Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Logan Shapard
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Geneviev

Kor: 24 éves

Külső leírás: Első ránézésre nem is mondaná meg róla az ember, hogy mennyire önbizalomhiányos, és mennyire félős. Pedig az, mégpedig azért, mert egy olyan betegsége van, ami miatt nincsen szőrzete. Parókából sehol nem talált olyat, ami tetszene neki stílusilag, csak egyetlen sötétebb kék parókát, amit először nem akart megvenni, de mára már nem is keres mást, ami természetesebb színű, mert már teljesen hozzá nőtt – szinte -, no meg így nem kell elmennie paróka boltba, mert ugye minden nap hordandó parókát az ember nem nagyon rendelhet internetről. Szemöldöke festetett, illetve szempillái műszempillák, ami miatt havonta kell kozmetikushoz járnia, aki az egyetlen jó barátja, mert mást senkit nem engedett magához közel, de a lány az évek során nagyon közel került hozzá barátilag. Arca helyes, még látszik rajta a gyermeki báj, de már az is látszik rajta, milyen markáns és férfias lesz az arca, ha pár évvel idősebb lesz. Testalkata nem túl magas, nem is túl izmos, és egy kicsit vékony is, mivel nem étkezik valami normálisan napközben, csak reggelente bekap valamit, meg éjjel, mikor hazaér, akkor eszik pár szem gyümölcsöt. Ruhái a praktikumot szolgálják, mintsem a jól kinézetet, ezért is áll szinte az egész ruhatára sötét hosszú ujjúakból, pólókból és farmerokból. A nap nagy részében úgyis jelmezt hord, nem pedig hétköznapi ruhát, otthonról máshová meg nem is nagyon mozdul ki, így nem látja értelmét annak, hogy vegyen más, normálisabb ruhákat is.

Jellem: Mivel nincs szőrzete, parókát és műszempillát kell használnia, illetve a szemöldökét is festeti, amitől ha belenéz a tükörbe, úgy érzi magát, mint egy rossz transzvesztita. Igazából egyáltalán nem olyan, sőt, helyes, de mivel kiskorában mindig csúfolták a külseje miatt, mert eléggé kirítt a többiek közül, egy életre megmaradó lelki sérülést kapott ajándékba osztálytársaitól. Úgy érzi, hogyha az utcán végigsétál, akkor mindenki őt bámulja undorral az arcán, még akkor is, ha ez nem így van, és éppen ezért hord mindig kapucnit. Fél az emberektől, így ha teheti, normális öltözetben ki nem megy az utcára, csak a sarki kisboltba, de mikor fölölti magára munkaruháját, teljesen megváltozik. Olyankor, még ha nem is látszik az egész alakos jelmez miatt, folyton vigyorog, és folyton pörög. A gyerekek imádják, és a szülők is mosolyogva figyelik bolondozását, és kedvességét. Sokaknak ő a kedvenc Mickey egere, pedig azért a park területén van jó pár belőle, mégis, nála szinte egymást tapossák a gyermekek, mert ő föl is emeli őket, meg volt már rá példa, hogy fölkért egy kislányt táncolni, meg ilyen apróságok, amiktől a gyerekek közelebb érzik magukat kedvenc mesehősükhöz. Gyermeki lelkülete a munkájában teljesen kielégül, hiszen nem csak, hogy gyerekek közt lehet, beszélgethet, fotózkodhat velük, hanem kedvenc diseny figuráival lehet egy helyen, és ő is egy közülük. Már jó pár éve dolgozik a Disneylandben, mint Mickey egér, de képtelen megunni a folyton változó vidámparkot, a boldog gyerekeket, és az elégedett szülőket. No meg… itt végre nem érzi úgy, hogy kilóg az emberek körül, sem a külsejével, sem pedig a kisfiús jellemével, ami ha nincs rajta a jelmeze, mintha nem is lett volna. Csak ilyenkor lehet önmaga, az az életteli fiú, aki akkor lett volna, ha gyerekkorában nem bántják meg annyira a csúfolódások, hogy teljesen begubózott a csigaházába.

