Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 5 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Kain
Kategória: Fantasy
Feltöltő: MimiChan

Kor: 31

Külső leírás: Haja csokibarna, félhosszú. Többnyire félig kócosan keretezik arcár rakoncátlan tincsei. Szemei sárgásak, az arany színéhez hasonlóan, némi barna árnyalattal. Felsőteste kidolgozott, izmos a sok sportolástól.

Jellem: Nagyon erős, kemény, makacs és önfejű férfi. A vihart szereti, mert a múltban átélt fájdalmait juttaják eszébe, és úgy gondolja, hogyha elfogadja a fájdalmat képes lesz jobban eltűrni is. Mert bármilyen erős is, a fizikai fájdalmat és a sérüléseket elég rosszul viseli, a legkisebb karcolásokért is képes napokig nyafogni. Néhány szempontból elég gyerekes, van, hogy rájön a hisztiroham és nem hajlandó elvállalni egy vámpírvadászi megbízást, ilyenkor elég nehéz őt megnyugtatni. Csak észérvekkel lehet meggyőzni racionális gondolkodásmódja miatt. Az empátia nincs benne túlzott szinten jelen, elég egoista így többnyire a saját érdekeit tartja szem előtt.

Élettörténet: Szülei és nagyszülei is kiváló vámpírvadászok voltak, de gyerekkorában ő nem ezt a vonalat szerette volna tovább vinni. 12 éves korában változott meg véleménye, mikor néhány vérszomjas vámpír a szeme láttára gyilkolta meg szüleit. Azóta gyűlöli az éjszaka gyermekeit és feltett szándéka a lehető legtöbbet kiírtani belőlük, még ha tudja is, hogy vannak köztük kevésbé elvetemültebb példányok is. A fájdalomtól is a tragikus események óta retteg, de azóta is próbálja elnyomni magában ezt a fajta félelmet. Szeret az esőben sétálni, mert ez mindig előhívja belőle élete szomorú és vidám élményeinek emlékét is. Elsőre undoknak és szemétnek tűnhet, de minél jobban megismeri őt az ember, annál inkább rájön, mennyire szerethető jelleme van.

Hobby: zene hallgatás, kosarazás

Foglalkozás: vámpírvadász

Extrák: Vadászat közben szemei vörösesen izzanak, a vámpírokhoz hasonlóan. Ez azért van, mert nagyon kevés vámpír vér is folyik az ereiben, nagyapja elődeitől.

Képinfo: Nem saját kép (http://fc02.deviantart.net/fs71/f/2010/302/f/d/oc__cannibal_fever_by_yaoilollipop7-d31r64o.jpg)

Engedélyezve: 2012. 11. 09.

Módosítva: 2012. 11. 09. 17:55:55
Módosította: MimiChan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).