Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Benjamin Kirby Tennyson
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Lenon

Kor: 16

Külső leírás: Gesztenyebarna, kócos haja egész nyakát eltakarja, frufruja pedig oldalra van fésülve, de egy-két rakoncátlan tincs még így is az arcába hull. Szemei smaragdzöldek, de a jó élénk fajtából, szinte már azt lehetne hinni, hogy a sötétben is világítanak. Pedig nem, ugyanolyan funkciókkal rendelkezik, mint bármelyik másik embernek, talán csak egy kicsit kifinomultabb a látása és a hallása, hiszen az űrlény lét azért kihatott eredeti testére is. Szerinte hathatott volna látványosabban, mármint izomzatra értve… Ben ugyan nem egy teljesen nyeszlett cingár gyerek, hiszen a sportok jóvoltából akaratlanul is kigyúródott kicsit, de azért nem is olyan erőnléttel rendelkezik, mint amilyennel szeretne. Inkább olyannal, mint ami Kevinnek van, de ezt persze soha az életben nem vallaná be se neki, se magának. Magasságra egyébként átlagos, kuzinját és nagyapját már sikeresen túlnőtte, bár őket nem volt nehéz. Leginkább a vonásain látszik meg, hogy még elég fiatal, hiszen azok szinte semmit sem változtak tizennégy éves kora óta, csak most már az iskola jóvoltából megtanulta a komoly mimikát is. De elég csak kicsit elmosolyodnia ahhoz, hogy megmutatkozzon kisfiús bája. Az arcmimikája a végletekig terjed ki, a „dögölnél már meg” képtől a jókisfiúsig mindent el tud játszani. Egyik nagy problémája, hogy az ilyeneket nem magától csinálja, csak úgy jönnek, szabályozni már képtelen őket. Ruházata egy fekete tornacipőből, egy kék farmerból, egy fekete pólóból és egy zöld dzsekiből áll. Mintha kicsit több lenne a fekete, mint régen volt. Tagadhatatlanul megszerette a sötét ruhákat, bár ő maga sem tudja, miért. A dzsekijét egyébként még oldalt két fehér csík is díszíti, és egy fekete körben a jól ismert tízes szám. Fociban ugyanez a mezszáma, eléggé hozzá van nőve. Bal kezén pedig ott virít az Ultramátrix, de legújabb kinézete miatt már inkább csak egy divatos órának nézik. Dzsekije egyébként ugyanolyan élénkzöld színű, mint a szeme, sőt, ő maga olyan szinten zöldbuzi, hogy még az alsógatyája is ilyen. Szinte sose fordul elő, hogy ne lenne rajta legalább egy zöld ruhadarab, ha meg mégis, ott van a szeme. Az órán kívül semmilyen kiegészítőt nem hord, talán még annyit meg lehet említeni, hogy papírpoharas üdítő elég sokszor van nála. Imád iszogatni, annyira, hogy gyakorlatilag néha már gyümölcslé illatot áraszt magából. Ezenkívül még előfordul az is, hogy nyitott szájjal alszik, és összedzsuvázza az ágyát vagy esetleg Kevin ülését (de ezt valószínűleg direkt csinálja, hogy idegesítse). Ilyenkor roppant elragadó.

Jellem: Ben mindig is sokkal kalandvágyóbb és aktívabb volt, mint a családjából bárki. A szüleinek eleinte sok gondjuk is volt vele, nem voltak ritkák a sulis beírások és a verekedések sem. Persze ezekben mindig ő húzta a rövidebbet, így a végén megtanulta meghúzni magát. Ezért is szállt kissé el, mikor olyan hatalmas erő került a kezébe, mint az Omnitrix. Már maga a tény elég hízelgő volt, hogy az óra a Föld összes emberéből épp őt választotta, de nem ez dobta a legtöbbet az egóján. Sokkal inkább a szembesülés, hogy ő már nem sebezhető ember, és, hogy összes többi társa egyedül rá van utalva, és rá számíthatnak. A hatalom és a hősködés kicsit elvette az eszét, ez sokszor bajba is sodorta. Másik problémája még a logikátlan választás volt: többnyire a nyers erő alapján tette, nem dolgozott ki stratégiát vagy tervet. Erre az egyik barátja ébresztette rá, be is ismerte és megpróbált változtatni a dolgon. Némileg sikerült is neki, de azért néhanapján még ma is előtör belőle. A kudarcaival az egója is lejjebb ereszkedett, ennek ellenére az ellenségeivel szájalva még mindig szereti hangoztatni, mekkora király is ő. Ezenfelül nagyon szemtelen és az is előfordul, hogy hirtelen haragú, ilyenkor sok olyat mond, amit valójában nem gondol komolyan. Nem hiába, hiszen gyerek még, és még mindig nem nőtt fel a ránehezedő feladathoz. Bár ezzel az erővel sok mindenkit kihasználhatott volna, mégsem tette, sőt eszébe sem jutott. A mostani Bennek viszont már annál inkább. A jó és a rossz között vékony határvonal húzódik, szokták mondani… hát még milyen vékonnyá válik, ha az embernek tíz különböző személyisége van. Az viszont biztos, hogy a tizenhat éves énje már jóval komolyabb, és ha nem éri erős érzelem még akár megfontoltnak is mondhatjuk. Kicsit néha magába forduló, vannak hülye dolgai, de meg lehet szokni. A bizalmába férkőzni viszont nagyon nehéz. Egy időben mindenkiben feltétel nélkül megbízott, hát nem kicsit szívta meg… azóta nem tesz ilyet, még a barátaival is elővigyázatos. Alapjában véve nem a külsőről ítél, kivéve, ha űrlényről van Kevinről szó, mert akkor többnyire igen (meg ha bohócokról, azoktól ugyanis irtózik). Mások előtt sosem esik szét, és úgy tesz, mintha érzelem nélküli harcos lenne, de akik ismerik, azok tudják, hogy ez nem így van. Rendkívül aggódós típus, és a drabális állat űrlények ellenére azért érzékeny lelkületű. Csak mint minden főszereplő.

