Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Kim Yu Shin
Kategória: Hentai
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 20

Külső leírás: Igazán szép, ez az első gondolata az embernek, ha ránéz. Csinos, mosolygós mondhatni babaarcú, mindig ragyog. Termete kissé alacsony, de mivel hazájában majdnem ez az átlag így nem tűnik el a tömegben, csak elvegyül. Kicsi kora óta két dolgot becsül meg és ápol a legjobban. A fogait és a haját, a bőre már másodlagos, de az is fontos számára. Nem sokat tartózkodik napon nyáron sem, nála a nyaralás nem a sütkérezéssel egyenlő, és ez is színészi karriere miatt alakult ki. Haja dús, sötétbarna könnyed hullámokba rendezve, mindig laza a hajviselete, és elegáns. A ruháit is megválogatja hogy nőiesek, hozzá illőek legyenek, kedves személyiségre utaljanak. Szemei szürkésbarnák, csodálatos szín, igazán igéző. Szereti a bizsukat de nem töménytelen mennyiségben, mindig csak szolidan, finoman, de változatosan. Fülbevalóiból van egy nagy gyűjteménye. Alkata karcsú, de formás, éppen elegendő idomokkal. Ugyan úgy szereti a nadrágot mint a szoknyákat, de szoknyában is legrövidebb nála az, ami épp térd felettiig ér, ez vonatkozik a kisestélyikre is. Bőre nagyin világos, hogy a megfelelő szerepeknél elég nemesnek, arisztokratikusnak tűnjön. Nagyon kecses és törékenynek tűnik ha kell, az életben nem ilyen, viszont harciasabb szerepeket inkább nem vállal.

Jellem: Kicsit olyan, mintha egy felnőtt nőben egy kislány veszett volna el, aki néha feltör a felszínre, de csak ő érzi belül a gyötrését. Ez azt jelenti, hogy a külső szemlélők számára egy igazán tehetséges, érett és nagyon kedves, jó vele dolgozni, de belül olykor könnyen összetörik, semmiségek miatt érzi magát rosszul és álomvilágban él. Mindenki úgy ismeri, mint az egyik legkedvesebb dorama színésznőt, aki tökéletesen alakít tradicionális filmekben nemes hölgyet, de hétköznapi szerelmes doramákban is megfordul, és szörnyen tehetséges. Ennek az a titka, hogy teljesen beleéli magát a szerepekbe, sőt túlságosan is. A könnyei igaziak, a mosolya, az arckifejezései, minden. És ez saját jellemére nézve teljesen hátrány is, jobban mondva saját magát sebzi fel vele. A benne élő kislány mindent komolyan vesz, ezért ha színészkedik és egy szerelmes lányt alakít, ő valóban azzá válik, így ha a filmben vagy a forgatások után a való életben szétválnak útjaik a másik színésszel, teljesen össze tud törni, és körülbelül egy hétre van szüksége egy ilyen után, hogy kilábaljon a szerelemből, mivel valójában is szerelmes lesz minden színészbe akivel játszik, és akinél ez a szerepe. Kissé talán karrierista, mert főként a színészkedéssel foglalkozik, idolként más dolgai is vannak, és ha épp nem ezt csinálja, akkor szerelmi bánata van. A való életben nem naiv, nem törékeny, nem esetlen, csak a látszat néha csal.

Élettörténet: Már kicsi kora óta oda és vissza volt a szerelmes történetekért, és mindig is arról álmodott hogy az ő jövendőbeli hercegével csodálatos történetük lesz. Ez a kislány valahol mindig megmaradt benne és arra vár, hogy ez megtörténjen. Mindig sokat foglalkozott magával, hogy ápolt legyen, mert egy színésznek és idolnak mindig tökéletesnek kell lennie. Nem lett beképzelt, vagy nagyzolós, nagyképű vagy finnyás, hisztis, ahogy sokan azzá válnak a filmiparban, megőrizte ártatlan kedvességét és figyelmességét mások felé is. Már egészen kicsi korában, nyolc évesen szerepelt először egy reklámban, majd később szintén reklámban, de ekkor már 16 éves volt és felismerték, így lassacskán felépült hamar a karriere. Iskoláiban is mindig dráma-színi szakkörökre járt, ahol megtanulta a helyes beleélés és hanghordozás technikáit, hogyan uralja a kifejezéseit arcán. Persze mielőtt nevesebb filmekbe került volna, külön színész tanfolyamra is kellett járnia, de ott legjobbként végzett, viszont egy bizonyos környezet van amiben tökéletes, másban csak jó, de még így is keresett. Mára megengedheti magának, hogy egyedül éljen, barátja nem sok gyűlt össze az évek során, de a szakkörökön és tanfolyamokon összeismerkedett emberekkel szívesen találkozik szabadidejében, ha épp nem szerelmi bánatát piheni ki.

Hobby: kevés szabadidejében bár barátjával találkozgatni, vásárolgatni.

Foglalkozás: dorama színésznő

Extrák: Tudja magáról, hogy ez nem hétköznapi dolog, mármint a folyamatos szerelmi bánatai, amik a filmek miatt alakulnak ki benne, de nem tud ellene tenni. Szeretne megváltozni, de a személyiségét nem tudja egy könnyen átalakítani. Még mindig reménykedik abban, hogy egyszer tényleg rátalál a „herceg”.

Képinfo: www.crescent.com.tw

Engedélyezve: 2012. 09. 08.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).