Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Fukuda Shinta
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 19

Külső leírás: Magas, szálkás izomzatú, ez azonnal látszik rajta. Van benne azért egy kis kakaó. A külseje ezen kívül elég egyedi. Amilyen vad természet, ahhoz képest nem a sötét színek jellemzik, hanem szinte csak a fehér. Fehérek a ruhái, a sapkája, a karkötő vagy csuklószorítója, de még a haja is – a fogai meg pláne! A szeme keskeny, barna párral áldotta meg a sors. Általában pólóban néha dzsekiben látni, haja hosszú, egészen lapockájáig ér, és mindig kiengedve hordja, bár ma sapka vagy kendő folyton a fején van. Komor-ideges vagy épp pimasz kifejezés ül általában arcán.

Jellem: Elég meggondolatlan egy srác, gyakran ingadozik érzelmileg persze ezt igyekszik leplezni, az már más tészta, hogy nem mindig megy, és ilyenkor képes feltüzelni magát (és másokat). Na az nagyon megy neki! Nagy benne a versenyszellem és élvezi a versenyt, amely közte Ashirogi, Eiji és Nakai között dúl. „Néha” elég öntelt, de jó barát és vetélytárs is egyben. Figyelemmel kíséri a pletykákat, amelyek versenytársaival kapcsolatosak, és gyengepontja Moritaka és Miho közti ártatlan szerelem. Jó fej srác, mert törődik barátai/riválisaival, avagy a Fukuda csapat tagjaival, ha bár forróvérű, de jó esze van és megértő. Ha nagyon odafigyel még jó kritikus is, de persze ehhez az is kell, hogy kikapcsolja az elsődleges manga imádó felét, és elemzőként tekintsen egy művet.

Élettörténet: Mint a legtöbb mangakánál így vélhetően ő is már gyerekkora óta rajzol, a manga kultusz kedvelője. Amikor főiskolás lett elköltözött otthonról. Az, hogy saját lakása egyben a műterme is, ezt pontosan nem lehet tudni, de valószínűleg így van. Akkor jelent meg először, amikor Niizuma Eiji asszisztenseként kezdett dolgozni Saikoval együtt, de ekkor már dolgozott a saját mangáján is. Ő a Fukuda csapat alapítója, amit enyhe egoizmussal látjhatóan magáról nevezett el. A tagjai a versenytársai is egyben, de pont ez benne a szép. Egyszerre barátok és riválisok és így minél jobb és hihetetlenebb munkára ösztönzik egymást, és annak ellenére, hogy versenyeznek egymással, néha amikor kell segítenek is egymáson. Fukuda foglalkozik a többiekkel talán a legtöbbet, mindig ő az aki elsőként telefonál, érdeklődik vagy gratulál és általában a legjobban informált.

Hobby: motorozás, rajzolás, foglalkozás barátaival.

Foglalkozás: Mangaka

Extrák: szülinap: július 27.*** Kedvenc Jump mangája jelenleg a To-Love-Ru *** Jelenleg a Road Racer Giri című mangán dolgozik. *** Szerkesztője Yujiro. *** Anime: Bakuman

Képinfo: Az animéből származik ()

Engedélyezve: 2012. 07. 31.

Módosítva: 2015. 06. 21. 00:31:28
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).