Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Uchibai Mito
Kategória: Hentai
Feltöltő: Onichi

Kor: 22

Külső leírás: Alacsony, egészen aprócska lány, aki mindig eltűnik a többiek között. Alkata is karcsú is törékeny, olyan akár egy pici tündér. Világos bőre teljesen elüt hosszú, fekete tincseitől, és sötét szemeitől. Nagyon szereti haját, sokat foglalkozik vele, amire szükség is van, hiszen egészen derekáig leér. Sminket csak akkor tesz magára, ha fellépésre mennek, de akkor is csak keveset, pont annyit, hogy kiemelje szemeit. Ruhatára igazán változatos, szerencsére bármi jól áll rajta, így nyugodtan válogathat. A fellépések megkívánják a csinos, elegáns darabokat, de a hétköznapokban sem szeret túlzottan rendezetlenül kinézni. Kedvencei a szoknyák, és ha ezek élénk színűek, az az igazán tökéletes számára. A cipők viszont az igazi gyengéi. Szinte már nem is tudja számra pontosan hány pár van otthon, de folyamatosan gyűjti őket. Lehet magassarkú, szandál, tornacipő, vagy bármi, ha megtetszik neki, akkor azonnal megszerzi, és talál olyan alkalmat, mikor felveheti. Ékszereket csak a fellépéseken visel, mindig nagyon félti őket, ezért nem hajlandó hétköznap viselni.

Jellem: Bájos, mosolygós fiatal lány. Mindenkivel kedves, még azokkal is, akiket nem szívlel. Képtelen veszekedni, vagy akár csak egy rossz szót is szólni bárkihez, bárkiről. Bármennyire is aranyos, naivnak nem lehet nevezni. Nehéz megvezetni, hamar átlátja a dolgokat. Végtelenül türelmes ember, szívesen segít másoknak. Szereti tökéletesen végrehajtani a dolgokat, rengeteg időt képes elpazarolni arra, hogy minden a legjobban végződjön. Nagyon szereti a meglepetéseket, a váratlan dolgokat. Egy apróságnak ugyanúgy tud örülni, mint egy egyhetes utazásnak külföldre. Sok barátja van, akikre igazán számíthat, és ezek közül a legtöbb, furcsa módon, férfi. Néhányan már meg is próbáltak egy lépéssel közelebb kerülni hozz, de Mito mindenkit elutasított. Neki a barátság sokkal fontosabb mint a szerelem, nem akarta ezzel tönkretenni a dolgokat. Mindezek ellenére vágyik a törődésre, az igazi szerelemre, de még nem talált olyat, aki iránt így érzett volna. Elég romantikus alkat, sokat álmodozik egy tökéletes családról, saját gyerekekről, de ezt nem nagyon árulja el senkinek.

Élettörténet: Már gyerekkora is egészen zavaros volt. Szüleire nem emlékszik, hiszen alig két éves volt, mikor balesetben elhunytak. Róla és nővéréről ezek után, más rokonuk nem lévén, a nagyszülők gondoskodtak. Iyekeztek mindent megtenni a lányokért, de már elég idősek voltak, és Mito nővére sem könnyítette meg a helyzetüket. Koan elég lázadozó típus volt, teljesen ellentéte testvérének, így nem csoda, hogy köztük sem alakult ki szoros kötelék. Iskolai eredményei sosem voltak igazán kiemelkedőek. Teljesen átlagos tanuló volt, egyedül a zene terén mutatott bármi lelkesedést és igazi tehetséget. Kilenc évesen kezdett fuvolázni, és már akkor úgy döntött, hogy nem is akar mással foglalkozni. Csak tizenhét éves volt, mikor nagyszülei is elhunytak. Kénytelen volt nővérénél élni másvél évig, de amint lehetősége adódott rá, elköltözött. Évekig nem is beszéltek egymással, Koan csak akkor jelent meg ha pénzre volt szüksége. Mito persze testvéri szertetből segített neki, de mindig elszomorította ami testvéréből lett. Végül aztán meg is lett a baj. Nővére egyik reggel kopogott az ajtaján, egy apró babával a kezében. Szinte odavetette Mitonak a gyereket, majd el is tűnt. Nem volt szüksége egy "koloncra" és Mito hiába kereste, azóta se sikerült megtalálnia nővérét. Magához vette a kis Eient, és saját lányaként neveli.

Hobby: Fuvolázás, zenehallgatás, kötögetés

Foglalkozás: Fuvolista

Extrák: Szereti ha rend és tisztaság van körülötte. Nem borul ki egy kis kupitól, de azért minél hamarabb elkezd pakolni. *** Bár Eien nem a saját lánya, ő mégis szörnyen szereti és imádja. Mindent megtesz a két éves kislányért, aki természetesen az anyukájának tekinti. *** Kizárólag olyan sapkák és sálak találhatóak meg lakásán, amiket ő maga készített.

Engedélyezve: 2012. 08. 06.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).