Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Karácsonyi novellapályázat
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép
Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Dior Betranche
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Rauko

Kor: 24

Külső leírás: Régen kifejezetten lúzer volt. Kis stréber, aki szinte könyörgött egy kis szívatásért már azzal is, ha belépett a tanterembe. Bár nem akarta, ez tény, de kicsi volt, vékony, a haja szürkés-barnás volt, a bőre hóka, így senkit sem lepett meg, Pláne, amilyen ruhákban járt… pf… De ez mára kissé változott. Ma már majdnem 170 centi magas, bár még mindig vékonyka, a haja még mindig hamu-barna, de a kék szemei már sokkal inkább szerephez jutnak, mint a hóka bőre. Öltözködési stílusa ma már inkább a könyvmoly-típusba sorolandó, mint a lúzerbe. Állandó kiegészítője valamiféle mappa, vagy könyv, esetleg egy barna laptoptáska, tele papírokkal. Ő az a típus, akinek mindig van egy lapja és egy tolla, ha szükséged lenne rá. Hát, az tény, az idő változása neki mindenképpen jót tett. A vékony szája és a pici orra ma már bájos, de valami mégis hiányzik belőle, így nem igazán ragadja meg a nők figyelmét – bár ez oda-vissza dolog. Soha nem találkozott még olyan lánnyal, aki tetszett volna neki. De az egészen biztos, hogy a maga módján szép férfi, csak még ő maga sem tudja, hogy rossz helyeken próbálkozik.

Jellem: Régi önmagához képest 180 fokot változott az eltelt évek alatt. Régen nyilvánosan is sírt, azonnal összetört, ha valaki bántotta, sosem állt ki magáért, hagyta, hogy bántsák, csúfolják. Aztán napról napra… megszokta? Nem. Tudta kezelni. Mire kikerült régi terrorizálói kezei közül, addigra már elég kemény lett a jelleme, hiszen ha évekig kell valami rosszat elviselned, egy idő után megszokod és elkezded megtanulni, hogy hogyan dolgozd fel, ha megvédeni nem is akarod vagy tudod magad. Mára egyre kevesebben veszik semmibe a környezetéből, hiszen már csak olyanokat vesz maga köré, akik értékelik őt, a tudását, elviselik a jellemét és a barátai. Mert azt meg kell hagyni, kifejezetten idegesítő lett. Elsősorban rideg, de épp ez a jégcsap-stílus az, ami idegesítővé teszi. Nehéz belőle csak úgy, ismeretlenül akár egy mosolyt is kiharcolni, de akik tényleg közel állnak hozzá, az a néhány ember tudják, hogy ő egy kifejezetten édes kis pasi, csak már tudja, hogy nem szabad bízni senkinek, így azok a bizonyos emberek is, akiket barátainak tart, olyan srácok, akiket régen szadiztak a suliban. Leszámítva azt a haragot és szorongást, ami nagyobb tömegben gyűlik benne, alapvetően szereti megfigyelni a tömegeket. Új stílusa és jelleme sokat segít neki, de így sem szeret belefolyni beszélgetésekbe csak úgy. Valahogy úgy kell őt elképzelni, mint egy kis virágot, aki, amikor a sajátjaival van, ragyog, szirmot bont és illatozik, de amint idegen kéz próbálja érinteni, összehúzza magát és minden szépségét elveszíti. Bár ezt nem lehet felróni neki, elég sok rossz történt vele régen… Persze az más kérdés, hogy ami fáj, azt most is fáj. Csak már megtanulta addig visszatartani, amíg egyedül marad – tartson az bármeddig.

Élettörténet: Nem túl gazdag családba született, sőt… Nem voltak mélységesen szegények, de azért lényegesen rosszabb volt a helyzetük, mint többeknek is, például Dior osztályából. Pedig szülei franciák, onnan érkeztek egy jobb élet reményében, de sajnos nem jött be a dolog. A kis Dior persze beszél franciául is, angolul is, hiszen alapvetően, ha nem is lenne kétnyelvű, akkor is egy kis stréber lenne. A tanulásban mindig megtalálta, amit keresett. Ha tudott valamit, akkor valaki mindig megdicsérte, és ez tetszett is neki, ezért mindig nagyon jó tanuló volt. Még akkor is, amikor elkezdett iskola mellett dolgozni. Először azért, mert az anyja kórházba került, az apja pedig nem tudta volna eltartani őt, hiába egyedüli gyerek. Miután az anyja kijött a kórházból, akkor sem hagyta ott a munkát, megtetszett neki, hiszen akkor már az övé volt az a kis pénz, amit keresett. Emellett nem romlott az átlaga, így a szülei és a tanárai sem bánták. Persze közben állandóan bántották a suliban, így nem volt könnyű, de valahogy végigcsinálta, és egyetemistaként már nem szívatta senki. Ott már jó dolog volt a strébersége, bár a bulikból kimaradt, de nem is érdekli, hiszen jelenleg is dolgozik, hogy fenn tudja tartani az albérletét, amelyben egyedül lakik. Édesapja azóta sajnos meghalt, rákos volt, és a kezelésre végképp nem volt pénzük, ezt az apja tudta, és egy reggelre felakasztotta magát, hogy ne okozzon több bajt. Bár az anyját teljesen összetörte a dolog, közösen dolgozták fel, Dior segített az anyjának, hogy ne legyen alkoholista, így a mama, bár új házban, de továbbra is él, és szeretettel várja haza a fiát, mindig valami finomat sütve, hiszen Dior nagy gyengéje az édesség.

Hobby: Olvas, dolgozik, mostanában elkezdték érdekelni a rendezvényszervezés alapjai is

Foglalkozás: Egyetemista, francia szakos, mellette diákmunkázik, ahol csak lehet

Extrák: Foglalt, Linka szemétkedős Andrejének. *** Csókolózott már egyszer egy lánnyal, de egyébként szűz. Nem tudatlan, néz pornót, mint mindenki, de még nem feküdt le soha senkivel. Nem is gondolja magát melegnek, a melegpornót eleinte csak az érdeklődés miatt nézte, testi reakcióit pedig betudta annak, hogy ez akkor is szex, ha pasik között történik, nem csoda, ha feláll tőle. Bár nem pornófüggő, nem nézi minden nap, de általában hetente-kéthetente átnyálazza a friss kínálatot kedvenc honlapján. *** Alapvetően ijesztően okos, millió témához tud hozzászólni, mégis, általában csak a barátai mellett csillogtatja IQ-ját, más közösségben egy bunkó, rideg kis görcsnek látszik. *** Soha nem gondolt bele, hogy mi lenne, ha találkozna a gimis szadizóival. Szerencsére ez még nem is történt meg eddig…

Képinfo: Nem saját! (http://)

Engedélyezve: 2015. 12. 18.
2017. 07. 15.

Módosítva: 2017. 07. 13. 23:59:34
Módosította: Rauko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2017. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).