Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Aida Riko
Kategória: Kuroko no Basuke
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 17

Külső leírás: 156 centijével könnyedén elbújhat a magas kosaras srácok mellett. Tipikusan és fortélyosan nőies tulajdonsága, hogy senki nem tudja hány kiló. Persze a látszat igazán csal, mert az egyszerű ártatlan külső elég határozott belsőt takar. Félhosszú barna haját mindig egy csattal tűzi oldalra, nem elég hosszú ahhoz, hogy összefogja. Hasonló színű szemei vannak, de azok képessége igazán lenyűgöző. Arca keskeny, elég lányos, bár ha komoran vagy mérgesen néz, megijedsz tőle. Karcsú karjaiban bizony nagy erő rejtőzik és nem fél ezt használni az idióta fiúkon néha. Például Kagamit is simán fejbe veri, Kurokot pedig leszorítja, bár a másodikat könnyebb. Általában az iskolai ruhájában látjuk, szoknyában és vékony pulcsiban.

Jellem: Akármennyire próbál aranyos lenni, sajnosa démoni edző természete miatt a fiúk ezt már nem veszik be. Pedig tényleg mindent megtesz. Riko sokat törődik a csapattal, de nem hezitál, hogy gyilkos edzésekre kárhoztassa őket. Hogy motiválja a fiúkat, gyakran megduplázza, megtriplázza, vagy épp megnégyszerezi az edzésprogramjuk. Összességében igen határozott abból a szempontból, hogy szeretné, ha a csapat győzne. Mint edző, szereti feltüzelni a csapatot és kihozni belőlük a lehető legjobbat néha, ha a csapat nyer, meg is szereti jutalmazni őket: pl. a puszis felajánlás. Bár ez eddig nem volt valami nyerő. Szereti a cuki dolgokat, ahogy látható is, a telefonján sok kép van kölyökkutyákról, és Tetsuya 2#-nek is nagy rajongója. Könnyedén lesz féltékeny, és kifejezetten idegesítette a Seirin reakciója Momoira, és még meg is büntette őket, amiért csorgatták rá a nyáluk. Imádja kiaknázni a tehetségeket, szereti, ha elszórakoztatják, így érdekes koncentrációs „gyakorlatokat” talál ki, mint például év elején az elsősök rávétele arra, az iskola tetején kiáltsák ki terveiket az egész iskola előtt.

Élettörténet: ** Spoiler: sokat volt együtt gyerekként apjával, - innen származik képessége, ami szerint egyelten hosszas ránézéssel meg tudja állapítani tested állapotát. Hyuuga a közelükben lakott, s vele gyerekkori barátok, valamint Hyuuga sokszor edzett ott, ahol az apja is tevékenykedett. Első évében a korai kosárlabda csapat megkörnyékezte szerették volna, ha a menedzserük legyen, de ő durván elutasította őket. Kiyoshi nem adta fel, és többször is újra megkérdezte a dologról, de ő azt mondta, hogy nem szereti a kosarat és a feladás légkörét (ezzel utalva Hyuugára). A Teiko dominanciája miatt. Azt mondta, csak olyan csapattal hajlandó együtt dolgozni, akiknek komoly célja a legmagasabbra törni. Később összetalálkozik Hyuugával egy játékteremben. Amikor újra látja, képtelen nem kiröhögni Hyuuga hajviseletét, felhúzva a srácot. Amikor később az utcán sétálnak, beszél neki a kosárcsapatról, és hogy szerinte Hyuuga még mindig nem tudja, mit kellene tennie. Másnap kap egy cetlit, hogy nézze meg a kosárcsapat komolyságát a reggeli ceremónia alatt. A reggeli ceremónia alatt a kosárcsapat szétkiabálta az azévi terveit : Japán legjobbjává válni. Rikot ez meggyőzte, és a kosárlabda csapat edzője lett. *** Jelenleg annyit tudhatunk róla, hogy az apjával él.

Hobby: edzéstervek készítése, a többiek fejlesztése, buzdítása.

Foglalkozás: Tanuló, kosáredző.

Extrák: Születésnap: február 5. ; vércsoport: A. *** Kosárlabdával kapcsolatos tapasztalata - amennyire tudni lehet - nincs, egyszer sem lehetett látni játszani, viszont képessége és apja mellett szerzett tapasztalatai alapján jó stratéga és képes olyan edzésprogramot építeni, amely hatására a csapat jobb lehet, és fejlődhet, építve a gyengeségeiken. Szintén jó kötözések készítésében is (ahogy pl Kiyoshinak és Kagaminak is készített kötéseket a sérüléseik kapcsán). Okos, az első éves teszteken 300 tanulóból a második lett. *** Az animében van egy robogója, amivel az openingben gyakran jár, és sárga sisakja van hozzá.

Képinfo: Az animéből származik ()

Engedélyezve: 2012. 08. 07.

Módosítva: 2012. 08. 07. 17:52:00
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).