Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Damien Hills
Kategória: Hentai
Feltöltő: Lorian

Kor: 23

Külső leírás: Az a motoros bőrdzsekis, szakadt nadrágos srác, akitől minden lányt óvnak a szülők. Damien egészen változatosan tud kinézni, még ingadozik a stílusok közt: néha teljesen darkos ruhákba öltözik, még a körmét is feketére festi, de inkább poénból, hogy a környezetét kiakassza. Ami állandó: a farmer, az izmait megmutató pólók, a bőrkabát, és némi dögös szakadtság. Mindegy is, mit vesz fel, ilyen testtel minden jól áll neki. Élsportoló, gyönyörűen arányos, szálkás izomzata van. Lazán, zsebre dugott kézzel, amolyan enyémavilág-stílusban lépked. A haja csillogó étcsokoládészínű, épp mint a szeme. Ezek a szemek rabul ejtenek, igéznek, vetkőztetnek. Ezek a szemek beszélnek: „Azt teszed, amit akarok.” Jóképű, markáns arca van, dacos, szép ívű szájjal, férfias állal. Egyszerre tud veszélyt sugározni, és kisfiúsan pimaszul vigyorogni – ez az ellentét az, ami miatt nem lehet csak úgy elmenni mellette. A hangja, akár a legmacsóbb dezodor reklámokat idézi: hihetetlenül mély, kissé karcos, megremeg tőle a nőneműek bokája.

Jellem: „Ki ha én nem?” Ez lehetne Damien jelmondata is. Teljesen egyértelműnek tartja, hogy szinte mindenben ő a penge, a Nap érte kel fel, az emberek érte vannak. Tervezi, hogy olimpiai aranyat fog nyerni, mint úszó, és a körülötte lévők dolga, hogy ehhez mindent biztosítsanak. És mivel egy igazi férfi nem köntörfalazik, nem lacafacázik, Damien olykor olyan, mint egy smirglibe göngyölt lópokróc. Nem játssza meg magát, ha rossz a kedve, arról mindenki hamar tudomást szerez. Jókedvében vicces, nagyon jó humorú, sőt, kedves srác, bár ha nagyon elemében van, durva poénokra lehet tőle számítani. A lányokkal könnyű dolga van, már csak külseje és élsportolói mivoltja miatt is, de erre rátesz még egy nagy lapáttal végtelen magabiztossága, lazasága. Simán le tudja beszélni a bugyit bárkiről, de ehhez sokszor elég egy pillantás is tőle. A haverjai számíthatnak rá, bár mindig ő az, aki többet kér és vár el egy barátságban, mint amennyit ad. Mivel sikeres versenyző, egyértelmű, hogy rendelkezik komoly jó tulajdonságokkal is: kitartó, képes küzdeni, akaratereje tiszteletre méltó, komolyan veszi azt, amit csinál. Azonban mihelyt kimászik a medencéből, mindez valahogyan elillan...

Élettörténet: Talán hamarabb kezdett úszni, mint járni... Az élete egészen gyerekkora óta a sport körül forog. Tipikus egyke, a szülei mindent megtesznek érte, a lehető legjobb körülményeket igyekszenek biztosítani neki. Damian ettől még persze lázad, hiszen egy szülő sem lehet elég menő hozzá. A gimnáziumon nem túl jó teljesítménnyel, de áttéblábolt, most testnevelési főiskolára jár, ahol csak ritkán látják. A gyakorlati órákon még részt vesz, de hogy beüljön egy padba, és előadásokat hallgasson... Ugyan. Inkább elmegy a haverjaival motorozni, billiárdozni, inni, csajokat hajtani. A sportban viszont fényesen ível a pályája: a szobája, a nappalijuk, sőt a padlás is teli van az érmeivel, kupáival, amelyik versenyen indul, azt biztosan megnyeri. Az ország büszkesége és reménysége, így emlegetik, gyakran keresik meg újságírók, riporterek, ami persze csak tovább fényezi az egóját.

Hobby: úszás mindenekelőtt, csajozás, motorozás, kocsmázás, bulizás

Foglalkozás: tanuló, sportoló

Extrák: -

Engedélyezve: 2012. 08. 06.

Módosítva: 2012. 08. 05. 21:00:43
Módosította: Lorian

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).