Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Yin Jia Chengfang
Kategória: Hentai
Feltöltő: Szőlőszem

Kor: 20

Külső leírás: hosszú fekete haj, amit ha szétenged körülbelül a derekáig ér, feketének tűnő vágott szemei vannak, de ha közelről nézzük, rájövünk hogy csak sötétkék a szeme amely igencsak ritkaság a kínai emberek közt, nem túl széles, mégis telt ajkai vannak, szív alakú arcformát képvisel, amihez szép szemöldök társul, mivel szereti a természetes szépséget ezért nem használ sminket, maximum egy kis szőlőzsírt ken a szájára. körülbelül 180 cm magas és annak ellenére hogy 90 kg eléggé vékony alkat, de nem kell megijedni, nem deszka a csaj. (Így most a lépen az Eladós ruhájában van)

Jellem: nos általában belül eléggé szomorkás természetű, de ezt nem mutatja ki és inkább megjátsza a mosolygós, gondtalan embert, barátaival meglehetősen kedves, barátságos, de ellenségeit ha teheti, minél messzebb elkerüli, ő sem tudja miért, de szereti a Japános dolgokat, főleg az animéket, imádja a történelmet, főleg a középkori keresztes hadjáratokkal kapcsolatos témákat, a mai napig keresi az élet értelmét,

Élettörténet: Kínában született és ott is élt a családjával 18 éves koráig. Normális családban nőtt fel a kis Yin. Az apja igaz hogy sokat dolgozott külföldön, de anyjuk mindent neki és bátyjának nyújtott, amit csak egy anya tud. De ez nem tartott örökké így. Mikor 14 éves volt, pont a születésnapján, apja egy hirtelen rosszullétben elhunyt amerikában, Yin-t és családját eléggé megviselte a dolog, főleg édesanyját. Annyira megviselte az immár özvegyet, hogy 2 évvel később belebetegedett és még rá 2 évvel később ő is meghalt. A most mindössze 18 éves Yin teljesen össze lett törve, ha nem lett volna ott a 20 éves testvére hogy vígasztalja, bizony neki is hasonló vége lett volna. Ráadásul, most hogy meghaltak a szülei, kénytelen volt valahol munkát keríteni magának hogy elbírja magát tartani. Így elköltözött Magyarországra, és budapesten albérletben lakott egy ideig. Mikor végre 20 éves lett, saját lakást tudott venni magának és jelenleg ott él. Valamint egy ruhaüzletben dolgozik eladóként és nem is kevés pénzért. Akcentus nélkül képes angolul és magyarul is beszélni, ezen néha meglepődnek az emberek, de így ugye könnyebb megérteni a kedves vásárlókat és kollégákat/kolleginákat.

Hobby: rajzolás, könyvolvasás, evés, zenehalgatás, anime,

Foglalkozás: Eladó egy ruhazletben

Extrák: sötétkék színű a szeme.

Képinfo: Saját! (http://www.rinmarugames.com/playgame.php?gameid=288)

Engedélyezve: 2012. 08. 30.
2012. 09. 02.

Módosítva: 2012. 09. 02. 13:21:57
Módosította: Szőlőszem

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).