Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Kiwadoi Hara (kitalált karakter)
Kategória: Naruto
Feltöltő: Hiyahiya

Kor: 18 éves

Külső leírás: 175 cm magas, karcsú, formás alkatú fiú, testalkata egy cseppet sem sejteti, milyen erő rejtőzik benne. Tépett, rakoncátlan rózsaszínes tincsei játékosan hullnak szép arcába, vállára. Rózsaszínes szemi állandó jókedvvel, pimaszsággal villannak, akaratlanul is gyerekes bájjal megáldva. S ha ehhez még egy széles mosoly is társul végképp elképzelhetetlen, hogy kemény harcos lenne.

Jellem: Furcsa fiú. Nem olyan, mint a legtöbb kegyetlen ANBU harcos. Laza, amolyan „teszek rá, hogy más mit mond” lelkületű egyén, aki ha nem tetszik valami, akkor nem teszi meg, és erőszakkal sem lehet rávenni. Rettenetesen lusta fiú. Soha nem öl olyanokat, akiknek nincs esélyük védekezni, alapelv számára, és egyszerűen elblicceli az ilyen küldetéseket. Szelektív az érzelmi világa, a látása, és a hallása is, ehhez híven, ami nem tetszik neki, azt meg se hallja, vagy meg se látja. Változékony, könnyen hangulatváltó ember, minden személlyel máshogy viselkedik, annak alapján, hogyan kedveli őket. Az egyik pillanatban komoly, s másikban pedig már húzza a körülötte lévők agyát. Nagyszájú, őszinte fiú, aki egyáltalán nem szégyelli megmondani, mit gondol, még az se, hogy ő maga totálisan lökött. Perverz fantáziájú kis kölyök, tudja, hogy a férfiakhoz vonzódik, és bár egy kapcsolata sem volt még velük, attól még vígan leskelődik utánuk, kukkolja őket, vagy épp tapizza. Nagyon intelligens, még ha az ember nem is nézné ki belőle.

Élettörténet: Szüleit sosem ismerte, még csecsemő volt, mikor a rejtőző Kő falú vezére, a Tsuchikage talált rá egy rét kellős közepén, s saját fiaként nevelte fel. Erős, okos harcost faragott belőle, aki bár lehet, hogy engedetlen és lusta néha, méltó vált nevelőapja rangjához. Nem önszántából lett ANBU, a Tsuchikage akarta ráerőltetni, hogy menjen el ANBU-nak, hisz elég erős, és intelligens hozzá, viszont ő lustasága miatt inkább maradt volna csak jounin. Fogadott apjával, de mivel vesztett, ezért kénytelen volt ANBU-nak állni. Van egy nővére, aki kicsi mostoha öccsét nevelte azzá a perverz fiúcskává, aki.

Hobby: Mások idegesítése, edzés, harc, pasik kukkolása.

Foglalkozás: ANBU harcos

Extrák: Iwagakure (rejtett kő falu) elit ANBU-jainak egyike

Engedélyezve: 2009. 05. 31.

Módosítva: 2010. 08. 08. 21:41:27
Módosította: Hiyahiya

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).