Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Carl Rosenthal
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 21

Külső leírás: Tipikusan magas szépfiú, erős kisugárzással. Egy nagy vállalat vezetőjénél ez alap feltétel. Szépségét édesanyjától örökölte, tiszteletet parancsoló fizikumát pedig apjától, bár nagy részét tanulta is az évek során. Haja élénk szőke, ami tökéletesen illik búzavirágkék szemeihez. Az arca magával ragadó, hosszasan nézed és nem tudsz betelni vele. Első pillantásra látszik, hogy nem egy hétköznapi ember. Habár drága öltönyöket hord, kedvelt színe a szürke, ez a leggyakoribb szín ruházatai között. Általában komoly, de még ekkor is gyönyörű, mosolya gyakran hamiskás, mivel őszintén ritkán van lehetősége valami miatt szívből mosolyognia. Mindig ápolt, rendezett, precíz, pontos és kifogástalan.

Jellem: Spoiler alert: Carl kicsi kora óta arra van „ítélve” hogy a politika és üzlet világát tanulja, ebben éljen, ehhez szokjon hozzá, hogy egyszer megörökölhesse apjától. Ez elég megkeseredetté tette, habár maga erre sokáig nem jött rá. A végtelenségig tisztelte apját, felnézett rá, bár nem érezte úgy, hogy az örege viszont szerette volna, de ez egy ideig nem is érdekelte. A nőkkel való viszonya látszólag közömbös, valójában egyáltalán nem szereti őket, és legjobban fél-nővéreit utálja. Ő a negyedik a családban, de apja által mégis a legnagyobb tiszteletnek örvend, mert fiú és ezért nem kedvelik, de állja a sarat ellenük, mivel többet tesz a vállalatért mint nővérei. Egyedül Kajika az aki nő létére meg tudta lágyítani a szívét, amikor sikerül egyik rohamából hamar megnyugtatnia. Ez volt az a pillanat, amikor rájött, hogy talán lehet olyan lány vagy nő aki iránt nem érez undort, de későbbiekben a lány közvetlensége, és a megfigyelése arra következtette, hogy egyedül Kajika az, akinek megnyílt a szíve, de sajnos a lány végül nem lehet az övé, pedig szívből szereti.

Élettörténet: Spoiler alert:Édesapjának harmadik vagy talán negyedik felesége volt az Ő anyja, aki egy host volt. A nővérei ezért sokszor gúnyolják is miatta, főként azért hogy általánosan piszkálják és valószínűleg így mutatják ki irigységüket szépsége iránt. Carl édesanyja a születése után nem sokkal halt meg. A három nővére és édesanyja miatt kezdte el megutálni a nőket. Az édesanyja miatt azért, mert tudta, hogy a pénz miatt egy tőle 30 évvel idősebb férfihez volt képes hozzámenni. Mikor kicsi volt beleesett egy kútba, csak egy nappal később talált rá a legidősebb nővére, de a helyett, hogy kimentette volna odahívta a másik két testvérét és együtt lenézve rá csak nevettek és nem csináltak semmit. Végül az idősebb nővére apját hallva, hogy mennyire odavan fiáért elmondta hogy hol találnak rá, és így megmenekült, de Carl ettől fogva végtelenül utálni kezdte a nőket. Ennek később majd másban is meglátszik a hatása. Ennek ellenére, ha női ügyféllel tárgyal kedves és udvarias, sőt általában is az, nem mutatja ki teljesen utálatát, és ezért is jó üzletember. Kajikaval egy szállodában találkozik, habár az animében hamarabb is megjelenik. Együtt utaznak egy liftben, amikor az hirtelen leáll, elsötétül és ekkor derül ki hogy a mindig erős kinézetű Carl klausztrofóbiás– ami a gyerekkori kútba esés által kialakult ki –, és ha egy szoba, vagy egy szűkebb helyen van, addig nincs baja míg sok a fény, de amint sötét lesz fulladozni kezd, remegni, és órákig nem áll el a rohama. A liftben el is ájult, Kajika felvitte a szobájába ahol vigyázott rá, de ébredése után még mindig remegett a keze, de a lány segített neki olyan hamar lenyugodni, ahogy még sosem sikerült. Ez volt az első pillanat, amikor egy lányt kedvesnek és nyugtatónak talált idegesítő helyett, bár amint megtudta a vezetéknevét, az apjától berögzült reakcióval azonnal eltűnt. Később Kajika közvetlensége és barátságra való ösztönzése megtöri, lassan pedig kilép apja árnyékából akit elvakított a Burnsworth-ok elleni gyűlölet. *** Később amikor apja megtudja Kajika titkát és elmondja fiának, hogy Ragineiben felmutatja kutatásait, elárulja apját, ellopatja a dokumentumokat, hogy ezzel megvédje a lányt, akit e miatt kivégeznének. Ekkor apja súlyosan lebetegszik és ráébred, hogy semmit nem érez apja iránt, talán gyűlölte, de nem sajnálja, habár halálos beteg. Ez után, mielőtt apja felébredne, megtudja, hogy nagyon is szerette fiát, de sosem mutatta ki felé, és ez megváltoztatja nézeteit.

Hobby: nagyritkán fallabdázás esetleg golfozás a vállalat sportklubjában.

Foglalkozás: üzletember, örökös

Extrák: Ő az egyik férfi a „három” közül, akit Kajika apja kijelöl a ’férj vadászat játékra’. Ezt persze szinte egyik jelölt sem tudja, talán csak akkor jönnek rá, amikor találkoznak Harry-vel. *** Klausztrofóbiás *** Gyerekkora óta utálja a nőket, nővérei és anyja miatt, ami elég nagy hatással lett a jövőjére. *** Anime: Hanasakeru Seishounen.

Képinfo: Az animéből származik ()

Engedélyezve: 2012. 09. 05.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).