Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Alice Leavold
Kategória: Hentai
Feltöltő: Barack

Kor: 26 éves

Külső leírás: Magas, és vékony testalkattal rendelkezik, 170 cm magas, ha magassarkút vesz fel akkor 180 cm-t is eléri. Nincs olyan cipője, aminek a sarka 10cm-nél kisseb lenne. Gyönyörű sötétbarna haja a derekáig ér, amikor napfény éri enyhe csillogást lehet rajta észrevenni egy különleges samponnak köszönhetően. Zafír kék szemeiben bárki el tud veszni, édesanyjától örökölte a színüket. Kerek és dús ajkán halvány rózsaszín szájfény mindig található, a fülében pedig egy fehér arany hosszúkás sárkány fülbevaló. Nyakában lógó medált a 18. születésnapjára kapta, ami szintén fehér aranyból van. Ruházata igencsak változatos, nagyon ritkán hord nadrágot, leginkább szoknya mániás, még télen is szoknyába jár. Nyáron a bőr, farmer és a különleges selymes mini szoknyákat részesíti előnyben. Dekoltázsát mindig hangsúlyozza, de szolidan, rajta minden természetes, sose feküdt kés alá.

Jellem: Munkájában megkövetelik tőle a határozottságot és a precizitást. A női megérzéseinek köszönhetően a ranglétrán szépen lassan halad felfele, természetesen az édesapja támogatása és az éves tapasztalatainak köszönhetően mostanra nyomozó lett. Saját kis albérletében mindig rendetlenség van, amikor van egy kis ideje próbálja kicsiny életét rendbe tenni. Volt egy párszor egyéjszakás kalandja, amikor a hormonjai nem bírták tovább.

Élettörténet: : Leavold család a főváros szélén lakik, egy hatalmas kertes házban. 2 gyermek született, az elsőszülött egy lány: Alice, másodjára egy kisfiú: Gabriel. Édesapjuk rendőrkapitányság vezetője, míg édesanyjuk egy bútor bolt igazgatója. Sosem hanyagolták a kicsiket, pedig a karrierük is fontos volt. Édesapjuk Gabrielből rendőrnyomozót szeretett volna faragni, ám ő katonának ment és kiment külföldre. Így a kicsi lányában volt a reménye, aki egyből beleszeretett ebbe a szakmába. Táborokba küldte ahol megerősödhet, és szerencséjére mindig első lett mindenben. Gimnazista korában már bonyolultabb lett az élete, új szerelem… Pár hónap boldogság után jött a csalódás, ekkor nem érdekelte semmi, amikor ezt kiheverte újult erővel vágott bele mindenbe. Rendőrtiszti Főiskolára jelentkezett, amit 4-es átlaggal elvégzett, majd munkába ált, rá 1 évre a sikeres akcióknak köszönhetően nyomozó lett belőle. Ekkor költözött el otthonról egy kis albérletbe, szinte alig van otthon, a karrierjére koncentrál.

Hobby: Munkája, a futás

Foglalkozás: Rendőrnyomozó

Extrák: Nagyon rendetlen, félve visz fel valakit magához. Édes szájú rettenetesen, le lehet kenyerezni bármilyen édességgel, persze csak a kollegáknak. Szeretne egy normális kapcsolatot.

Képinfo: A kép nem az enyém, csupán illusztráció ()

Engedélyezve: 2017. 08. 17.
2018. 06. 21.

Módosítva: 2018. 06. 15. 20:59:13
Módosította: Barack

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).