Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 5 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Sakurai Ryou
Kategória: Kuroko no Basuke
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 16

Külső leírás: 175 centijével és 59 kilójával igazán gyengének vagy csak egyszerűnek tűnik, de sokkal több rejlik benne, mint látszik. A teste szálkás izomzatú, és jó reakcióidővel rendelkezik. Néha még alacsonyabbnak tűnik főleg ha sűrű bocsánatkérés közepette meggörnyed, vagy kicsire húzza össze magát. Egyszerű barna haja és barna szemei vannak, bár igazán bájosan fest, mosolyt sosem látni arcán, inkább csak aggodalmat.

Jellem: Már-már kriminálisan hajlamos saját magát hibáztatni mindenért különösen, ha Aominéről van szó, mivel egy osztályba járnak, és ő felel mindenért. Ha valamiben hibát vét, azonnal bocsánatot kér, még azt is sajnálja, hogy él. Nem szeretne senkit kényelmetlen helyzetbe hozni, mert fél, hogy megharagudnak rá. Amikor hárompontost dob, még akkor is bocsánatot kér. Hasonlóan Hyuuga clutch-player *(1) képességeihez, Hyuugához hasonlóan Sakurai lövései is jobbak lesznek ekkor, s ahelyett, hogy azt gondolná, hogy gyengébb és alávalóbb, mint más, az jár a fejében, hogy nyilvánvalóan jobb az ellenfelénél. Ha lövésre kerül a sor, Sakurai utál veszteni. Pályán kívül : jól főz, specialitása a bento*-készítés. ezért is mondható a legközelebb állónak Aominéhez, mert az szereti a főztjét.

Élettörténet: Családjáról, múltjáról semmit nem lehet tudni. Mivel a Touo Gakuenbe jár, így elméletileg régebben ő is jeleskedett valamilyen sportban, de nem tudni, hogy pontosan. Valószínűleg régebben is kosárlabdázhatott, mert a dobásai jók, de emellett gyors is, ugrás közben szokott dobni, és olyan pozícióban, amit nehéz blokkolni. Hirtelen is tud dobni. Első éves, ráadásul Aomine osztálytársa, egyelőre ennyit tudhatunk róla, valamint hogy jól süt és főz, a csapatot is ő látja el néha frissítővel, mert a menedzserük nem valami nagy konyhaművész.

Hobby: kosárlabda; sütés-főzés, specialitása a bento (ebéd doboz); manga rajzolás.

Foglalkozás: Tanuló.

Extrák: Csapat: Touo, Mezszám: 9, Születésnap: szeptember 9, vércsoport: A *** Dobás mellett stealingben is jó. (Lopás) *** (1): “clutch player”, azaz olyan játékos, aki jól bírja a nyomást, sőt, akkor hozza ki magából a legtöbbet, és mindig a legfontosabb pillanatban megbízható a teljesítménye.

Képinfo: Az animéből származik ()

Engedélyezve: 2012. 08. 04.

Módosítva: 2012. 08. 05. 10:16:17
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).