Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Carl Moon
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Levi-sama

Kor: 25

Külső leírás: 173 cm, vékony de izmos testalkatú férfi. Szemei szürkék, de harc közben vagy ha feldühítik, ezüst holdként ragyognak erejétől. Haja rövid és fekete, bőre sápadt fehér. Arca kortalan szépségű, és ilyen is marad örökre, amíg élni fog.

Jellem: erős jelleműnek szeretné mutatni magát, hogy fajának többi tagjára hasonlítson, de valójában nagyon érzékeny lélek. Mindig megviseli ha meg kell ölnie valakit, néha még el is siratja legyőzött ellenségét. Soha nem becsüli alá ellenfeleit, és tisztelettel bánik velük. Harcol a gyengékért, az igazságért, az elveiért, társaiért. Igazi nemes-szívű harcos.

Élettörténet: a Hold-tündérek nemzetébe tartozik, amely a tündérek egyik alfaja. A tündérek kihaló-félben vannak, már csak néhány tucatnyi él belőlük a világon, mivel szépségük, vérük és húsuk igencsak kívánatos minden természetfeletti és nem természetfeletti számára. Az emberek is vadásznak rájuk, szépségük miatt. Maroknyi harcosuk van csupán, közülük az egyik Carl. Az ő feladatuk a tündérek búvóhelyének védelme. Carl ezt már 15 éves kora óta teszi, szüleit is féltőn óvja, kolóniájának többi tagjával együtt.

Hobby: kardforgatás gyakorlása, és az olvasás. Nagyon szereti a fajáról szóló tündérmeséket^^

Foglalkozás: Harcos Hold-tündér

Extrák: A Hold-tündérek általában éjjeli életet élnek, erejüket a hold és a csillagok fényéből nyerik. Kisebb varázslatokra képesek, ezek főleg a rejtőzködő varázslatok és a káprázatok. Könnyen és nagyon gyorsan képesek mozogni, ezért jók a harcban, ez az erősségük. A totális közelharcban azonban nehezen boldogulnak, mert fizikai erejük emberi szintű csupán. Szeretik a nyilat, az íjat és a hosszú kardokat. Általában lesből támadnak.

Engedélyezve: 2009. 10. 14.

Módosítva: 2010. 07. 11. 19:06:33
Módosította: Levi-sama

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).