs, és megfontolt. Nem véletlenül kapta a hatos rangot, nem csak az ereje miatt. Másokkal nagyon barátságos, még az embereket sem veti meg.

Élettörténet: Miután híre jutott, hogy az espadának vége, a legerősebb megmaradt arrankharok megpróbáltak egy újat alapítani, és Vakornak is meghívót küldtek, aki el is foglalta a felajánlást. Megkapta a hatos rangot. Az új espada barátságosabb politikát folytatott az előzőnél, habár a tiszta lelkek városa felé továbbra is féltek közelíteni, ám egyszer Vahur átszökött, és összebarátkozott Komamura Sajinnal. Onnantól kezdve, mint amolyan követ mozog a két szervezet között.

Hobby: Filozófiai társalgások Komamurával

Foglalkozás: Hatodik espada, Hueco mundo és a Lelkek világának követe

Extrák: Fraccionokat nem tart, de szorgosan kutat az arrancarok között, hátha talál valaki szimpatikusat. A szakét nagyon bírja, mindig elfogadja az italt, ha kínálják. Kardja kiengedett formájában Agyarai és karjai nőnek. Fizikai erő szempontjából ő a legelső az espadában. Egyik technnikája az ütéssel való lökéshullám küldés. sokszor fogait használja fegyverként. Zöld Cero-ját négy szemfoga közül lövi ki (emberi alakban is). Sokáig szeretett volna egy test-test elleni küzdelmet (nem röhögünk, és ami fontosabb nem homulunk) Yammival, az anno tízes espadával, amíg... hát, igen, amígy meg nem tudta, hogy meghalt.

Képinfo: Nem saját, egy Tohkann nevű devianart felhasználó készítette. (The image is created and owned by a devianart user, Tohkann) (http://tohkann.deviantart.com/art/Bear-Espada-Bleach-fan-request-301708094)

Engedélyezve: 2012. 11. 13.
2014. 04. 17.

Módosítva: 2014. 04. 16. 21:47:08
Módosította: Akahige

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).