Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Damon Kudrow
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Meera

Kor: 25

Külső leírás: A megjelenésében van valami tipikus arrogancia és bunkóság, szinte taszít, az embereket kirázza a hideg, ha elhalad mellettük. Árad belőle a bagószag és a rosszindulat, mindig fekete kesztyűket visel és hogy heccelje a kollégáit, sokszor mondja, hogy az SS értett az öltözködéshez. Hanyag megjelenésű, fésűt azért nem használ, mert az egyik bűnügyi helyszínen bizonyítékként kellett zacskóba tennie: nem rendeltetésének megfelelően használták. Egy bőröndben él, ami valóságos páncél, ha rálőnek. Nyakában a beléptető kártyát akkor hordja, ha azt mondják neki, hogy ne viselje. Fekete haja már a nyakáig is elnyújtózkodott, egy évi távollét a katonai borbélytól rátette a bélyegét megjelenésére, de mivel látta a Sweeney Todd c. filmet, nem jár fodrászhoz se máshoz, aki rendbe tehetné. Sokszor szemüveget visel, de anélkül is remekül lát, csak megszokta a védőszemüveget, amit a tengeralattjárón kellett hordania, így pótolja a hiányát. Van, mikor biceg, de ez rettentően ritka, attól függ, mennyire volt mozgalmas éjszakája. Alkata nem az a tipikus "leverlek a szemhéjammal köcsög" típusú, de a felkarjait szívesen megharapdálná bárki, főleg a fociban kiizmosodott combjait. Íriszei feketék, s legnagyobb fegyvere szája után a pillantása, valamint hófehér fogai.

Jellem: Renitens alak, engedetlen, obszcén, szarkasztikus és nem törődik azzal, hogy helyes e, amit tesz. Rosszul van a munkájától, kerüli ahogy lehet, szabotál, tönkreteszi kollégái munkáját, elviselhetetlenné teszi a környezetet, ahol a többiek dolgoznak. Nem engedelmeskedik a parancsoknak, a csipogóit a legbizarrabb helyekre képes eldobálni, mindig új telefonszámot újít be, lehetetlenség elérni, ha kilép az irodából. Mindig máshol alszik, legyen az motel, hotel, sátor vagy éppen egy kukáskonténer melletti kidobott matrac. Ha mégis sikerül rávenniük arra, hogy kiszálljon egy helyszínre, mogorva, öntelt, bunkó és elviselhetetlenül pimasz. Nem tiszteleg, nem tartja be a protokollt, nem érdekli, hogy a személy, akivel beszél, felette áll-e, vagy sem. Minden erejével azon dolgozik, hogy kirúgják, de akármit tesz, maximum felfüggesztés a vége, az sem több két hétnél. Nincs olyan élőlény ezen a golyóbison, aki kiérdemelte volna tiszteletét, vagy egy pozitív megnyilvánulását, kollégái ki nem állhatják, van aki csak miatta szed nyugtatókat reggelente, kávé helyett. Mindig dohányzik, emiatt mindennapos a tűzriadó, bekapcsolódik az automatikus locsoló rendszer, órákkal később minden aktát hajszárítóval melengetnek. Ő pedig felteszi a sáros lábát az asztalra és újra rágyújt.

Élettörténet: A legszebb, legszéleskörűbb és leghajmeresztőbb önéletrajzzal rendelkező egyén a világon. Először focista volt, de egy bokasérülés után abba kellett hagynia a sportot, viszont a sok kórházi kezelés miatt egészen megkedvelte a szakmát. Beadta a jelentkezését az orvosira, de miután megtáncoltatott egy hullát a záróvizsgán, egy ideig otthon merengett, miért is alkalmatlan háziorvosnak. Addig tili-tolizott munkanélküliségével és csimpaszkodott az állam terhére, hogy közmunkára ítélték, az egyik közeli kikötőben. Innen nem nehéz kitalálni, hová sodorta az élet: a haditengerészethez. Mindent tud a tengeralattjárókról, imádott ott szolgálni, ahol -kivételesen- nem önhibájából szerelték le. Jobban mondva, a Szövetségi Nyomozó Iroda túlságosan közel volt a tengerészgyalogsági bázis kiképző területéhez. Az Iroda kötelékébe ráncigálták be, akarata ellenére, felettesei nehezen bár, de kényszeredetten megváltak tőle, aktái átkerültek az új munkahelyre, amit a mai napig rühell. Kollégái pletykálnak arról, miszerint ha sikerült kirúgatnia magát, nem csak csodás összeget kap, hanem visszakerül az egyik tengeralattjáró fedélzetére, mint altiszt. Mindennapi életét az Iroda határozza meg, ezért ha lehet, még inkább nyomasztja a dolog, amit hanyag nemtörődömséggel és leheletnyi arroganciával leplez. Sokszor fordul meg az igazgatói irodában, de ott -ha stílusát kitakarják valami különleges napszemüveggel a képből- az egekig magasztalják profizmusát és szerteágazó képességeit, előéletének köszönhetően. Közel egy éve próbálják meg betörni, eddig sikertelenül, de a diri úgy nyilatkozott: "Előbb állok be afgán terroristának, mintsem kirúgjam". Természetesen ezt a kijelentést cenzúrázták, de a felsőbb vezetés meg van győződve arról, hogy a férfinak soha, de soha ne legyen partnere. Nincs az az emberi életforma, aki kibírná mellette, legutóbb egy USSS-es fiatal ügynököt kapott, aki egy délutánt bírt ki vele. Magánélete nincs, van mikor azt morogja az orra alatt, hogy az a biztos, ha elveszi a jobb kezét feleségül, mintsem eltűrjön egy másik embert a környezetében.

Hobby: minden, amivel kirúghatják

Foglalkozás: FBI ügynök

Extrák: Egy gyönyörűen megmunkált, hófehér csövű AWC Amphibian-t használ, valamint egy Colt M1911-t, ami megjárta a vietnami háborút, nagyapja részéről.**Nyelvileg csak az orosz fekszik neki, a többi nyelven viszont lélegzetelállítóan káromkodik.

Képinfo: lisanne (google.com)

Engedélyezve: 2012. 08. 27.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).