Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 9 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Rulcef
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Silence

Kor: 21 éves

Külső leírás: Igénytelennek látszó, borzas, sötét haja szanaszét meredez regulázatlanul. Szemei körül gyakran lilás-fekete karikák ülnek az éjszakai virrasztás, vagy éppen egy rosszul sikerült este jegyeként. Orra kissé pisze, szájában piercing. Bizalomgerjesztő? Nem éppen, ugye? De nem is nevezhető tipikus utcakölyöknek, vagy csavargónak. Igaz, ruhatára szegényes, - a bőrdzseki nála elmaradhatatlan kiegészítő télen-nyáron- és sokszor ragad a kosztól, mégsem az utcán él. Nem foglalkozik mások véleményével, a kinézetével sem igazán, e téren elhanyagolt. Ellenben a mocsok alatt, jól elrejtve, egy igazán szemrevaló, helyes és szép fiú lakozik, csak ezt az arcát a világ nem látja. Sőt kifejezetten visszataszítóan festhet így, jelenlegi állapotában, a legtöbbek számára. Szájából állandóan lóg a bagó, nadrágja pedig 2 számmal nagyobb ülepénél. Magassága olyan 172 cm körül lehet.Kicsi termete azonban csöppet sem gátolja semmiben. Fürge, mozgékony alkata révén, könnyedén csúszik ki az ellen karmai közül és menekül el, ha arra viszi a szükség. Felsőtestén régi sérülések nyomait viseli a mai napig. Deréktájon, halvány rózsaszín csík található, mellkasán és hasán kisebb-nagyobb zúzódásnyomok díszelegnek a maguk lilás-vörös színükben.

Jellem: Ösztönlény, nem azaz okos, előre tervező típus, mégis megállja a helyét a világban. Mozgékony, reflexei és érzékszervei kiválóak, így még azelőtt képes reagálni egy ingerre, mielőtt a másik fejében megfogalmazódna bármiféle értelem. Csöndes, magába forduló, bizalmatlan teremtmény. Depresszióra nem hajlamos, sőt, minél inkább kínlódik és fáj neki, annál jobban küzd. Hajtja előre az életösztön, persze ez nem azt jelenti hogy érzéketlen, csak képes elzárni a lelki fájdalmat, megtanult ignorálni.Magányos farkas, aki ritkán vágyik gyengédségre. A biztonságot nem keresi, szerinte olyan nem létezik, és pont ezért olyan bizalmatlan és zárkózott. Humora morbid, mimikája kifejletlen, szinte teljesen egyképű. Nem félős, de tisztában van a határaival. Ragaszkodást még távolról sem ismeri, barátai nincsenek csak ismerősei, de az rengeteg. Árnyéklény , igyekszik senkiben sem maradandó élményeket hagyni. Ő amolyan jövök, megyek típus.

Élettörténet: Lepukkant, külvárosi munkásházban lakott egészek 18 éves koráig szüleivel. Anyja keményen dolgozó varrónő volt, apja pedig alkoholista. A családi légkör fagyossága, és az apja dühkitörései miatt sokat szenvedett. Apja verte, szidta, kirakta az utcára ha feleselt. Jóformán emiatt teljesen egyedül nőtt fel, mindennemű szeretet nélkül. Iskolába nem járt, csak az utcán ténfergett, ameddig egy banda fel nem karolta. De ott sem talált családra, így hamar tovább állt, mielőtt még forrósodni kezdett a helyzet, és nagyon beépülhetett volna oda. Önmagát látja el, magáról gondoskodik azóta. Pénz szűke miatt, valamint tanulatlansága révén, csak alkalmi munkákat végez ( nem veszélyteleneket). Este éli az életét. Sokan ismerik, sőt, a legtöbb bandákba verődött városi klikk tudja hogy ki ő, bár a nevét már annál kevesebben lennének képesek megmondani.Hogy miért? Mert gyakran verődik hozzájuk, hogy rajtuk keresztül juthasson élelemhez, védelemhez, információhoz. Persze mindezt láthatatlanul teszi. Ha kiszúrják, felszívódik. Sok ellensége van épp ezen ügyből kifolyólag. Pénzért szinte mindenre hajlandó... De szabadságát, sosem adná fel. Retteg függeni másoktól.

Hobby: Keresztbe tenni Pelt-nek, az egyik banda vezérének( aki anno, halálosan megfenyegette őt).

Foglalkozás: Informátor- tégla- spicli

Extrák: Dohányzik, már 12 éves kora óta. ***Parkour***BDSM***Biszex*** Rendőrségnek, rivális bandáknak, szinte bárkinek hajlandó "dolgozni", a lényeg hogy megfizessék.

Engedélyezve: 2012. 09. 05.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).