Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Kirigakure Shura
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: henne-chan

Kor: 26

Külső leírás: Shura, nem viszi túlzásba az öltözködést mivel ruhatára kimerül egy piros fürdőruha felsőben és egy kék alig takaró kis nadrágba. Kiegészítőként használ egy fehér combfixet, nyaka körül fehér sálat hord és fekete kabátkáját mindig nyitott hagyja, hogy jól láthatók legyenek idomai. Különlegessége lófarokba kötött gyönyörű hosszú vörös haja melyben szőke tincsek is lapulnak itt-ott. Illetve felső testén végig húzódó piros tetoválása. Fényesen csillogó lila szemei elé hullik szökés frufruja.

Jellem: Igencsak határozott személyiség és rendesen kitudja engedni hangját szép cifra szavakkal megtűzdelve. Tehát a nem kell félteni kategória. Zűrös egy nőci aki pont megfelelően tud pofátlan és komoly lenni egyaránt. Saját céljai vezéreli, de nem annyira önző, hogy csak azzal foglalkozzon. Illetve nem utolsó sorban szereti letagadni a korát és tizennyolcnak adni ki magát.

Élettörténet: Ő maga mondja, hogy egy olyan helyről jött ahová nem ért el értelem. Fujimoto Shiro ördögűző hozza el onnan és menti ki ezzel együtt, hisz naponta az életéért vívott ott csatákat. Tisztelte és szerette is az öreget annak ellenére, hogy ezt nem mutatta felé, pedig még a tanítványa is lett. Csatlakozik a két évezredes Igaz Kereszt Lovagrendhez ő is, bár élete folyamán eddig még egy imát nem mondott el. Shiro halála után, hogy tiszteletbe tartsa a kérését és akaratát Okumura Rin mestere lesz ki a sátán egyik fia. Többek között ezért épül be a délutáni akadémia köreibe, hol későbbiekben tanár lesz.

Hobby: alkoholizálás

Foglalkozás: Ördögűző (főfelügyelő)

Extrák: Anime/manga: Ao no Exorcist /Blue exorcist/ Shura démonkard használó. Így érthetően démonkard technikákat használ melyhez nagy segítséget nyújtanak idézett kígyói is.

Képinfo: Sajnos nem tudom ki készítette a képet. (http://www.zerochan.net/665694)

Engedélyezve: 2012. 09. 07.

Módosítva: 2012. 09. 07. 11:57:49
Módosította: henne-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).