Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Saskia Wishart (kitalált)
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Meera

Kor: 25

Külső leírás: A gyönyörű lenszőke haj és a belőle párolgó, átható levendulaillat mindenkinek megfogja az érzékeit, legyen halandó vagy más természetfeletti lény. Íriszei szürkék, akár a csendes esőfelhők a hatalmas skóciai égen, mely betakarják az irdatlan hegyeket, a benne lapuló, fénylő forrásokkal együtt. Szemöldökei szépen íveltek, tágabbra nyitják tekintetét, s a fekete seprűs, dús pillák büszkén keretezik azt, amire még egy kis halványlila szempúderrel is rátesz. Ha szembejön velünk, szinte láthatjuk a búzamezőt, melyből kiemelkedik pár levendulaszál. Bőre puha és lágy, ám ha megfelelő mennyiségű alapozó nélkül mozdul ki az utcára, mindenki megláthatja a csúnya zúzódást az arca bal oldalán, melyet hét éve szerzett. Ha társaságba megy, igyekszik palástolni az illúzióromboló foltot arcán, legtöbbször csak azért, hogy ne érezze a sajnálatot és megbotránkozó arckifejezéseket. Igényes a külsejére, ráadásul imádja a kendőket, gyűjti őket, így ha a felső marad is, de a kecses vállakat takaró szövet másnapra biztos, hogy más lesz. A kedvencét - a lilás alapon aranyos-narancssárgás motívumokkal díszítettet - csak különleges alkalmakkor veszi fel. Járása könnyed, emberi, sokszor sietős. Nem kifejezetten magas, a skót nők sosem voltak égimeszelők, talán csak valamikor nagyon régen, de azok az idők már már megváltoztak.

Jellem: Törékenysége és hatalmas aranyszíve miatt védtelennek tűnhet, és igyekszik is magát becsavarni ebbe a méretes, jól takaró lepedőbe, de igazság szerint nála jobban talán senki se tudná megvédeni magát. Nem szereti képességeit, lassan öt éve, hogy nem használta őket, és csak szülei tudják, micsoda erőt rejteget magában. Nem szereti ezt az idegen hatalmat, nem vele született képesség, emiatt fél tőle és jó mélyen lelakatolta a testében, még boszorkányokhoz is járt, hogy elfojtsa a legkisebb szikrát is. Így hagyja magát, ráadásul furcsa mód szereti, ha megvédik és vigyáznak rá. Ez alantas női ösztönnek is mondható, de nem akar továbbnyújtózkodni annál a pontnál, ameddig a takarója ér. Az erősebbek és a férfiak arra valók, hogy megvédjék a kisebbeket és a nőket. Ezt teljes mértékben elfogadta, így ritka, mikor visszautasítja a segítséget. Hiszi, hogy a saját talpán meg tud állni és meg tud vívni a hétköznapi problémákkal, de ebben a világban vannak nagyon nem hétköznapi problémák, amikről Saskia hajlamos megfeledkezni. Éppen emiatt próbálja leküzdeni naivitását, mindenben keresi a hibát és a hazugságot, sokszor azt sem hiszi el, ha az orra előtt lengetnek valamit. Emiatt távolságtartónak és zárkózottnak tűnhet, egy bogaras külföldinek, aki még a békát is kérdőre vonná, miért brekeg és miért nem ugat. Ennek a tetejére még csak most jön a hab: Saskia a szüleitől szerzett képességeinek hála megtanulta, hogy jobb egy felbotlás, mint egy véletlen érintés. Kezeit mindig gondosan a teste mellett tartja, figyel a mozdulataira és ha teheti, szavakkal oldja meg az éppen felbukkanó problémát. Tart a tettlegességtől, nehezen viseli el a fájdalmat, és rohadtul gyűlöl félni. Nagyon szereti a gyerekeket, egy finom vacsorát, egy forró ölelést és a biztonságot. Hihetetlenül hűséges, ragaszkodó és gondoskodó, szeret vigyázni másokra, nem véletlen, hogy odavan a gyerekekért, ahogy ők is érte. Rettentő sok szeretetet hordoz a szívében, s családját, rokonait örömmel füröszti meg benne és még azokat, akik érdemesek rá.

Élettörténet: Inverness-ben született, ami az északnyugati skót felföld éke, ugyanis pár kilométerrel arrább húzódik a híres Loch Ness-i tó. A festői tájon túl az igazi felföldek éke magaslik erővelduzzadón: hatalmas hegyek gyűrik maguk alá a völgyeket, fennsíkokat és a milliónyi apró tavat, eret, patakokat. Szülei nagyon öregek, de valójában mái napig úgy festenek, mint akik megrekedtek a harmincas éveikben. Saskia édesapja egy Érző, akinek még valaha a híres Wallace klán érzelmeit is volt lehetősége kitapasztalni, ráadásul a Wishart név szintén egy klánt jelentett valaha, nagyon rég. Édesanyja pedig egy sokat megélt sucubbus, aki -faját szinte meghazudtolva- letelepedett Skócia gyönyörű tájain erős párjával az oldalán. Kettejük mérhetetlen kötődésének szülötte Saskia, aki keveset bár, de örökölt szülei képességeiből. Képes érintéssel érzelmeket pumpálni másokba, megvigasztalni őket pusztán az érintésével, mely halványnarancsos fénnyel dereng bőre alatt, mint mikor a zseblámpát takarná el az ember esetlenül. Manipulálhat is, hirtelen jókedvet és kéjes örömérzetet tud gerjeszteni másokban. Tökéletes kombinációja Ő szülei erejének és ez csak egy apró képesség, amivel nem lehet nagy dolgokat véghezvinni. Családja többi része elszórtan éldegél, vannak akik Amerikába és Indiába költöztek, de vannak olyan rokonok is, akik Dél-Afrikában tanulják, hogyan kell kongázni. Épp egy ilyen látogatás alkalmával, mikor egy esküvőt ünnepeltek, Saskia nem várt, új erővel gazdagodott. Vérállatok támadták meg őket, és a horda vajákosa viszont kedvére valónak találta a lányt, így megajándékozta. Az ajándékozás nem ment zökkenőmentesen, ezért hordja mai napig nyomát a találkozásnak arca bal oldalán. Saskia piromágusi képességekkel gazdagodott, lángjának színe pedig vakító fehér, mint mikor a vámpírok égnek a napfelkeltében. Közel hat éve nem használta erejét senkin és semmin, lepecsételve pislákol egy láng valahol a bensőjében. Az amerikai rokonok -történetesen a nagynénéni- kérték fel, hogy vigyázzon az unokájukra, míg ők elutaznak pár napra, hiszen a skót lány gyakran vállalja el a család kisebb-nagyobb gyerekeit. Így Saskia felült a repülőgépre, meg sem állva a St. Louis-i repülőtérig, ahová már a közeli Claytonból érkező rokonok boldogan várták.

Hobby: olvasás, sütés-főzés, gyerekekre vigyázás, úszás és sziklamászás, rokonok látogatása a világ körül, filmezés

Foglalkozás: szakácsnő

Extrák: Laurell K. Hamilton: Anita Blake széria.**Egy fanficcem főszereplője, ettől függetlenül játékos karakter.

Képinfo: melanie delon ()

Engedélyezve: 2012. 08. 06.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).