Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 17 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Kagami Taiga
Kategória: Kuroko no Basuke
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 16

Külső leírás: Magas, 190 centiméterével a csapat egyik legmagasabb embere. Izomzata is elég erős, Riko számlálói is kiakadnak egy pillanatra mikor felméri, és ez köszönhető a sok edzésnek és gyakorlásnak, na meg egy kis amerikai „vérnek”. Haja félhosszú tüsis, vörös és arcát keretezve, tarkóján körbe fekete tincsek keretezik. Elég démoni így a haja. Ahogy többen is jellemzik, elég ijesztő feje van, és ez nem csak hajának köszönhető, hanem arcának ami gyakran mogorván, homlokot ráncolva néz szembe a világgal. Főleg ha egy meccsről van szó, és idegesen feltüzelt, olyankor a legkeményebb. Szemei vörösesbarnák, zabolátlan tűz ég bennük, ha egyszer felspannolja magát, vagy más a játékkedvét. Főleg a Csodák Generációja elleni mérkőzések alatt látható rajta a vad elhatározás. Még ruhatárában is főként a piros és fekete színek jellemzik, a cipője is ezekben a színekben pompázik. Semmilyen testékszer nem látható rajta, egyedül egy nyaklánc, amin egy gyűrű található. *** SPOILER: Ezt a nyakláncot még Amerikában kapta egyik barátjától, sőt jobban mondva fogadott bátyjától, aki megtanította kosarazni. Tatsuya is öccseként kezelte Kagamit, és mindkettejük visel egy ilyen gyűrűs láncot, barátságuk jelképeként.

Jellem: Kagami nagyon ambiciózus, makacs és határozott. Elutasítja a feladást, még a leglehetetlenebb szituációkban is, és szörnyen keményfejű. Jól jellemzi még őt a megállíthatatlan, dühödt küzdőszellem. Élvezi, ha erős ellenfelekkel szemben játszhat, és úgy gondolja nincs olyan pont a kosárlabdában, ahol már nem találkozhat erősebb játékosokkal. Hátrányára válik azonban néha, hogy túlságosan forrófejű, és könnyen felkapja a vizet. Mikor Kuroko megjelenik Tetsuya 2-vel, kiderül, hogy fél a kutyáktól, mert kiskorában megharapta egy. Később azonban elfogadja az ebet, látva, hogy az egész csapat szereti, és annyira megbarátkozik vele, hogy már ő is babusgatja. A meccsek és bajnokságok során, Kagami jellemben sokat fejlődik. Ahelyett, hogy minden provokációra rögtön ugrana, és felkapná a vizet, elkezd gondolkodni a cselekedetei előtt, és fejleszti az előrelátását, ami segítheti az egy-egy elleni meccsek során. Habár még mindig utál veszíteni, Kurokonak hála, megbékél kissé a gondolatával. Sokkal okosabb játékossá válik, aki nem ugrik fejest ostoba harcokba, mielőtt átgondolná.

Élettörténet: Már rögtön az elején találkozhatunk Kagamival, aki az iskolai megnyitón azonnal a kosárlabda klubhoz kíván csatlakozni. Ekkori jelleme még szörnyen sötét és démoni, megjelenése félelmet kelt, de a továbbiakban ahogy jellemfejlődésen megy át, jobban tud barátkozni, minden csapattársa a barátja is lesz egyben, nem csak senpai-ok. Az anime alatt annyit tudhatunk meg róla, hogy szinte csak a kosarazás érdekli, ha nem suliban van és nem edzésen akkor valahol máshol gyakorol. SPOILER: Harmadikos volt, mikor Amerikába költöztek, ott folytatta az iskolát is. Eleinte nem sikerült barátokat szereznie, hisz idegen volt a gyerekek számára külföldi megjelenése. Aztán találkozott Tatsuya Himuroval, egy másik japán fiúval, aki meghívta kosarazni őt, és az első barátja lett. Kagami, aki még csak kezdő volt akkoriban, csodálta Himuro játékát, és hogy képes volt barátokat szerezni. Megkérte őt, hogy tanítsa meg mindkettőre, és hamarosan ő is szerzett barátokat a kosárlabda segítségével. A két fiú közel került egymáshoz, és Kagami hamarosan úgy nézett Himurora, mint idősebb testvérre. Himuro vett két gyűrűt, és neki adta az egyiket, mint testvéri kapcsolatuk bizonyítékát. Három évvel később, az egy évvel idősebb Himuro elballagott, és egy időre elvesztették egymást szem elől. Egy utcai meccsen találkoztak újra, mint ellenfelek, ahol Kagaminak végre sikerült legyőznie őt. Ezután minden héten játszottak, és hol nyertek, hol vesztettek egymás ellen. 98 játék után, melyben pont egyenlő arányban voltak vereségeik és győzelmeik, Himuro azt mondta Kagaminak, hogy ha a következő meccset elveszti ellene, nem fog többé úgy tekinteni Kagamira, mint az öccsére, hisz az idősebb testvérnek kéne erősebbnek lennie. Nem csak ez sokkolta Kagamit, de a 99. meccs során rájött, hogy Himuro bokája megsérült, így végül hagyta győzni. A meccs után Himuró megütötte emiatt, és közölte vele, hogy a következő meccsük során, a barátságukat szimbolizáló gyűrűkre fogadnak. Ha pedig elveszti a következő meccset, úgy kell tenniük, mintha sose lettek volna barátok. De a következő meccs előtt Kagami visszatért Japánba. *** Szinte egyedül él otthon, mert az apja, akivel él rengeteget utazik.

Hobby: Kosarazás minden mennyiségben, főzés, evés.

Foglalkozás: Tanuló.

Extrák: Ahhoz képest, amennyit Kagami eszik – tényleg rengeteget, az egyik részben több kiló húst is képes felfalni – csak 82 kiló. Persze rengeteget is mozog rá, de valószínűleg a génjeiben is lehet valami, mert ez a napi mennyiség amit felfal egy nagy állatnak is elég lenne. Mivel szinte egyedül van otthon, így Ő főz és ezt már egészen jól műveli. *** Csapat: Seirin, Mezszáma: 10, Születésnap: Augusztus 2., Különleges képessége, hogy hatalmasat tud ugrani, nagyobbat, mint az átlag emberek, és tovább a levegőben marad mint az ellenfél. Hozzátehető még, hogy minél jobban belelovallja magát egy meccs alatt, annál magasabbra és magasabbra tud ugrani, saját határait is súrolva. Ez a képessége a Midorima elleni meccsen derül ki teljesen, viszont annyira túlhajszolja magát, hogy egy időre lesérül. *** Főként csak csapattársai tudják, hogy sokáig Amerikában élt – ez néha észrevehető rajta, mint például amikor a különleges szendvicsért való küzdelemben kétszer is elhagyja száját a „Japanese Luch Time Rush” kifejezés, amit az amerikaiak használnak – ellenfelei, akik még nem ismerik néha rácsodálkoznak, hogy nem teljesen japán, csak nem tudják mihez kötni az erejét. *** Anime: Kuroko no Basuke.

Képinfo: Az animéből származik ()

Engedélyezve: 2012. 08. 01.

Módosítva: 2012. 08. 04. 14:01:23
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).