Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Shy Cat / Félénk Macska
Kategória: Fantasy
Feltöltő: darkrukia

Kor: 17 éves

Külső leírás: Búzaszőke haja hátközépig ér, finoman keretezi gyermeki arcát. Néhol tollakat, szallagokat aggatott bele. Bőre napbarnított, enyhén sápadt. Rengeteg harcifestés és indiánmotívum található testén. Finom, puha tapintása bőre van, olyan, ami az első érintés után mégtöbbet követel, s a kérésnek lehetetlen ellenállni. Arca lágy vonásainak és szinte minden porcikájának különös, nyugodt aurája van. Egészséges teste van, se túl sovány, se túl kövér. Szemei a fák zöld lombjaira emlékeztetnek, s a fény bennük, mintha maga a levelek közt átsütő napsugárak lennének. Nyugalmat sugároznak, s kis bátortalanságot. Ajkai finom duzzadtak, szép cseresznyeszínűek. Sokszor jön zavarba, ilyenkor arcát ellepi a pír, s félénken süti le szemeit. Ezért rengetegszer megkapta már, hogy férfiatlanul viselkedik, de szerencsére bátyja mindig megvédi. Szereti a meleget, az öltözködésében is több a bölénybőrből készült holmi. Akiegészítőket büszkén hordja, mint apja, mint anyja ajándékait, születésekor kapott nyakláncokat, tollakat. Legtöbbször felkötve hordja a haját, hogy ne lógjon bele semmibe, azért elől hagy néhány hosszabb, rövidebb tincset.

Jellem: Ahogy a neve is mutatja, ő egy félénk, visszahúzódó fiú, ami a törzs tagjaival szemben nagy hátrányosság. Legnagyobb félelme a kígyókhoz tartozik, ugyanis kiskorában megmarta egy, s azóta is viseli a heget belsőcombján. Kedves, szeret segíteni anyjának a főzésben, vagy apjának a fahordásban. Mindent teljesít, amit rábíznak, nagyon engedelmes. Legnagyobb érték az életében a családja és a kis csontbaba, amit még nagyanyja bízott rá, halála előtt. A vihar említésére is a hideg futkározik a hátán. Ha dörög, villámlik, ő be szokott bújni bátyja melé, amit a család többi tagja nemigen néz jó szemmel, de mivel ő a legkisebb, anyja ezt elnézi. Utálja bátyja feleségét, maga sem tudja miért, de érzi rajta, hogy gonosz. Nem szeret egy légtérben tartózkodni vele. Nagyon tart attól, hogy szembe kelljen nézzen egy vadállattal, pedig tudja, hogy a felnőtté avatás első lépése az. Okos fiú, gyorsan megtanul bármit, mikor halászni megy, minden koncentrációját összeszedve remekül teljesít, mindig ő hozza a legtöbb halat haza.

Élettörténet: Apja egyszerű vadász, ahogy a többi férfi is. Szigorú ember, sosem tagadná meg sem a törzsfőnők, sem a sámánuk parancsát. Fiaival kicsit engedékeny, de csak akkor, ha nem látja senki családját. Édesanyja ruhákat készít, az állatok lenyúzott bőrével dolgozik. Egy figyelmes, szerető asszony, ha kell akkor szigorú, de legtöbbször ő is gyerekesen viselkedik. Bátyja, Éjjeli Vadász, törzsfőnőknek tanul, minden vadászaton jelesre teljesít, a sámánuk sem tud már kritizálódni rajta, pedig ő ahhoz igazán ért. A Sámán az eggyetlen, aki nagyon utálja Shy-t, férfiatlannak tartja, alkalmatlannak vadászatra, ami részben igaz is. Persze semmi gond nem volt egyszerű életükben, míg bátyja feleségül nem vette a törzsfőnők lányát, aki önkéntesen mindent akar, csak magának. (Egyelőre ennyi, majd bűvülni fog, remélhetőleg.)

Hobby: Fonás, csontok faragása.

Foglalkozás: Még csak segít, akinek tud, majd a felnőtté avatása után kap igazi szerepet a törzs életében.

Extrák: *Paleoindian (http://hu.wikipedia.org/wiki/Paleoindi%C3%A1nok). * A szerepjáték eltér a korszaktól néha, nem követjük folyton a történelem fonalát.

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2015. 06. 16.
2017. 09. 08.

Módosítva: 2017. 09. 08. 21:49:32
Módosította: darkrukia

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).