Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 13 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Calcas
Kategória: Fantasy
Feltöltő: LastBreath

Kor: Huszonötnek néz ki, igazából már nyolcvan körül jár.

Külső leírás: Magas, szálkás izomzatú testét fehér bőr takarja, mely puha és melegen bársonyos. Válla széles, karjai szelíd izomzatúak; csípője keskeny, dereka férfiasan karcsú; combjai hosszúak és izmosak, vádlija szintén. Járása büszke és határozott. Haja rövid, ébenfekete, puha és gyönyörű. Szemöldöke vékony ugyan, de kit érdekel, ha egyszer mélyen szemeibe nézel? Ó igen, azok a mámorítóan csillanó, jég kék szemek, melyek talán még a sötétségben is halványan derengnek, mint sötét tó fölött a köd. Mindenkiben különböző érzelmeket kelt ez a különleges szempár. Néhányan társai közül úgy tartják, egyenesen egy isten szemeit kapta ajándékba. S pont ezért -illetve azért is mert kiváló vezető- úgy gondolják, nagy dolgokra hivatott. Szempillái közepesen hosszúak és dúsak. Orra kissé hegyes, de finom ívű, nincs benne görbület vagy kanyar. Ajkai vékonyak, színtelenek. Álla is hegyes egy kicsit, néha mégis gömbölyűnek hat. Érzéki csalódás, de jól áll neki. Hangja mély és határozott. Egészen érzékborzoló, ha beszélni kezd. Ez a különös lágyságú basszus, sokakat felkavar, főleg ha először találkoznak vele. Az embernek akaratlanul is végigfut a hátán a borzongás, ha megszólal. Arca férfias vonásokkal tűzdelt, mégsem erőszakos. Igen, mindent összevetve, különösképp gyönyörűnek mondhatnánk. Mint egy herceg, vagy egy isten. Pedig ő is csak ember. Bár elég sokat élt már, s felnőtt férfinak számít, arcán még mindig nyoma sincs szőrzetnek. Ez népének egyik sajátossága. Ahol ő él, nincsenek szakállas, bajszos férfiak. Ruházata kényelmes, és egyszerű. Nagy általánosságban sötétszürke vagy barna. Persze, ha megkövetelik a szabályok felveszi azt a bizonyos páncélt is, bár nem szereti, mert kényelmetlen. Ékszereket nem hord, csak a kötelező fekete fülbevaló-szerűséget, amit a mi világunkban talán leginkább a fültágítóhoz hasonlíthatnánk. Minden katonának van egy ilyenje a jobb fülében. Náluk ez olyasmi, mint nálunk a dögcédula. Ami Calcas fülében van, a legnagyobb méretű, amit katonai beosztásának köszönhet.

Jellem: Eléggé összetett személyisége van. Jelleme tele van ellentmondásokkal. Kemény kezű, szigorú parancsnok, de tud gyengéd is lenni. Hirtelen haragú, de gyorsan megbocsájt. Rendkívül hangulatember. Ha irritálja a szél fújása, vagy egy felhő épp olyan helyen van, ami neki nem tetszik, akkor ez megpecsételi az egész napját és egy morgolódó méregbomba lesz. Igazából ő sem tudja miért van ez. Sokszor a legkisebb dolgokon is képes felhúzni magát, amikor más esetben csak jót nevetne rajta. Igen, szeret nevetni és beosztottaira is inkább barátként tekint. Mindenki tiszteli azért, hogy barátságos, emberi és mégis képes bármikor szervezett csapatot varázsolni egy naplopó csürhéből is. Soha nem káromkodik. Nem szereti, ha valaki lazsál. Keményen megköveteli, hogy ha feladatuk van, mindenki a lehető legjobban teljesítsen. Ha valakit lazsáláson kap, alaposan elbeszélget vele. Nem üvöltözik, nem durvul, csak leül az illetővel beszélgetni. A látszólag baráti beszélgetés után szerencsétlen katona még azt is megbánja sokszor, hogy megszületett. Bizony, Calcas a szavak embere nem az erőszaké. Rendkívül ügyesen tudja manipulálni az embereket, mégsem él vissza ezzel a képességével, és ez még egy olyan jellemző, amiért csak tisztelni lehet. Azt még csak hunyorogva sem mondhatnánk rá, hogy tökéletes katona. Hogy miért nem? Nos a legtöbb embernek a véleménye a katonákról nagyjából ennyi: eszelős gyilkológépek. Márpedig Calcas egyáltalán nem ilyen. Nem gyilkol halomra, nem gyilkol kérdezés nélkül, nem gyilkol ok nélkül. Igazából... Egyáltalán nem is gyilkol. Hiába. Egy olyan világban él, ahol évezredekkel ezelőtt volt az utolsó háború. Már a legöregebbek sem emlékeznek rá. De katonaságra ugyebár mindig szükség van, hátha beüt a ménkű és le kell verni egy vagy két polgárháborút vagy lázadást. Még csak nem is sejti senki, de a háború már ott áll a küszöbön. És nem fog kopogtatni, betöri az ajtót...

