Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Khal Drogo
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Laurent

Kor: 30 körül

Külső leírás: Ha csak ránézel, kedved lenne elbújni egy soha meg nem található helyre. Nem csak a hatalmas termete és ijesztő külseje az, ami elriasztja az embereket. A Dothrakiaknál szokás, hogy aki egy harcban veszít, annak le kell vágnia a haját. Lévén Drogonak fenékverdeső copfja van, mindenki tudja, hogy soha még egy csatát sem vesztett el, ezért is ő a klánvezér. Ezentúl szakállát is egy kis varkocsban hordja, arcának nagy részét pedig dús szakáll takarja. Sűrű szemöldöke szinte tekintélyparancsoló, húsos ajkai többnyire lenézően biggyednek lefelé. Azt mondják, hogy mosolyogni csak egyszer látták, akkor is ijesztőbb volt, mint amikor igazán mérges. De ami az arcán és a lényében a legfélelemkeltőbb, az a szeme. Szeme sötét, és a pokol minden kínja töpörtyűnyi szenvedést jelent amellett, amiket ez a szempár ígér. Vesédig lát vele, szinte a szavaid és a gondolataid a koponyád mögül olvassa ki, miközben ránézve kétséges, tud-e olvasni. Egyszerűen képtelen vagy fesztelen lenni mellette, még a legközelibb emberei is többször meggondolják, mikor szólaljanak meg mellette, és szinte senki sincs biztonságban vele. Ha nem épp a szemével szúr keresztül, akkor számíts arra, hogy izmaival fog meggyúrni. Egy igazi izomkolosszus, aki megeszik egy tehenet vacsorára, de ugyanakkor ezer katonával szembeszáll puszta kézzel. Az a tipus, aki amíg fél kézzel elmaszatolja a képéről a vért, másikkal pár nyakat összeroppant. Tipikus törzsi vonásai vannak: fekete faj, fekete szem, rézszínű bőr, magas, izmos, és annak ellenére, hogy egy izomkolosszusnak tűnik, igazán kecsesen mozog, sőt ha kell, halkan.

Jellem: Annak ellenére, hogy a Dothraki nyelv elég választékos, népük szinte mindig szótlan. Ha meg is szólalnak, csak a gondolatok velejét közlik, ahogy Drogo is. Nem épp a szavak embere, tipikusan olyan, aki előbb leszúr, eléget, felnégyeltet, megaszal, és megkínoz, mielőtt kérdez. Semmi finom, semmi aranyos nincs benne. Nomád, kegyetlen, hirtelen haragú, és keményfejű, ugyanakkor nem szokott túlzásokba esni. Igazságérzete nagyon fejlett, becsületes, ugyanakkor engesztelhetetlen. Legendaként emlegetik, mert még soha senki nem győzte le, ránézve is megállapítod, hogy egy olyan alakkal állsz szemben, akivel nem lehet ecpecelni. Nála nincs második esélyed, nincs elnézés, nincs ,,spongyát rá”. Ilyenné nevelték, és így lett tökéletes vezére népének. Sokan felnéznek rá, és ezen súly alatt nem roppan meg, mindig átgondolja kétszer cselekedeteit, bár ha felbőszítik, - márpedig nagyon forrófejű is tud lenni ha úgy hozza a sors – hirtelen csap le. Máskülönben hidegvérű, türelmes és igen jó megfigyelő, aki minden mozzanatra odafigyel. Igen ragaszkodó tud lenni, és ami az övé, arra vigyáz, kisajátítja, és nem adja másnak. Nem hiú, habár lenne mire felvágnia, nem puhul el senki emberfiától.

Élettörténet: Apja, Khal Bharbo igen büszke volt Drogora, aki már nagyon fiatalon roppant tehetségesnek bizonyult a harcban. Alig látszott ki a földből, de karddal rohangált a többi gyerek között, és könnyedén legyőzte azokat, akik ellene voltak, vagy akik barátait bántották. Így nagyon hamar sok hűséges és odaadó embert szerzett magának, amikor első lovát megkapta, a többiekkel együtt indult el első portyázására – ami természetesen hatalmas siker volt. A Dothrakiak vándorló, fosztogató, harcos nép, ahol mindenkit harcra nevelnek, szinte lóháton, zord képpel, sírás nélkül jönnek a világra, ám mégis kitűnt közülük, hiszen még 30 éves sem volt, amikor egy 40000 fős sereget vezetett már, ráadásul úgy, hogy még egy csatát sem vesztett el. Úgy tartják, hogy ő is sírás nélkül jött a világra, és semmi baj nem volt vele, egy sérülést sem kellett ellátni rajta, sőt lova is amióta csikóként megkapta, azóta vele van. Mégis a régi barátai mind elestek a harcokban, és képtelen másokban megbízni annyira, amennyire azokban. Emberei bár vágynak pozíciójára, tudják, hogy az ő kezében nincs szűkölködés, nincs megállás, nincs hibázás. Ezért szinte kivételesen fegyelmezett serege van, akik egy szavára ugranak, és megvédik, sőt, mondhatni a maguk módján még szeretik is.

Hobby: lovaglás, fosztogatás, kihívók legyőzése

Foglalkozás: Klánvezér

Extrák: Könyv: George R. R. Martin – A tűz és jég dala sorozat. ~ Nem választott magának feleséget, mert megegyezés útján egy sose látott feleséget már ígértek neki, ha cserébe seregével egy egész országot meg fog hódítani a leendő neje fivérének. Habár még nem is sejti, milyen feleséget hoznak neki, csak hírből hallotta legendás szépségét. ~

Engedélyezve: 2012. 09. 09.

Módosítva: 2012. 09. 09. 20:00:49
Módosította: Laurent

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).