Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Rebeca Slicer
Kategória: Hentai
Feltöltő: Barack

Kor: 28 éves

Külső leírás: Magas vékony testalkattal rendelkező húszas évei végén járó fiatal Biológia tanár. 170 cm magas, alig 55 kg, búza szőke haja a derekáig ér, elől pedig egy egy tincs ami a szemébe lóg. Fekete szemüvege mögül világos kék szemeivel magára vonja mindenki figyelmét. Szemét szokta kiemelni fekete tussal, hosszú lógó fülbevalókat szokott még hordani. Baba arcát íves szemöldöke és kerek ajka emeli ki. Általában passzos és feszes nadrágok vannak a ruhatárában, na meg a mini szoknya. Kosztüm felsőket is imádja, alá egy vékonyka topp és megy tanítani. Körmeit mindig feketére festi ki, mert a kedvenc színe a fekete.

Jellem: Nagyon határozott jellem, amikor tanár nénit játszik, magánéletben szigorú magához és spúroskodik mindenen. Rebecának nehéz gyermekkora volt, ezért nagyon zárkózott, nehezen nyílik meg másoknak, hiába ment el agykurkászhoz, nem segített rajta. Úgy van vele, hogy ami történt megtörtént, tovább fog lépni, akkor amikor eljön az a személy aki segít neki.

Élettörténet: Egy átlagos család, harmadik gyermeke ként látta meg a napvilágot, két nővére van, a legnagyobb Ashly, férjhez ment, azt nem tudja, hogy a férje csalja össze vissza. A középső tesó, Eliza a lányokhoz vonzódik, és otthon lakik. Rebeca egy nem tervezett gyerek volt és ezt éreztették is vele, hiszen a középső tesó és közte majdnem 5 év a különbség. Már kiskorában nagyon makacs egy természet volt, tipikusan a nagymamája természetét örökölte, akit imád a mai napig, talán azért mert jól kijönnek? Általános iskolában kezdett el rajongani a Biológia órákért, ahol állatokat bonvoltak, ekkor elhatározta, hogy ebben a szakban fog elhelyezkedni. Gimnazista korában nagyon lázadó lett, folyton verekedett, mert szekálták a szemüvege miatt. Főiskolára bekerülve megváltozott benne valami, mert a végzős Gimnazista fiúkkal kezdett el korrepetálni és több viszonya is kialakult ennek köszönhetően. Álma is valóra vált, hiszen egy Gimnáziumban tanít Biológiát, eléggé brutális módon, mégis érdeklődve várja az óráit. Komolya kapcsolata sosem volt.

Hobby: Imádja a fiatal fiúkat megrontani, szeret olvasni szakkönyveket, mindig tanul azokból valamit.

Foglalkozás: Biológia tanár

Extrák: :* Rendszeres véradó, mert imádja a tűket* Imádja a nála fiatalabb férfiakat*

Képinfo: A kép nem az enyém, csupán illusztráció (http:// )

Engedélyezve: 2017. 08. 19.
2018. 06. 21.

Módosítva: 2018. 06. 15. 20:46:18
Módosította: Barack

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).