Élettörténet: Képzeld el, hogy a Földünk üreges belül és a belsejében háborítatlanul él egy civilizáció, akikről még csak nem is tudunk. Tudósok már foglalkoztak vele. Belső Föld-elméletnek nevezik. Nem hiszed el? Nézz utána. Meg fogsz lepődni. A világ, amit a hivatalos körökben is csak Agartha-nak neveznek különleges és gyönyörű. Hegységei magasabbak a mieinknél. Óceánjaiban dúsabb az életvilág, mert nincs mi kipusztítaná. Az emberek harmóniában élnek a természettel, csak annyit vesznek el, amennyi szükséges. És nem honol lent sötétség. Mélyen a Föld gyomrában, az a dolog, amit mi Magnak nevezünk, igazából egy óriási energiagömb, egy központi nap. Ez helyezkedik el mindennek a közepén. Nincsenek napszakok, nincsen éjszaka. Nincs évszakosság. A hőmérséklet állandó. Természeti katasztrófákról sosem hallottak az ottaniak. Ha felnézel az "égre" óceánokat és más földrészeket látsz a felhők mögött. Agartha konkávságának köszönhetően sokkal nagyobb a látótávolság, mint idekint a domború oldalon. Képtelenség? Márpedig egyre többen vélik úgy, hogy van valóság alapja. Bejárata kettő is van. Az Északi és a Déli pólusok. Igazából hatalmas lyukak, melyeken keresztül belülre juthatunk. A Délit jégpáncél fedi, az Északit a CIA védi. Normál ember képtelen bejutni rajta. Nos, ezen a csodás helyen él Calcas. Szülei a százötvenedik életévükben vállaltak gyermeket. A fiút elnevezték Tiernan-nak nevezték el... Ó, hogy most nem róla van szó? Calcas tíz évvel később született. A testvére volt a mindene. Különös módon szüleihez nem fűzték különösebb érzelmek. Egyedül bátyját tekintette családjának. Tiernan volt a példaképe. Közös álmokat szőttek arról, hogy egyszer majd bejárják a világot. Aztán az idősebb fiú egyedül indult útnak, hátrahagyva fiatalabb öccsét. Soha nem tért haza. Hajója eltűnt az Északi pólus nyitott végében. Ezek után Calcas mélységes gyászba burkolózott, majd évekkel később bevonult katonának, az uralkodó testőrségébe állt, a kiképzés után azonban a védelmi erőkhöz került. Mintha bármitől is kéne tartaniuk egy teljesen harmonikus utópiában. Később egyre nagyobb rangokat ért el. Jelenleg parancsnoki posztot tölt be. Szerelmes még sosem volt, de fiatal még ahhoz, hogy családot alapítson. Szülei is túl fiatalok és meggondolatlanok voltak, mikor családot alapítottak. Calcas egyelőre a katonaságnak él. Ha majd belefárad, ráér feleséget keresni magának, már ha egyáltalán akar. Senki nem hibáztatja ezért. Hosszú életet tudhat majd magáénak, mint mindenki más. Miért ne érne rá még pár évtizeddel később a családalapítás? Bár senkinek nem mondta eddig, egyáltalán nem érdeklik a nők. Azt egyelőre túlzás lenne kijelenteni, hogy homoszexuális lenne. Egyszerűen csak nem talál a nőkben se szépet, se vonzót. Még neki sincs fogalma róla, hogy miért. De nem is aggasztja magát ezzel a dologgal túlzottan.

Hobby: A fűben feküdni és bámulni felfelé

Foglalkozás: Katona

Extrák: Seme *** Fogalma sincs róla mi az az éjszaka. Nem ismeri a csillagokat és a Holdat. *** Agartha-ban magas az élettartam, az emberek több száz évig is eléldegélnek, a születési arány azonban viszonylag alacsony. Így küszöbölik ki a túlnépesedést.

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, nem az én tulajdonom, csupán illusztrációként szolgál a karakterhez. (http://)

Engedélyezve: 2012. 08. 04.

Módosítva: 2013. 09. 03. 00:50:49
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).