Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 8 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Asami Ryuchi
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: narcisz

Kor: 28

Külső leírás: Hű, hát mit is mondhatnék, erről a tökéletes férfiről? Igazi csoda, a megtestesült férfiasság, mintha az istenek közül szállt volna aki, közénk alantos kis lények közé, akik még arra sem vagyunk méltók, hogy lába nyomát csókolgassuk. (Mellesleg, szerintem ezt ő maga is így gondolja) A tökéletes külsőhöz, hozzá tartozik, egy mondhatni még tökéletesebb 185 cm-es testmagasság, 78 kg, és mindehhez olyan izomzat, amiről a nők megvesznek a férfiakat pedig elönti az irigység. Ami ruházatát illeti: Asami a luxus és a stílus háromrészes öltönybe bújt ikonja. Mást szinte nem is hord, de miért is hordana, ha egyszer ilyen jól áll neki? Az ajtó elé kitett cipője is elég ahhoz, hogy az ember lányáról lecsússzon a bugyi. Szoborszerű teste láttán még a görög szobrok csak annyit mondanának, This is Sparta! ("Ez itt Spárta!"), a válla pedig olyan széles, hogy akár egymaga is feltartóztathatta volna a perzsa sereget Thermopülainál. A combja olyan hosszú, mint nekünk az egész lábunk combtőtől bokáig. Szexuális beállítottságát illetően alighanem "pánszexuális", vagyis minden jöhet ami tetszik. Jólfésült világosbarna hajának egy-egy tincse, játékosan hullik arcába, ami mellé kivillannak rideg, mégis elképesztően szexi szemei, kegyetlenül ívelt szemöldöke alól. Szépen ívelt telt ajkai és markáns, férfiasan ívelt arcszerkezete, helyes fitos nózit ölel kőrbe. Különleges ismertetőjele a Dunhill cigaretta. Nemcsak szereti a szexet, hanem mocskosul ért is hozzá, és ezt tudja is magáról. Kedveli a szexuális játékokat, előszeretettel éli ki partnerén szadista hajlamait, de arra mindig gondosan ügyel, hogy a "szerencsétlen" áldozat élete legnagyobb gyönyöreit élje át a "kínok" közt. Fegyvergyűjteményénél talán csak szado-mazo játékszereinek gyűjteménye gazdagabb.

Jellem: Asami igazán bonyolult és összetett fickó, legalábbis az én meglátásom szerint. Egyrészről egy kimondottan jó megjelenésű, tökéletes modorú pasas, aki bárkit képes levenni stílusával és viselkedésével a lábáról. Másrészről viszont könyörtelen, szadista, mogorva, hatalommániás alak, aki kedve szerint manipulálja az embereket. Nyugalmából szinte semmi sem zökkentheti ki, legalábbis látszatra, de ha jobba belegondolunk tényleg. Ezt a fickót sehogy sem lehet felhúzni, vagyis úgy nem, hogy ez a külsején megmutatkozzon, és elég gyakran úgy tűnik, hogy akár fát is lehet hasogatni a hátán. El sem tudom képzelni, honnan ez a nagy látszat önuralom. Talán titokban minden reggelét egy levél erősebb nyugtatóval kezdi, amit Sakéval öblít le. Nem túl valószínű, de amit azt említettem ez csak a látszat. Valójában őt is fel lehet húzni, habár kizökkenteni tényleg nehéz és kicsit sem tanácsos. Olyan botorság, mint odasétálni egy alvó tigrishez és botocskával megbökdösni az érzékeny nóziját. Elég valószínű, hogy a következményei a legtöbb embernek nyilvánvaló következményekkel járnak. Nem ismer párdont és a hibákat sem tűri maga körül és azon személyek, akik mégis megpróbálkoznak vele-a fene se tudja miben reménykedve- azok bizony gyorsan megássák maguknak végső nyughelyüket. Mindent összegezve, azért Asami nem kegyetlen, csak megszerzi, ami kell neki, akkor is, ha egy fél várost kell letarolnia érte. Vagy egy egészet. Nem kegyetlenség ez, csak közöny. Nem a rombolás a cél, csak hát a dolgok... néha pusztulnak. Erős vadász ösztöneivel a legvadabb nagymacskákon is túltesz és mint egy cica az egérrel, ő is szívesen játszadozik aktuális áldozatával. Vaskézzel irányítja a szervezetet, és a kisujjában van egy bűnszövetkezet irányításának minden csínja-bínja. Emberei tartanak tőle, de tisztelik is. Nem szereti az ellentmondást, könyörtelenül megtorol minden árulást és sérelmet, de legjobban az dühíti fel, ha hozzányúlnak a személyes dolgaihoz. Asami nem féltékeny, csak nem szereti, ha más is hozzányúl ahhoz, ami az övé. Nem épp a romantika megszállottja, de nincs is ellenére, ha egy kellemes vacsorát elfogyaszthat kiszemeltjével, de mint a legtöbb esetben itt is csak a préda a fontos. Vagy a játék része, vagy csak ezzel altatja el, prédája éberségét.. Birtoklási vágya az egeket veri, de ettől sem lesz kevésbé vonzó, hisz partnerei a fájdalomban is meglelhetik mellette azt a tökéletes idilli állapotot, amit szeretnének. Jellemében ugyanis mindig ott lapul a lehetőség némi változásra, de valójában ez is mint a legtöbb vele kapcsolatos tévhit, csak látszat. Ő nem változik, csak némileg idomul az adott személyhez, ami pillanatok alatt visszájára fordulhat.

