Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 13 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Devon Turner
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Sasha

Kor: 26

Külső leírás: Az első, ami megragadja az ember figyelmét a hihetetlen, jégkék szempár, amivel hangulatától függően tud vágyat, vagy éppen félelmet ébreszteni. Az arca sem szokványos, szabályos és elsőre talán egy próbababára hajaz emiatt, de mindenképpen figyelemfelkeltő, főleg az érzéki ajka miatt, amiről mindenkinek az jut eszébe, hogy milyen jó érzés lenne megcsókolni. És valóban az is. A finom arcvonásokat remekül ellensúlyozza a gesztenyeszín, hosszú haj, amelyben akadnak rasta tincsek is. Kedve szerint variálja a frizuráit, de általában balra fésülve hordja, hogy látható legyen a felnyírt rész a jobb oldalon. Szereti a fülbevalókat, akad is szép számmal a fülében. Bejönnek neki a piercingek is, de csak a szemöldökében visel egyet, mivel kényes a testére, oda sosem lövetne egyet sem, tetoválása is csak egy van az ágyékán, azt is csak azért hagyta, mert a beavatás része volt. Sokat törődik a testével, figyel a táplálkozására és sokat edz, ennek köszönhető a pompás izomzata, ami jól mutat a magassága mellett.

Jellem: Magabiztos és intelligens. Nagyon jól tudja, hogy a külsejével is el tudja érni a kívánt hatást, hiszen senki sem tud közömbösen elmenni mellette. Olyan akár egy kaméleon, az egyik percben bőrszerkós, ijesztő főnök, a másikban pedig öltönyös úriember, aki mosolyogva söpri az asztal alá a tárgyalópartnereit. Nagyon okos és talpraesett, fantasztikus érzéke van az üzlethez, mindig eléri, amit akar. Persze vannak negatív tulajdonságai is, mint például a türelmetlenség, nem szeret várni, azonnal akar mindent és nagyon dühös tud lenni, ha nem kapja meg. Időnként erőszakos is, főleg, ha kihozzák a sodrából. Olyankor nem gondolkodik, vagy az ágyban, vagy valami bunyóban vezeti le a feszültséget.

Élettörténet: Alapjában véve vidám gyerekkora volt, a szülei nagyon szerették és a család legkisebbjeként el is kényeztették. Ezzel persze kivívta a bátyja gyűlöletét, amiről csak sokkal később szerzett tudomást. Ő istenítette a bátyját, Jeremyt, ezért csatlakozott azonnal a bandájához, amikor az megkérte rá. Ott bukott ki, hogy Jeremy mennyire utálja, megalázta ahol tudta, alja munkákat végeztetett vele, sőt egyszer még azt is megtette, hogy odaadta egy barátjának, aki megerőszakolta Devont. Az eset után befordult és csak Jeremy jobb kezének, Travisnek köszönhető, hogy összekapta magát. Travis biztatta arra is, hogy lépjen fel Jeremy ellen és segített szövetségeseket gyűjteni a fiú mellé. 19 évesen vette át a bátyja helyét, aki eltűnt a hivatalos jelentések szerint. A valóságban Travis gondoskodott róla, persze erről csak Devon tud, senki más. A hatalomátvétel után azonnal elkezdte átszervezni a bandát és az üzleteket. Mindig úgy gondolta, hogy a szex nagyobb hatalom, mint bármi más, ezért luxusbordélyokat nyitott. Gyakorlatilag minden politikusról, rendőrről tud valamit, aki megfordul valamelyik házában, ezért a többi üzlete sincs veszélyben. Egyszerűen békén hagyják és akkor ő is békén hagy másokat. Kemény kezű vezető, nem tűri az árulást és könyörtelenül büntet, ha kell. A magánélete kissé zavaros. Sokáig próbálkoztak Travis-el, de valahogy sosem működött, mivel mindketten dominánsak. És bármennyire kedveli is a férfit, nem tudja alárendelni magát a kedvéért, de tiszteli annyira, hogy nem kényszeríti maga alá, annak ellenére sem, hogy megtehetné. Újabban cicákkal játszadozik, de egyik sem komoly, leggyakrabban az egy hónapot sem bírják mellette, mivel nem a gyengédség mintapéldánya, inkább a durva dolgok jönnek be neki.

Hobby: Olvasás, edzés és a vadászat

Foglalkozás: Bandavezér

Extrák: Párját keresi! Öt nyelven beszél, az angol, német, francia és olasz mellett a japánt és a hébert. Imádja kikötözni a partnereit és szereti, ha cicái csajos fehérneműket, ruhákat vesznek fel a kedvéért.

Képinfo: Zephyrhant ()

Engedélyezve: 2012. 08. 26.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).