Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 5 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Hyuuga Hinata
Kategória: Naruto
Feltöltő: Onichi

Kor: 18

Külső leírás: Átlagos magasságú, csinos lány, aki kiválóan elrejti ezt a tulajdonságát bő, jól takaró ruháival. Sötét hajzuhatagja egészen hátközépig ér, tincsei elöl lágyan ölelik körbe arcát, frufrujával tökéletes keretet adva neki. Családjára jellemző levendula szín szemei szinte minden alkalommal kedvesen tekintenek az emberekre, árad belőlük a melegség, gondoskodás, persze ha éppen nem félelmeivel van elfoglalva. Arcán gyakran látni szorongást, aggodalmat. Akik nem találkoznak vele gyakran, azok könnyen ezt hiszik hogy csak ilyen érzelmekre képes, pedig egyáltalán nem. Vidám, mosolygós arca kifejezetten bájosnak mondható, még ha ritkán sikerül is fölszabadulnia annyira, hogy előhozza magából. Halvány bőrén elég könnyen meglátszanak az apró sérülések, és az ennél sokkal gyakoribb, szinte sötét rózsaszín pír. Legtöbb ruhája bő, szinte eltűnik bennük, de ez is a célja. Nem szándékozik kitűnni a tömegből, és ezt remekül csinálja. Fejpántját a nyakába kötve viseli. Talán elsőre senki nem nézné ki belőle, és ez leginkább harc közben látszik meg, de mozgása összeszedett és kecses.

Jellem: Félénk, csendes lány, akit a legtöbben még csak észre sem vesznek. A háttérből figyel, ha valaki kérdezi csak röviden, halkan válaszol. Olyan, mint egy rémült kisegér aki eltévedt, és akárhányszor elindulna valamelyik irányba, egy macskával találja szembe magát. Mindezek ellenére, ha valaki jobban megismeri, akkor rájön, hogy több is rejlik benne ennél. Gondoskodó, törődő lány, aki szívén viseli mások sorsát. Nem sok igazi barátja van, de nekik igyekszik a kedvükben járni. Shino és Kiba azok, akik a legközelebb állnak hozzá, és annak ellenére, hogy már nem alkotnak egy csapatot, velük tölti a legtöbb időt. Határozatlan, nem egy vezető alkat, de kiváló csapattárs. Hamar átlátja a dolgokat, felismeri és megoldja a problémákat. Éles eszének köszönhetően gyakran úszták meg komolyabb sérülések nélkül a küldetéseket. Kitartó, annyira hogy néha még túlhajszolni is képes magát a cél elérése érdekében. Ha kitűz maga elé egy célt, akkor azt bármi áron eléri, bár néha szüksége van egy kis támogatásra. Nem utasítja vissza a segítséget, de nem is kéri. Nem akar olyan lenni mint mások, inkább saját magának tapos utat. Önbizalma nem sok van, apja már korán gondoskodott róla, hogy így legyen. Nem tartja magát sokra, de azért szorult belé egy kis büszkeség. Igyekszik megfelelni apjának, családjának, és leginkább Narutonak, akit egyfajta példaképének is tekint. Nehéz belőle kiszedni, hogy épp mire gondol, inkább csak pirul és mosolyog, ha érzéseiről kérdezik.

Élettörténet: A sors egészen furcsa döntésekén a Hyuuga-klán főházába született első gyermekként. Apja korán elkezdte nevelését, hiszen az utódjáról volt szó, de csalódnia kellett. A kislány nem mutatott olyan tehetséget, ami az elvérható lett volna, ráadásul a természete sem volt megfelelő. Túl félénk, csendes volt, hiányzott belőle a családjára jellemző elszántság, határozottság, arrogancia. Sorra elbukott, képtelen volt teljesíteni a feladatokat, amiket elé állítottak. Végső csalódottságában Hiashi fiatalabb lányához fordult, Hinatat pedig egy jounin, Kurenai szárnyaira bízta. Hinata ekkor már teljesen magába fordult, bűntudatot érzett, amiért nem volt elég jó családjának, de nem adta föl. Kurenai tanítása, támogatása segítségével felvételt nyert az akadémiára, hogy ninja válhasson belőle. Tanulmányi eredményei jók voltak, gyorsan tanult, az elméleti tudása az éltanulók közé emelte. A többi lánnyal ellentétben, őt sosem érdekelte Sasuke, inkább a magányos, többiek által kiközösített Narutot csodálta. Persze csak távolról. Barátai sosem voltak igazán, egészen addig, míg össze nem állta 8-as csapat. Továbbra is Kurenai-sensei maradt a tanítója, de most már kettő, illetve három barátot szerzett Shino, Kiba és Akamaru személyében. Végre megtudta milyen ha vannak az embernek igazi barátai. Élete igazán nagy fordulatot vett, elhatározta, hogy jobbá válik, eléri, hogy apja, unokatestvére, és mindenki más elismerje. Hosszú, fárasztó edzések, küzdelmek vártak rá de ő kitartott. Bár esélye sem volt olyan jóvá válni, mint Neji, ő mindent megtett. Sokat fejlődött, fejlesztette, alakította a klán technikáit, míg ki nem alakult sajátos harcmodora. Sikerrel teljesítette a chunin-vizsgát, így elérte az egyik célt, amit kitűzött maga elé. Továbbra sem teljesen elégedett magával, de legalább részben megtette amit akart. Már nem tekintenek rá kudarcként, elismerik, hogy fejlődött, hogy nem reménytelenül gyenge. Küldetésekre legtöbbször, mint a csapat felderítő tagja küldik, fennmaradó idejét edzéssel tölti, hogy még jobbá váljon.

Hobby: Séták, virágszedés, piknikezés azokkal, akik fontosak számára

Foglalkozás: Chunin

Extrák: Szeret főzni, és eddig mindenki azon a véleményen van, hogy jól is csinálja. Ő maga nem nagyon rajong a rákból, angolnából készített ételekért, viszont a fahéjas dolgokért odavan. *** Vérvonalképességének köszönhetően jól irányítja chakráját, ebben rejlik az ereje. Emellett jó nyomkövető, hamar összerakja a darabkákat és megoldja a dolgokat. *** Mondhatni kibékült unokatestvérével, bár a régen szerzett sebeket nehéz begyógyítani. Neji támogatja a lányt, tiszteli a kitartása miatt, de pont ez okból nevezi néha bolondnak is.

Engedélyezve: 2012. 10. 31.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).