Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: "Vörösszakállú" Demon Hector (kitalált)
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: Akahige

Kor: 20

Külső leírás: Két méter magas, látszik rajta, hogy szeret enni, de széles válla, és erős karjai javítanak az összképen. Jelzőjét a vörös borostájáról kapta. Barna szeme, és sötétbarna haja van. Ez a leírás az emberi formája volt, ha mindet leírnám, sose érnék a végére. Általában egy térdig érő zöld mellényt hord, amin rengeteg zseb van. Ezekben tárolja pók/kígyó/skorpió ellenmérgeit, és pisztolyát is.

Jellem: Mindig higgadt, bölcs, és igyekszik hideg fejjel gondolkodni. Szeret filozofálni, és mindig az elvei szerint él. aki megérdemli, azzal barátságos, aki nem, azzal rideg, de sosem ellenséges. Utálja a céltalan agressziót, az agresszoroknak pedig nem adja meg azt az örömöt, hogy reagál nekik. A szerelmi viselkedése rendhagyó: ha mellet, vagy feneket mutatnak neki, higgadtan nézi, de olyan gesztusokkal, mint a puszi, vagy a fülbe suttogás teljesen össze lehet zavarni. A harcot nem keresi, de nem fut előle. Két dolog ösztönözheti támadásra: ha egy állatot bántanak (nyilván hangya, bolha, stb. nem ér), és ha a barátait bántják. Imádja az állatokat, ha meglát egyet, nem tudja megállni, hogy ne tartson róla előadást, ilyenkor le se lehet lőni.

Élettörténet: North Blue-n született. Gyerekkorában megevett egy démongyümölcsöt, ezért anyjával bárhova költöztek, közutálat tárgyává lettek. Már kiskorától érdekelte a Zoológia. Tizenkét éves korában elhagyta anyját, és a Grand Line-ra ment kutatni. Tizenöt volt, amikor azt látta, hogy egy szigeten a tengerészek zsarnokoskodnak a lakókon, ezért elpusztította a helyi tengerészeti állomást. Ekkor kapta az első vérdíját, és kezdte meg kalóz pályafutását. Később más kalózcsapattal több kalandban is részt vett, és megalapította a Vörösszakáll kalózokat. Kutatásai során rájött, hogy halmozza föl a démongyümölcs képességeit úgy, hogy ne haljon meg. A tengerészet vadászott rá és minden legyőzött ellenfelével (legyen az kalóz, vagy tengerész) a vérdíja folyamatosan nőtt. A folyamatosan érkező ellenfelek miatt egy perce se volt arra, hogy kutasson. Már-már úgy tűnt, feladhatja pályafutását, amikor a Világkormány üzenetet küldött neki: megszabadítják vérdíjától, ha beáll a shichibukai-ba.

Hobby: zoológia

Foglalkozás: kalózkapitány, shichibukai (a Világkormány szolgálatában álló kalóz)

Extrák: One Piece-es karakter. Kutatásinak hála, sikerült megennie négy zoan démongyümölcsöt (általában, ha az ember megeszik akár két démongyümölcsöt, felrobban), így át tud változni négy állattá: krokodil, bölény, tigris, bagoly. Mind a négyben külön technikákat használ: A krokodillal erősebb a hakija, a bölénnyel ökleivel lökéshullámokat kelt, amik lövedékként funkcionálhatnak, a tigrissel képes soru-t használni (gyors helyváltoztatás), és végül a bagollyal repülőpengéket tud indítani. Ezeket a formákat kedve szerint kevergetheti, miből erős hibridek jönnek létre. képes még használni a fegyverkezés hakiját, amivel egyes részeit acél keménnyé tudja tenni, és megszilárdítani a nem szilárd anyagokat (akár a puszta energiát is megfogja ily módon), és a megismerés Hakiját, amivel megjósolja a körülötte lévő eseményeket, és olvasni emberek érzelmeiből (ez utóbbi képessége nem túl éles, de legalább megvan). Nem szokott szakézni, ha néha mégis legurít egy-két csészével, azt csak a többnyire szoftosabb east blue-i szakéból teszi. Szeret nagyokat enni, sokat, sokfélét. Van egy pisztolya, amit csatánként egyszer szokott használni, ugyanis macerás megtölteni.

Képinfo: Nem saját, de egy kicsit megszerkeztettem. ()

Engedélyezve: 2012. 10. 20.
2014. 02. 04.

Módosítva: 2014. 02. 03. 16:57:24
Módosította: Akahige

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).