Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Amaimon
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: henne-chan

Kor: Ismeretlen, de 17-nek néz ki

Külső leírás: Kinézetére tökéletesen illik a furcsa szó. Összeválogatott ruhái több színben is pompáznak rajta, legkülönlegesebb ismertetője barna alul, ívesen tépdelt kabátja és halálfej mintás csizmája. 172 centi magas és épp megfelelően izmos. Markáns arca megkapó tud lenni és kék szemei is igencsak figyelemre méltók. Haja a zöld és a sötétzöld árnyalatot mutatják, illetve hegyes démoni füleit nem rejtegeti el mögöttük. Ellenben farkincáját nem mutogatja napvilágnak. Hegyes hosszú körmei pedig semmi jót nem ígérnek.

Jellem: Elsőre úgy tűnhet, hogy semmi nem érdekli igazán. Pimasz és flegma egyaránt sok benne a bizonyítási vágy, ha csorba esik büszkeségén. Fivére első szavára elhallgat és engedelmeskedik, de más ne várjon ilyen kitüntetést tőle. A szeretet legkisebb halvány fényét nem mutatja, hisz mint minden démon ő is a tagadásban keresi az igazságot. Ám, ha valaki kedvencét piszkálja, az ne várjon sok jót a továbbiakban. Ha ideges, akkor elő szeretettel rágja a körmeit és utána mindig nagy, balhék várhatóak.

Élettörténet: Gehennában él ő a sátán egyik fia. Amaimon a Pokol Nyolc Hercegének egyike a Föld Királya. Mephisto bátyja segítségével kap szabad kezet Assiahban és ő küldi rá öccsükre Okumura Rinre. Mikor az emberek világába került rendesen megismerkedett a kultúrával a társadalommal illetve, bármivel aminek Assiahnak köze van. Rinnel való csatájuk alatt durván elbánt bármilyen ördögűzővel, de végül csúnyán kikapott a fiatalabbtól.

Hobby: Furcsa dolgok gyűjtése édes dolgok evése

Foglalkozás: ismeretlen

Extrák: Anime: Ao no Exorcist,(Blue Exorcist). Démon, egyetlen karcsapásával képes földrengést kelteni. Kis házi kedvencét Behemotot gyakran használja segítségként csatákban. **Raukonak**

Képinfo: Sajnos nem tudom ki készítette a képet. (http://www.zerochan.net/928658)

Engedélyezve: 2012. 09. 09.

Módosítva: 2012. 09. 09. 13:34:16
Módosította: henne-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).