Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Rebecca Meadow
Kategória: Hentai
Feltöltő: Meera

Kor: 22

Külső leírás: Olyan, mint egy őszi hajnal. A vöröses hajszíne és íriszeinek halvány barnasága együttesen adják ezt a felettébb természetes külsőt. Semmi mű sincs rajta, vállait még apró szeplők is borítják, melyeket nem szedetett le, az új amerikai trendet nagy ívben elkerülve. Nem kifejezetten magas, alig 165 centi, azonban ennek az alacsony termetnek ellenére is üdítő színfolt. Arca ovális, szemöldökei szépen íveltek, szempilláit havonta egyszer befesteti, így nem sminkeli magát, talán ha egy halvány réteg púdert az arcára hint és ennyi. Mindig természetes pirosság ül az arcán és egy kedves, közvetlen mosoly, amivel mindenkit megajándékoz. Ruhái könnyedek, egyszerűek és mégis a maguk módján nőiesek, nem kifejezetten szereti az ünneplőket és a nagy báli göncöket. Mindig finom parfümillat lengi körül, ami inkább friss és üde, mintsem émelyítően édes, ami manapság annyira divatos. Járása könnyed és ruganyos, ez annak köszönhető, hogy szinte mindig tornacipőt hord, magassarkút csak randira vesz fel, vagy még oda se. Hangja kellemesen mély, a nagyon nőies kategóriába tartozik, ha kicsit több önbizalma lenne magával szemben, hihetetlenül csábossá tenné. Kezei nagyon puhák és finom illatúak, bőrére nagyon ügyel, amit a heti nagy kényeztető fürdés során gondosan leápol, hiszen a munkahelyén levő folytonos hideg repedezetté teheti a bőrt.

Jellem: Az a fajta nőtípus, akire általában mindig barátként vagy lelki szemetesládaként gondolnak és nem mint társra. Előzékeny, kedves, aranyos és annyira jószívű, hogy az már sokszor fáj. Édesen naiv, nagyon sok mindent képes elhinni azonnal, főleg idegeneknek, hiszen barátait már kiismerte. Finom lelkű, éhezi a művészetet és a törődést, viszont saját maga rendkívül gondoskodó és jóságos. Nehezen navigál bonyolult, új szituációkban, iszonyatosan könnyen zavarba lehet hozni, ilyenkor egyszerűen leblokkol, még a menekülésre sincs egy kósza gondolata se. Rettentően szemérmes, ez talán neveltetésének köszönhető. Már megszokta, hogy a férfiak barátként tekintenek rá, ámde ha valaki nem egészen efféle szándékkal közelít hozzá, megijed és megszeppen, nem hiszi el, hogy éppen neki udvarolnak, hiszen ő jelentéktelen és egyáltalán nem szép. Ilyenkor gyanakszik, ez a józanabb reakciója, hogy bizonyára valamiféle amolyan "fogadás" célja, egy trófea, amit begyűjtenek és jót nevetnek rajta. Ettől fél a legjobban, talán ezért is zárkózik el és próbál meg buborékot fújni maga köré. Azonban aki elégg vehemens és magabiztos, egy pillanat alatt elsöpri ezt a védelmet és már Becca lelkét sértheti közvetlenül. Nem az a sírós fajta, erőszakkal tartja vissza a könnyeit, ami meglepő, hiszen első ránézésre talán egy elveszett bőgőmasinának tűnik, aki mindent enged és a végén issza meg a levét. Viszont ha sokszor kerül sírás közeli állapotba kifakad, zokog és csodával határatos módon még csapkod is, de ez nagyon ritka, hiszen ha már könnyezik, általában békén hagyják.

Élettörténet: Egy faluban született a városhoz közel, így mikor beköltöztek kamaszkorában, egy csapásra fejtetőre állt a világ. Most jelenleg egy házban él egyedül, egy komolyabb kapcsolat után. Mivel megszokta a növényeket és az állatokat, saját üvegháza van a hátsó kertben, de nem kell valami irdatlan méretű botanikus dzsungelre gondolni. Zöldségeket és könnyen megszerezhető gyógynövényeket termeszt, sokszor pátyolgatja azoknak a rokonoknak vagy barátoknak a növényeit, akik elutaznak és féltik őket. Megnyugtatja a kert, elvonulhat és szabadon gondolkodhat a saját világában, ahol hálásak neki, ahol már várják a szerető, puha kezeket. Kiskorában nagynénje minden héten egyszer finom fürdőt készített neki, ezért is kezdett el saját otthonában gyógynövényeket növeszteni, hogy magának is csinálhasson egy finom, illatos fürdőt. Háziállata egyelőre még nincs, de nagyon szeretne egyet, rövid időn belül. Családjával nagyon szoros a kapcsolat, minden vasárnap ebédre hivatalos, ha éppen nem dolgozik. Egy jégkorcsolya pályán a büfében dolgozik, ami mondható szezonálisnak is, hiszen nyáron nincsenek jégkorong meccsek és jégtánc-versenyek. Nagyon szereti a munkáját, imádja a hideget, a telet, a havat és mindent, ami hűvös. Amíg tartanak a meccsek, egy bögre teával és egy jó könyvvel szórakoztatja magát, így nem feleslegesen telik az idő. Mivel nem él együtt senkivel, otthon nála négy mérettel nagyobb zenekari pólókban és ajándékba kapott jéghoki mezekben grasszál, egy szál bugyiban. Szereti és nagy becsben tartja a mezeket, hiszen minden évben kapni szokott egyet, tele van aláírásokkal. Miután előző párja elköltözött, úgy alakította át a házat, ahogy neki a legjobban tetszett: tele sok-sok növénnyel, könyvespolcokkal és régi -vagy annak tűnő- bútorokkal, amikért rajong. Az emeleti fürdő sem éppen egy egyszerű szoba, mindenhol köntösök lógnak, ugyanis gyűjti őket, ráadásul a fehérre meszelt falakra saját maga festett mintákat és ábrákat. Pluszban még a nagy párát igénylő virágok közül az összeset betelepítette, így egy kész dzsungellel találkozhat az, aki nincs felkészülve a látványra. Nem az a tipikus "kijárós" fajta, inkább otthon filmezik vagy áthívja a barátait egy sütögetésre. Nagyszerűen illik rá az "Én házam az én váram" dolog, sokkal jobban érzi magát ott, mint máshol. Ha olyan az évszak, akkor ellátogat a füvészkertbe, de ennek a hobbijának egyedül hódol. Nagyon ritkán elmegy barátnőivel úgynevezett romkocsmákba, ahol nem érzi magát teljes zavarban a régi berendezések és öreg fotelok között, de máshová vontatóval sem lehet elráncigálni.

Hobby: kertészkedés, olvasás, filmek, barátok, fürdés, köntös gyűjtés, sütögetés, füvészkert

Foglalkozás: egy jégkorcsolya pályán büfés

Extrák: -

Képinfo: Not mine! ()

Engedélyezve: 2012. 08. 10.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).