Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Isami Shiko (kitalált)
Kategória: Kuroko no Basuke
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 16

Külső leírás: Lányok között magasnak számít 178 centijével, bár attól nem kell félnie, hogy nem talál magasságához illő pasit. Már ha ezzel perpillanat törődne. Alkata szemrevaló, hajlékony és karcsú. Kerek popsi és mellek, hosszú lábak, formás csípő. Arca szép, akár modellkedhetne is, - régebben meg is tette – de manapság szép pofiját néha díszíti egy picike sebtapasz, ami alig észrevehető, de azért ott van. Szeme két szép nagy zöldeskék tengerre emlékeztet, ha vidáman csillog, vagy épp lelkesen, akkor a legszebb. Hosszú szőke haja egészen lapockája aljáig ér, de szigorúan mindig csak lófarokba hordja, pedig kiengedve is nagyon jól állna neki, még nőiesebbé tenné. A sportos ruházatokat kedveli, sőt szinte csak azt hord iskolán kívül, de mivel az iskolai egyenruhájához nem illik a sportcipő, így megbarátkozott az újdivatú balettféle cipők hordásával, ebből van neki minden féle. A szoknyával nincs gondja, de a sortokat jobban szereti. Kedvenc száma a nyolcas, és ezt szeretné majd mezszámának is.

Jellem: Mondhatni színes egyéniség, habár világéletében fiúkkal jobban kijött, mint a lányokkal. Nem arról van szó, hogy sosem voltak lány barátai, mert akadtak bőven, de mivel nagyon sportos lányka volt kicsi kora óta, ezért a fiúk társasága egyre megszokottabbá vált. Környezetében nem sok lány van, aki szeret sportolni, pláne nem kosarazni, pedig elég népszerű lenne. Legtöbb, aki iskolájába is jár, inkább tornász, vagy más sportokban jeleskedik, akik meg kedvelik a kosarazást, azok is inkább csak nézik. Már jó ideje bosszantotta barátait azzal, hogy lány létére leveri őket, nagyon jó játékos, a street ballban is trükkös, és mindent képes megcsinálni, amit a fiúk is. Még a zsákolás sem okoz nagy gondot, bár azt ritkán alkalmazza. Szereti az erős ellenfelet, mert velük sokkal izgalmasabb küzdeni, jobban ki kell tennie magáért, bár kezdőként vesztett már életében ez soha nem kedvetlenítette el. Sőt, általában mosolyogva fordul ellenfele felé, hogy játsszanak többször is. A kedves barátságos álca mögött van ám egy sötétebb oldala is, ami soha nem hagyná, hogy önszántából veszítsen, emellett akiket nem csíp, vagy ellenszenvesek számára, azokkal néha goromba, amíg meg nem ismeri őket – talán. Jó barát, de ellenfélnek sem rossz a pályán.

Élettörténet: Édesanyja híres modellként avagy idolként dolgozik még most is, néha tvműsorokba is bekerül, vagy csak divatbemutatókon, mikor hova hívják. Tőle örökölte szépségének nagy részét. Apja fociedző volt, híres csapatokat is támogatott, nevelgetett, de mára már nem túl keresett így iskolásokat tanít. Van egy bátyja, aki tőle három évvel idősebb. A szülőknek már réges-rég megvolt a tervük gyerkőceikkel, de azzal nem számoltak, hogy ők majd teljesen mást akarnak. Elméletileg Shouta lett volna a sportos fiú a családban, akire apuci büszke lehet, és Shiko a következő idol, akivel majd anya-lánya megjelenései is lehetnek a drága anyucinak. Szép álom, de sajnos nem jött össze. Shiko nem szerette a táncot, de muszájból gyerekként eljárt, Shouta szeretett például focizni és főként kosarazni, de csak hobby szinten. Ahogy cseperedtek a gyerekek maguk választottak érdeklődési kört és így alakult ki, hogy Shoutából éneked és idol lett, Shiko pedig a sportok iránt kezdett el érdeklődni. Kezdetben bátyja, majd kicsit apja is segített neki a kosárlabda és szabályai megtanulásában, később már a gyakorlatot baráti körétől sajátította el, mindenkitől nagyon hamar, szinte elsőre meg tudta csinálni, amiben jó volt az illető. Mára már elég jó játékos és hivatásos edzőre lenne szüksége, aki kifejezetten kosarazással foglalkozna, de új felső középiskolájában, a Kaijo magániskolában, sajnos nincs ilyen lányok körében.

Hobby: Kosarazás és kosarazás, talán még egy kis strand röplabda, foci (ritkán). Gyűjti a csuklópántokat.

Foglalkozás: Tanuló.

Extrák: Leendő mezszám: 8, születésnap: október 18, jó a dobásban, hárompontosra is képes, és gyors a reakcióideje. *** Kisgyerekként már szerepelt tévében édesanyja jóvoltából, így valamelyest ismert, habár manapság hiába kérik fel, nem szívesen vállal el modell vagy hasonló munkát. *** Anime: Kuroko no Basuke

Képinfo: zerochan.net ()

Engedélyezve: 2012. 08. 03.

Módosítva: 2012. 08. 04. 14:00:51
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).