Élettörténet: Asami múltja teljes mértékig a sötétség homályába burkolózik, és szinzte semmit sem lehet tudni arról, hogy hol született, hol nevelkedett és miként tengette gyermekkorát. Elég valószínű, hogy egy teljesen normális családban nőtt föl, némileg magasabb elvárásokkal és erőteljesebb szigorral, mint az átlag. Az biztos, hogy augusztus 4. én született, így a csillagjegye oroszlán, és a vércsoportja AB-s. Legmagasabb iskolai végzettsége, közgazdaságtudományi egyetem MBA fokozaton. Honnan jött, hogy került be az alvilág köreibe és hogyan küzdötte fel magát a csúcsra – mindezt homály fedi, de ez is hozzájárul ahhoz a titokzatos, mégis erőt sugárzó aurához, ami körülveszi. A műveleti központja Tokió, de a világ minden táját beutazta már, és sok helyen vannak érdekeltségei. Az alvilág olyannyira tart tőle, hogy elég ha suttogva elhangzik a neve, máris mindenki vigyázban áll. Kiválóan ért a lőfegyverekhez (ezért öltönye alatt biztosítékként mindig van nála egy, mármint még egy^^), és mindenhová csak egyetlen testőr kíséri. Ez a személy nem más mint Kirishima Asami jobb keze, aki egy személyben titkár, testőr, sofőr, ápoló, komornyik, bébiszitter és szóvivő. A védelem utolsó vonala, amin aztán végképp nem jut át semmi. Rajta keresztül áramolnak az információk befelé és az utasítások kifelé. Hűségéhez kétség sem férhet, az élete árán is megvédené Asamit, valamint mindent és mindenkit, ami és aki a főnöknek fontos. Rátermett, de hallgatag fickó, aki mindig jókor van a jó helyen. A főnök teljes bizalmát és elismerését élvezi. Asami mindig maga mellett tartja, akárhová is megy (egyedül őt), és az életét is bármikor rábízná. Asami a japán alvilág minden komoly haszonnal kecsegtető üzletében benne van a keze, fő profilja a drog fegyvercsempészet és kereskedelem, de emellett számos más üzletben is érdekeltsége van. Sokszor "csak" a közvetítő szerepét játssza, de ilyenkor is busás profit üti a markát. Az üzleteket természetesen nem sötét sikátorokban, hanem luxuséttermekben és exkluzív klubokban köti. Ő maga is tizenhárom éjszakai privát klub – köztük a legendás Club Sion - tulajdonosa, ahová csak meghívóval és csak klubtagként lehet bejutni, és ahol garantált diszkréció és első osztályú kiszolgálás várja a "fontos" embereket, leendő üzleti partnereket. Üzletfeleivel mindig nagyon udvarias és diszkrét, sokszor fordulnak hozzá segítségért, tanácsért, vagy csak egyszerűen egy-egy problémájukat akarják vele gyorsan és egyszerűen elintéz(tet)ni. Természetesen nagyon elfoglalt, semmit nem csinál maga, amit más is megtehet helyette. A munkaideje nagyjából délben kezdődik és hajnali kettőig, háromig tart. Dolga végeztével Tokió legdrágább és legmenőbb negyedébe tér haza, és egy felhőkarcoló tetőtéri lakosztályában hajtja álomra a fejét (egy akkora ágyon, amiben egy focicsapat is kényelmesen elférne).

Hobby: szexuális játékok, értékes fegyverek és szado-mazo kellékek gyűjtése

Foglalkozás: "üzletember". Mifelénk a szaknyelv ezt inkább "vállalkozó"-nak nevezi. ^^ Mit is jelent ez? Na, szedjük csak szépen sorba: kapcsolatok, kapcsolatok, kapcsolatok, pénz, pénz, pénz, illegális üzletek legális pénzmosó cégek fedezékében, és mindez persze nullás adó- és járulékbevallással és megvásárolt hivatalnokokkal, arra az esetre, ha mégis kilógna valahol a lóláb. A felszínen persze fedhetetlen üzletember, aki a legfelsőbb körökben is otthonosan mozog.

Extrák: *** Manga: Finder Series, Animix: Target in the Finder (Finder no Hyouteki)*** Idézet a drágától: "Tudod, hogy csak én kellek neked, és tudod, hogy én vagyok az egyetlen, aki miatt képes vagy így vonaglani a gyönyörtől." *** Plusz megjegyzés: Az eredi történetben, Asam már 35 éves, de mikor megismeri Fei Long Liut , bizony az egy 6-7 évvel korábbi sztori, ennek fényében fiatalítottam raja.***

Engedélyezve: 2013. 04. 25.
2015. 05. 12.

Módosítva: 2015. 05. 11. 13:10:28
Módosította: narcisz

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).