Élettörténet: Ben életének tízedik nyarát kénytelen egy lakókocsiban tölteni nagyapjával és unokatestvérével, Gwennel, hála szülei munkájának. Mint minden átlagos tízéves ezer más jobb elfoglaltságot tudna a szünidőre, még sincs választása. A konzervkaja és a lepukkant csotrogány nem nagyon nyeri el a két gyerek tetszését, ám az Benét annál inkább, mikor ideiglenes otthonuk lerobbanása miatt kénytelenek egy erdőben lesátorozni. Itt mindenki kap is egy feladatot, ő személy szerint a tűzifa begyűjtését, ám ezt túl hamar meg is unja, és felfedezőútra indul. Ennek során hallja egy hatalmas becsapódás hangját, de kíváncsi természetének köszönhetően ez nem tántorítja vissza attól, hogy tovább menjen. Így lel rá az Omnitrixre, ami azonnal a csuklójára csatolódik és beivódik a DNS-ébe. Nem sokkal ezután Ben át is alakul, elsőként Lánglovaggal ismerkedik meg. Ekkor még elég ügyetlen és a legkevésbé sem tudja irányítani az űrlény erejét, de már akkor nagyon királynak tartja a vele történteket. Érdekes módon nagyapja nem lepődik meg a dolgon, sőt, később ő javasolja az emberek megmentését. Bár ha ellenkezne is mindegy lenne, hiszen az órát földi eszközökkel nem lehet leszedni Benről. Ezzel elkezdődik a fiú legizgalmasabb nyara, barátokra és ellenségekre tesz szert, de leginkább ellenségekre. Különböző gonosztevőkkel és űrlényekkel küzd meg, hiszen az univerzumban rengeteg olyan van, akinek szintén kéne az Omnitrix. Ezek közül a legelvetemültebb Vilgax, aki végül majdnem meg is szerzi az órát, de a szerelők közbelépésével ez a terve mégis kudarcba fullad. A szerelők egyfajta űrlény-ellenes kommandó, a Földön kontárkodó űrlényeket vadásszák le, illetve a békés egyedekkel szövetkezve megőrzik az univerzum békéjét. Az is kiderül, hogy a Tennyson család szintén a szerelők közé tartozik, csupán Ben szülei nem szerették volna tovább vinni a családi bizniszt. Fiúkért azonban még ők is munkába állnak, és együttes erővel megmentik a Földet. Ezek után Ben leveszi az órát, és legalább négy évre elsüllyeszti. Innentől egy normális tinédzser életét éli, verekedések és űrlények nélkül, teljes nyugalomban. Ám nagyapja hirtelen eltűnése és üzenete arra készteti, hogy megint felvegye az Omnitrixet, és unokatestvére segítségét is kéri. Az óra itt alakul át Ultimátrixá, új űrlényeket és támadásokat biztosítva Bennek. Ugyanakkor a csapat bővül még egy régi ismerőssel, Kevinnel, aki egy ideig Ben barátja volt, de aztán ellenségek lettek. Most viszont egészen úgy tűnik, hogy megváltozott, mégsem lehet benne teljesen megbízni. Tehát ők hárman, Ben, Kevin és Gwen nagyapa keresésére indulnak, de hogy sikerül-e megtalálniuk, az a jövő zenéje.

Hobby: Foci (kiváló kapus/védő), piák kóstolgatása, kártyák vagy kupakok gyűjtése, harc

Foglalkozás: Önjelölt hős

Extrák: Játékok: Ben 10 Alien Force: Vilgax Attacks, Ben 10 Ultimate Alien: Cosmic Destruction. Manga: Ben 10 Alien Force: Doom (a rajzolása az amerikai képregényekkel ellentétben teljesen manga-stílusú, így maga a könyv is mangaként van elismerve). Képregények: Cartoon Network Fusionfall, Cartoon Network Action Pack. A Ben 10 című animációs sorozatot a Man of Action nevű csoport készítette, másik híres sorozatuk a Generátor Rex, egy epizódban Ben és Rex találkoznak is. A Ben 10 mostanra négy nagyobb évadot élt meg, ezeknek együttes epizódszáma meghaladja a százat. A karakterlap a „Ben 10” (2005-2008) és a „Ben 10: Idegen erők/Alien Force” (2008-2010) szerint van megírva. Az évadok során rengetek új űrlény tűnt fel nemcsak az ellenség oldalán, de Ben órájában is, és maga az óra is változott (először Omnitrix, majd Ultimátrix néven emlegették). Az Omnitrix még az eredeti tíz űrlényes felállást jelenti, amikkel a tíz éves Ben gazdálkodhatott (avagy Vadorzó, Csupakéz, Ragacska, Villámmanó, Meti, Gyémántfej, Penge, Reppencs, Szellem és Lánglovag). Őket nem kell bemutatnom, még azok számára is ismerősek lehetnek, akik nem nézték a sorozatot. A tizenhat éves Ben ezen lények egyikét sem birtokolja, én mégis csak ezeket fogom használni az imént megemlített ok miatt.

Képinfo: Melay (http://www.zerochan.net/Pixiv+Id+869783)

Engedélyezve: 2012. 09. 21.

Módosítva: 2013. 12. 05. 21:02:29
Módosította: Levi-sama

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).