Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 5 felhasználó


Tulajdonságok
Név: William Arhur "Bill" Weasley
Kategória: Harry Potter
Feltöltő: Meera

Kor: 27?

Külső leírás: Magas, égimeszelő, akárcsak a legtöbb Weasley ivadék, sőt, az egész családban Ő az egyetlen, akinek le kell hajtania a fejét, ha be akar menni bárhol egy ajtón. Munkája miatt gyors reakcióidő jellemzi, járása fürge, bármikor képes elrugaszkodni a földtől és megiramodni. Családjára szintén jellemző égővörös hajával kitűnik a többi egyszerű varázsló közül. Szemei áthatóan kékek, már-már türkizesnek mondhatók, képes a legapróbb veszedelmet is kifigyelni velük. Természetesen ez a tekintet nem csak nézelődésre tökéletes, hanem csábítani és vérlázítóan pimaszul is tud vele hunyorogni. Arcán mindig könnyed mosoly ül, habár eleinte még azt sem tette, ugyanis Greyback utáni összetalálkozása után mindenféle mimika iszonyatosan fájt neki. A vérfarkas támadása óta hegek szelik át az arcát, ezek teszik férfiasabbá és hirdetik: ez a férfi bátor ember. A vérfarkastól megörökölte a nyers hús szeretetét, de emellett a szaglása is felerősödött. Egyik fülében egy méretes fogat hord, haját pedig általában copfban hordja, amitől édesanyja a falra tud mászni. Öltözete inkább illik egy rock koncerthez, főleg a sárkánybőr bakancsa miatt. Harry csak úgy jellemezte mikor először meglátta: "kúl".

Jellem: Bill egyszerű jellem, aki mániákusan odavan a kalandokért, a bűbájokért, laza és kúl. Természetesen van komoly oldala is, amit csak akkor csillogtat meg, ha valami nagyon nem stimmel a környezetében, vagy családjáról van szó. Mivel a Roxfortban iskolaelső lett, ezért van bőven sütnivalója, tehát a minimum elvárásnak eleget téve (R.A.V.A.SZ vizsgák letétele) így a Gringotts egyik átoktörője lett. Figyelemmel kíséri a varázslók-koboldok ellentétet, kiáll a sértett fél ellen, ennek nyilván az az oka, hogy a Gringottson keresztül megismerhette a koboldok viselkedését, történelmét. Egy kevés vérfarkas jellemző is belefolyt jellemébe az évek során, így hamarabb odarántja az orra bárhová, mint azt át tudná gondolni.

Élettörténet: A Weasley família legidősebb tagja, a Gringotts varázslóbank hivatalos átoktörője, aki régi és misztikus, varázslatos helyeket tisztít meg a látogatók előtt, természetesen előtte megszerzi az ott rejtett kincseket, és a banknak viszi őket. Családját legutóbb sikerült elvinnie Egyiptomba, ahol éppen dolgozott, hogy a régi piramisok kriptáit átokmentesítse és a kincseket felhozzák kollégáival. Legközelebb hozzá Charlie áll a családban, utána sorakoznak a többiek. Viszont, Ginny különösen imádja Billt, ad a szavára és előtérbe helyezi a drága testvér kívánságait, felnéz rá. Bill tagja a Főnix Rendjének, és amennyire tőle telik, segít Harryéknek a horcrux keresésben, így irodai munkát kért a Gringottsban és visszaköltözött Angliába. Ennek meg is issza a levét, hiszen a Csillagvizsgáló toronyban Fenrir Greyback, a vérfarkasok vezére megsebesítette, de mivel nem volt telihold, így nem változott át vérfarkassá, de sok jellegzetességet örökölt.

Hobby: család, átoktörés, utazás, kincsek

Foglalkozás: átoktörő

Extrák: Sötét varázslatok kivédésében több mint profi.** Aranyvérű varázsló.** Fleurt direkt nem említem a karakterlapban, itt most a drága Bill szingli lesz, bocsánat.

Képinfo: kaseiart? ()

Engedélyezve: 2012. 10. 24.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).