Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Allen Barrymore
Kategória: Yaoi
Feltöltő: LastBreath

Kor: 20

Külső leírás: Ahogy megjelenik rögtön friss virágillat csaja meg orrod és akaratlanul is felfigyelsz rá. Nem is gondolnád, hogy ez az apró, vézna fiú áraszt magából ilyen finom illatot. Körbelengi a nedves föld és a különféle virágok halvány, mégis kellemes illata. Akaratlanul is mélyen belélegzed magadba és garantáltan soha nem fogod elfelejteni. Alig 160 centiméter magas, kellemesen karcsú alkatú fiú. Nem kimondottan izmos, sőt inkább mondhatnánk véznának. Bőre egészen olyan színű, mint a barack virága, és ez az árnyalat elbűvölővé varázsolja finom puhaságú bőrét. Rövid, mogyoróbarna haja van, mely rendezetten keretezi angyali szépségű arcát. Felső ajka vékony, míg az alsó dúsabb, színe halványan de a rózsáéra emlékeztet. Pisze orra és hatalmas, gesztenye barna szemei kisfiús bájt kölcsönöznek neki. Szempillái hosszúak és dúsak; szemöldöke vékony, finoman ívelő. Arcán gyakran látni itt-ott kisebb-nagyobb koszfoltokat, de ezektől csak még elbűvölőbbnek tűnik. Bal fülében két apró fülbevaló található, más ékszert nem visel. Ruházkodása egyszerű és kényelmes. Barna vászonnadrágok és fehér ingek. Kertészkedéshez alkalmas kantáros nadrágok, szintén a barna árnyalataiban. Ruháira mindig nagyon vigyáz, hiszen ő mossa őket saját magának, ráadásul, ha valamelyik elszakad, nem tud rögvest újat venni, ugyanis pénze nem sok van.

Jellem: Rendkívül visszahúzódó, szűk szavú fiú, akit borzalmasan könnyű zavarba hozni. Ha kerüljük ezt a dolgot és nem hozzuk állandóan zavarba, kiderül, hogy igazán gyengéd és kedves kölyök. Sosem akar másoknak gondot okozni és mindig bocsánatot kér, ha valamit elront, sőt igyekszik helyrehozni baklövéseit, amikből kevés van, hiszen mindig odafigyel arra, hogy mindent a lehető legjobban teljesítsen. Szinte már abnormálisan naiv figura, aki még azt is képes elhinni, hogy létezik a mikulás, ha azt valaki határozottan tálalja elé. Határozott meggyőződése az, hogy ott kell segítenie urának, ahol csak tud, és hogy mérhetetlen hálával tartozik az öreg felé. Pont ezért, ha az öreg arra kéri, hogy csináljon neki fürdőt, hát megteszi. Sokszor kap olyan utasítást, ami igazából még csak közel sem jár valódi munkájához, de mindent szó nélkül megcsinál, hiszen a gróf mentette meg a családját attól, hogy koldus sorra jussanak, és még neki, Allan-nek is otthont és munkát adott. A birtokon minden alkalmazottal remekül kijön, nincs egyetlen ellensége sem. Amióta a gróf magához vette, Allan nem sokszor volt távol a birtoktól, így világa jelentősen leszűkült a kovácsoltvas kerítés és a téglafal mögé. Az esetek túlnyomó többségében egy igazán vidám személyiséget ismerhetünk meg benne, aki képtelen elrejteni az érzelmeit, így rögtön látszik rajta, ha valami nyomja a lelkecskéjét. Rendkívül érzékeny típus, és ha nem figyelünk oda eléggé könnyen megbánthatjuk. Ezen kívül pocsékul tud hazudni, amit csak és kizárólag akkor tesz meg, ha tényleg nem akarja mások orrára kötni az igazságot.

Élettörténet: A tizennyolcadik század elején látta meg a napvilágot. Családjáról elég megemlítenünk annyit, hogy egyik adósságból estek a másikba. Nem voltak épp mintaszülők, de ezt a kicsi Allan nem vette észre. Tízéves volt, amikor szülei eladták egy grófnak, hogy a pénzből kifizethessék a tartozásukat. Mindebből a fiú annyit tudott, hogy a kedves, középkorú bácsi segített a családjának, őt pedig befogadta. Hosszú ideig hiányoztak neki szülei, de ahogy cseperedett belátta, hogy jó sora van a birtokon. Persze a szülők többet felé se néztek. Kifizették tartozásukat és elhagyták még az országot is, hogy elmeneküljenek bűntudatuk elől, amiért eladták egy szem fiukat. Allen eközben kertész lett a birtokon és örömmel végezte munkáját. A grófra is hős megmentőként tekintett, semmint gonosz vénemberre. Mindig is úgy gondolta, hogy a gróf akármit kér tőle, feltétel nélkül teljesítenie kell, hiszen a gróf megmentette a családját az éhenhalástól. Pont ezért képtelen nemet mondani neki. Persze eddig még nem is kért tőle semmi olyasmit, ami zavarta volna Allent. Amióta a fiú odakerült a birtokra, soha nem látott a gróffal egyetlen nőt sem. Később kiderült, mindez azért van így, mert a Lady elhunyt pár évvel azelőtt, hogy a fiút befogadták volna. Ráadásul a grófnak örököse sem volt soha. Azok a pletykák keringenek a birtokon, hogy a kastély ura képtelen a gyerek nemzésre. Bár senki nem tudja, hogy ez valójában igaz-e vagy sem. Mindenesetre Allen boldog életet él. Semmi gondja nincs. Pénz helyett ételt és szállást kap, ami számára jóval fontosabb, mint a csilingelő aranykorongok. Borzasztóan szereti a növényeket, ideje java részét a kertben tölti a virágok között. Mondhatni ezek a virágok a szerelmei. Rendkívüli nagy odaadással és gondoskodással viseltetik irántuk, amit a növények csodás virágokkal hálálnak meg neki.

Hobby: Ha meg van győződve róla, hogy senki sem hallja, énekelni szokott

Foglalkozás: Kertész

Extrák: Uke *** Rettentően szégyellős, hiszen férfi létére eléggé "nőies" alkattal látta el a sors. Nem kifejezetten szereti, sőt inkább szégyelli testét. *** Nem szereti a telet, mert akkor nem virágoznak a kertben a hőn szeretett növényei.

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, nem az én tulajdonom, csupán illusztrációként szolgál a karakterhez. (http://)

Engedélyezve: 2012. 08. 12.

Módosítva: 2013. 09. 03. 00:50:34
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).