Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Kihara Yuzu (kitalált)
Kategória: Kuroko no Basuke
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 16

Külső leírás: Elég alacsony termet, bár lányok körében mondható picit magasabbnak 170 centijével. Bájos, sőt mondhatni cuki arc, szép kék szemekt, hatalmas pillák (amiket előszeretettel spiráloz) szőke haj, ami könnyen kezelhető, hogy egyenes, hol pedig csinos loknikban göndörödik vállára. Mondhatni egy tünemény lányka. De „sajnos” nem az, ugyan is van egy titka. Yuzu valójában Yozo, aki fiúnak született, de sokkal jobban érzi magát ebben az ápolt és csinos pofijú női kiadásban. Még a hangja is vékony, mintha egy mutálástól jó messze járó fiú lenne, és már nem is nagyon fog változni a hangja. Nagyon szép mosolya van, szép vonalú száját csak ajakírral néha szájfénnyel turbózza fel, és gyakran fordul meg hajában 1-1 aranyos mintás csat. Hol cseresznyés, hol nyuszis, amihez épp kedve van. Nagyon szereti a fodros és színes ruhákat, bár ő még egy krumplis zsákban is aranyos lenne, csak hát ott jobban látszódna, hogy nem lánnyal van dolgunk. Összevetve nagyon aranyos megjelenésű, sokan irigyelhetik is, talán meg is teszik, mert nem egy szürke egér típus. Új iskolájában már sikerült elérnie azt, hogy lány egyenruhát kapjon a fiús helyett, ami elárulná.

Jellem: Kezdjük ott, hogy hajaz a cuki ámbár hiperaktív lányokra. Cserfes, édes, néha naiv, mellette kedves és aranyos, nagyon szeretne mindenkivel barátkozni, és az sem zavarja meg, ha valaki undorodni kezd, amikor megtudja titkát. Ő maga is tudja, hogy nem átlagos avagy nem normális dolog ez (bár kinek mi a normál) de ő ilyen, és így szeret élni, és aki elfogadja így ahogy van, az egy nagyon bájos teremtést tudhat a barátjának. Nem egyszer volt már persze szerelmes is, de mint minden ember ő is válogatósabb. Az ízlése viszont olyan egyedi, mint Ő maga. Sosem tudni mi az ami megfogja egy emberben, de ha ez megtörténik utána töretlenül „bálványozza” ezt a személyt, szeretne minél közelebb kerülni hozzá, hogy elfogadja, és ez az egyetlen eset, amikor bántja kissé az, hogyha a kiszemeltje nyilvánosan undorodik tőle. Szerencsére hamar túlteszi magát mindenen. Házias, szeret sütni, iskolájában is háztartástan klub tagja, habár egy sportokra jobban adó iskolába ment, mellette íjászkodik, de nem éri el a versenyszintet.

Élettörténet: Yuzu (avagy Yozo) édesanyjával él, aki teljesen elfogadja ezt az életformáját, habár picit hibáztatja magát, de már megbékélt a dologgal. Anyuci mindig is szeretett volna egy lányt, de Yozo születése után olyan sérülést szerzett, ami miatt nem vállalhat több gyereket, vagy az életébe kerülhet. Babaként még nem volt vészes, amikor gyakran fogta fel a haját, néha lányos ruhákat adtak rá, de túl sokáig fajult a dolog, a fiú természetesnek vette, hogy lányos dolgokat csinál, és nagyon megszerette. Már kicsiként sem a sáros fiús gyerekként volt ismert, inkább babázott, a lányokkal játszott. Általános iskolában a válláig ért a haja, és igyekezett a normál fiús életmódhoz szokni, de ez nem ment sokáig. Itt is jobban kijött a lányokkal amit sokan furcsálltak pláne hogy egy lánnyal sem jött össze akinek megtetszett, és már kezdetektől tartottak tőle, hogy meleg, de ez csak fokozódott az alsó középiskolában, ahogy egyre több lányos dolgokat csinált külsejével. Mindig frizurákat csinált, az iskolai egyenruháját lányosan viselte, és egyre kevesebben mertek közelíteni hozzá. Az alsó középiskola végén megváltoztatta nevét, ezentúl csak lányos ruhákat vett és kapott, nyáron teljesen azzá vált, ami most is. Új iskolájában a Kaijoban még nem tudják, hogy milyen csodabogár is az osztálytársuk, csak egy furcsa ámbár cuki lányt látna maguk előtt, aki mindenkivel beszélget, de senki sem lett még túl közeli barátja. Az alap iskolai tornaórák alól fel van mentve gyenge szíve miatt, de hogy sportolhasson kicsit, az íjászkodást választotta mint nyugisabb sportot, amihez nem kötelező nagyobb izomzattal rendelkeznie, de hobby szinten a klubban bármikor részt vehet.

Hobby: sütés-főzés, íjászkodás, rajongás épp egy kiszemelt iránt és az ő mindenével foglalkozni.

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: Édesapjáról nem tudni szinte semmit, körülbelül csak annyit, hogy volt neki, de mikor 2 éves volt elhagyta a családot és semmi nyomot nem ad magáról. Talán ez is rásegített arra, hogy Yozoból Yuzu legyen, mert nem volt előtte férfi példakép, aki nevelte volna. Ő maga persze nem bánja, teljesen megvan édesanyjával. *** Telefonján mindig hat fajta cuki csüngő található, szereti a kis mütyüröket és kiegészítőket.

Engedélyezve: 2012. 10. 02.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).