Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Issac Vraslav Wylar
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Darky

Kor: 1300 év körüli

Külső leírás: Félelmetesen férfias, és tökéletes, alabástromfehér bőrét nem csúfítja el semmilyen testi hiba, sebhely vagy folt. Szemei aranyszínűek, haja fekete, dús, tapintása akár a selyemé. Markáns arcát, telt ajkai teszik még érzékibbé. Aki belenéz a szemeibe rögtön a hatása alá kerül, erre csak rátesz egy lapáttal izmos, tökéletes testének látványa. Körmei kissé hegyesek, karomszerűek. Magas termetű, majdnem két méter.. amit csak mégjobban kihangsúlyoz a ruháival.

Jellem: Mindent akar, mindenestül és azonnal. Jah és általában meg is kapja. Nincs elájulva magától, de ereje akkora, hogy ha valaki nem akar valamit, ő akkoris képes meggyőzni az ellenkezőjéről. Az élet dolgait tekintve kiábrándult.. csak az izgatja igazán, amit nehezen tud megszerezni és az se sokáig. Szereti a ritkaságokat, legyen az bármi.. vagy bárki. Magabiztos és öntörvényű. Szereti a szabályokat, de csak azokat amiket ő szab meg, másoknak. Nem él vissza viszont a hatalmával, csak nagy ritkán, ha olyat lát amit muszáj megszereznie.

Élettörténet: Issac azon ritka vámpírok utolsó élő példánya, akik kizárólag más vámpírokra vadásznak. Így ő nem iszik embervért, csakis más természetfeletti lények vérét, ami a többi vámpírt megőrjítené egyetlen korty után. A „Pusztító” nemzetségbe született, több mint egy évezreddel ezelőtt. Már életének első évtizedei során megtanulta azonban, hogy a vámpírok nem adják olyan könnyen magukat, mint ahogy az emberekre lehet vadászni.. könnyűszerrel. Önjelölt igazságosztóként sokáig csak olyan vámpírokból és varázslényekből táplálkozott, akik megszegték a törvényt és gyilkoltak vagy más bűnt követtek el. Mára is megmaradt ez a szokása, nem tud leszokni róla.. annak ellenére hogy ez a túlzott igazságszeretete sokszor sodorja bajba. Mind a vámpírok mind az emberek kitaszították, és meg akarják ölni. Nem tartozik sehova sem, így viszont rá nem vonatkoznak a szabályok, és szabadon jár kel ottis, ahol mást már rég megöltek volna érte. Magányos, visszahúzódó életet él, gyakran változtatva a lakhelyét. Sem emberekkel, sem vámpírokkal nem tart fenn kapcsolatot, se barátit se szerelmit, mivel nagyon gyorsan rájönnek hogy valami nem stimmel vele, ami után vagy félnek tőle, vagy meg akarják ölni. Soha nem szerette senki, így nem is tudja mi az. Habár külseje felkelti az érdeklődését mindkét nemnek, erejét nem tudja visszafogni, így nagyon könnyen megsebesíti partnereit, ami miatt nem kezd kapcsolatot senkivel sem, mert nem akarja hogy mégegyszer olyan történjen ami múltban.

Hobby: evés - a véren kívül ehet emberi ételt is, amit imád, igazi ínyenc

Foglalkozás: hivatásos szélhámos, milliomos gróf, „a Pusztító”

Extrák: Van egy hófehér macskája, aki az egyetlen a világon aki iránt gyengéd érzelmeket táplál, mert az állat, csodával határos módon zéró veszélyérzettel, hiába érzi az erejét, nem fél tőle.

Engedélyezve: 2009. 10. 13.
2010. 07. 12.

Módosítva: 2011. 09. 14. 08:30:32
Módosította: Darky

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).