Élettörténet: Szülei híres táncosok voltak, mikor csak táncoltak, az emberek csak úgy tapadtak a képernyő elé. Eleinte csak táncpartnerek voltak, azok is kényszerűségből lettek, hiszen utálták egymást, de ahogy egyre többet táncoltak együtt, egyre jobban megismerték a másikat, és egymásba szerettek. Pár évre rá össze is házasodtak, és Logan is megszületett. A kisgyerek teljesen csupaszon született, amit az orvosok furcsálltak, de úgy gondolták, hogy majd csak kinő a szemöldöke, meg a többi szőre, de mégsem így lett. Akkor még nem ismerték a betegségét, csak évek múlva jártak egy olyan orvosnál, aki meg tudta magyarázni, mi is a baja szegény fiúnak, de addigra ő már teljesen úgy érezte magát, mint egy szörnyszülött. Szülei imádták őt, mindent megadtak neki, de az ellen, hogy az iskolában csúfolják őt, ők sem tudtak mit tenni. Pszichológushoz küldték, hátha neki megnyílik a kiskorában olyan élénk és édes kisfiú, aki az iskolába kerülve teljesen megváltozott, de semmit nem ért el nála a pszichológus, csak annyit, hogy neki beszélt a csúfolódásokról, és arról, hogy ő eldöntötte: mesehős lesz. Ezt a pszichológusa furcsállotta, és megpróbálta lebeszélni róla, mire utána már nem ment el többet hozzá. Ez volt tizenöt éves korában. A gimiben viszont még több gúnyolódást kapott, de addigra már teljesen elzárkózott a saját kis mesebeli világába, hogy szünetekben is animét nézett a hátsó padsorban, és nem figyelt a többikre, ennek ellenére érezte, hogy mennyire kinézik őt maguk közül a többiek, és ez nagyon fájt neki. Ekkor már rég parókát viselt, amit többször is letéptek a fejéről, meg minden, így a harmadik-negyedik osztályt már magántanulóként járta ki. Szülei ebben támogatták, mint mindenben, főleg abban, hogyha máshogy nem, hát jelmezben menjen emberek közé. Még régebben elmentek együtt a Disneylandbe, ahol teljesen beleszeretett a jelmezes mesefigurákba, és mikor leérettségizett, jelentkezett, hogy szeretne ő is Mickey egér lenni. Nem volt egyszerű az első idő, mikor végre bekerült – kis szülői segítséggel -, de végül annyira jót tett neki, hogyha mást nem is ért el, de legalább annyit igen, hogy már nem a szüleivel él, hanem egy saját kis két szobás lakást bérel, abban lakik egyedül.

Hobby: Disney mesenézés, animézés és sorozat nézés, táncolás

Foglalkozás: Mickey egér

Extrák: Alopecia universalis-a van, ami azt jelenti, hogy a testén sehol nincs szőrzete. Se haja, se szempillája, se más szőrszála nincs. Ez egy autoimmun betegség, nincs gyógymód rá. *** A Disneylandben Mickey egér, aki odamegy a gyerekekhez, játszik és fényképezkedik velük. Ha valaki megfizeti, akkor vele is reggelizhet, vagy ebédelhet, esetleg vacsorázhat, de persze őt nem nagyon szokták kérni, hiszen kicsit nehézkes megoldani a jelmezében az evést, nem úgy, mint mondjuk Hamupipőkénél, akinek a fején nincsen semmilyen maszk. *** Régebben táncos akart lenni, még kiskorában, a szülei hatására, de aztán megkezdődött az iskola, ahol elkezdték csúfolni, és a tánckarrierének vége is lett, bár otthon még a mai napig is táncol. Letöltögetett táncvideókról tanulja, és nagyon tehetséges benne. *** Teljesen szűz, nem csókolózott, még csak nem is érintkezett senkivel semmilyen módon önszántából, csak a szüleivel, vagy hát a gyerekekkel, de az teljesen más.

Képinfo: Ribkadory (http://ribkadory.deviantart.com/)

Engedélyezve: 2012. 10. 20.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).