Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Paul Walmore
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Onichi

Kor: 25

Külső leírás: Átlagos magasságú, átlagos testalkatú fiú. Legalábbis elsőre ilyennek tűnik, de ennek az az oka, hogy ingei, öltönyei remekül elrejtik izmait. Viszont ha valaki meglátja lovaglónadrágban, kigombolt ingben, egy nyughatatlan csődör hátán, akkor rögtön megváltozik róla a véleménye. A sok éves lovaglás, a viszonylag sok fizikai munka megtette hatását. Nem a szokványos gazdag, öltönyös kölyök külsővel rendelkezik. Szemei csokoládébarnák, tökéletesen illenek mindig kócos tincseihez. Olyan, akár egy ápolatlan kiskölyök, és erre még az is rátesz egy lapáttal, hogy arca igencsak fiatalos. Sokszor nézik fiatalabbnak koránál, de őt ez egyáltalán nem zavarja, sőt ki is élvezi a helyzetet. Külseje igencsak változatos. Ha tárgyalásokon, versenyeken, árveréseken vesz részt, akkor mindig elegáns, öltöny, nyakkendő, jólfésült haj és tisztága polírozott cipő. Viszont ha a lovak közt van, akkor inkább hasonlít egy utcakölyökre. Maszatos arc és kezek, sáros csizma, foltos ing és fűfolttokkal tarkított nadrágok. Nem túl dizájnos, ő mégis inkább így érzi jól magát.

Jellem: Csendes, kedves férfi aki jól kijön az emberekkel, annak ellenére, hogy nem sok időt tölt köztük. A család, az együttlét egykor még fontos volt számára, de hamar kinőtte, és megtanulta, hogy a világ nem mályvacukros kakaóval üldögélés a kandalló mellett. A legtöbb embernek a pénz a fontos, hiszen azzal bármit meg lehet oldani. Ő is ebben a szellemben nevelkedett, bár csak egy része. A másik fele a mesék, a kedves dolgok, segítőkész emberek világát támogatná. Gyakran menekül egy könyvbe a valódi világ összevisszasága, rohanása elől. Persze nem veri nagy dobra, az ismerősei előtt inkább a komoly, földhöz ragadt énjét mutatja. Határozott, irányító jellem aki szereti ha igaza van. Persze igazán fölszabadult és vidám is tud lenni, csak kevés olyan barátja van, akivel eljár szórakozni. Hajlamos hogy minden gondot először pénzzel akarjon megoldani, de igyekszik leszokni erről. Kíváncsi, szeret tanulni, így folyamatosan bővíti ismereteit minden téren. Szereti a kalandokat, az utazásokat, akár versenyről van szó, akár hobbiról. Megszállottja más országok kultúrájának, főleg konyhájának. Párkapcsolatok terén sosem volt igazán szerencsés. Az egyetlen lány, akivel komolyabb kapcsolata is volt, közel egy év után szakított vele, mondván hogy Paul túl furcsa neki. Hogy miben látta ezt a furcsaságot, azt sosem mondta el. Azóta nem nagyon próbálkozott másokkal.

Élettörténet: Egy módos család egyetlen gyermeke. Szülei lovakat tenyésztettek, versenyeztették őket, ebből elég hamar meggazdagodtak. Szerették fiúkat, de gyakran előfordult, hogy el kellett utazniuk egy-egy versenyre, ilyenkor nagynénje vigyázott a kisfiúra. A hiányukat ajándékokkal pótolták, így Paul hamar megszokta, hogy bármit kér, azt megkapja. Az ünnepek nem is a családi együttlétből, hanem az ajándékokból, a fényűzésből és a mesékből álltak számára. A mesék voltak a kedvencei. Minden este olvasott föl neki valaki a kedvenc könyveiből, majd később saját maga vette át ezt a feladatot. A mai napig szereti a különleges történeteket, bár egyáltalán nem hisz bennük. Tisztában van vele, hogy se húsvéti nyúl, se fogtündér, se mikulás nem létezik, csak a gyerekek boldogságát szolgáló kitalált személyek. Iskoláit jó eredménnyel végezte, bár szülei már most annyi pénzt halmoztak föl, amiből könnyedén eléldegélhetne. Saját döntése volt, hogy szeretné tovább vinni szülei üzletét. Mindig szerette a lovakat, hiszen köztük nőtt föl. A fogathajtást viszonylag korán kezdte, és végül amolyan munka/hobbivá nőtte ki magát, amit bármikor szívesen csinál. Szülei pár évvel ezelőtt hunytak el egy balesetben, így most egyedül él a családi házban, csak néha látogatja meg unokahúga. Barátait leginkább a versenyekről ismeri, néha elmegy velük szórakozni, de leginkább egyedül tölti idejét.

Hobby: Lovaglás, olvasás, utazás

Foglalkozás: Fogathajtó

Extrák: Foglalt *** Az összes családi ünnep semleges számára. Csak azt látja bennük, hogy újra ajándékokat kell vennie, újra egy csomó pénzt kell kidobnia az ablakon. Egyedül a karácsonyfát, és a fahéjas forrócsokoládét szereti az egészben. Na meg a havat. Gyakran sétál a hóesésben, vagy ha a körülmények olyanok, akkor kilovagol. Még egy lovas szánja is van, bár elég ritkán használja. *** Kifejezetten jól főz férfi létére. Süteményeket is szívesen készít, bár ahhoz szüksége van egyfajta hangulatra.

Engedélyezve: 2012. 11. 04.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).