Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Okazawaya Shichiro
Kategória: Yaoi
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 22

Külső leírás: Különleges szépség, olyan, aki megosztja a véleményeket. Nem feltétlenül minden ember vágyait idéző jelenség, de sokan epekednének érte. Közepes termetű, nem túl alacsony, de a magasak közé semmiképp nem sorolható. Karcsú, finom alakja van, bőre mindig ápolt, az egész teste puha és kívánatos. Minden porcikáját érintené az ember. Arca olyan, mintha egy férfias nő arcát látnánk, főleg ha kicsit ki van festve, és ez teszi valamelyest egzotikussá. Ajkai teltek, mosolyt csak akkor látni rajtam, ha valaki kifejezetten kéri és meg is érdemli. Szemeiből vad elhatározás sugárzik, de gyengébb pillanataiban megtelik érzelmekkel. Világosbarna szeme is része különlegességének. Haja sötét, olyan hosszú, hogy csípőjét verdesi, elöl arcát kicsit rövidebb tincsek keretezik, mindig stílusosan beállítva. Gyakran tűzi vagy inkább tűzik haját díszes kontyba, nem kedveli különösebben a hajdíszeket, de kötelességből viselnie kell őket. Mindig a legfinomabb kelmék találhatók testén, bárki meglátja, azt vallja csak ez való hozzá, durvább szövésű ruhának bűn lenne érintenie. Mozgása, kisugárzása a legkecsesebb, ért a tradicionális mozdulatokhoz, hisz ez a munkájának egy része is. Csak akkor sminkeli magát, ha fontos vendége van.

Jellem: Kifogástalan, tökéletes munkaerő. Ez kissé különös, ha egy modern kori férfi gésáról beszélgetünk. Minden ízében kivételes, csendes amikor kell, beszél amikor szabad, és azt teszi amire más vágyik, amit más kíván és ezt igyekszik minden módon teljesíteni. Persze vannak szabályok és határok, de ezt nem neki kell megszabnia előtte, ahol él már előre korlátozza az efféle félreértéseket. Legbelül csak arra vágyik, hogy letudja tartozását és szabadulhasson, de amikor erre gondol, rájön hogy nem ért semmi máshoz így nem tudna mihez kezdeni egyedül. Nem tudja mi tévő lenne, ha véget érne ez az élete. Kissé elkülönül társaitól, nem a legbarátságosabb ember, de egyáltalán nem ellenszenves másokkal, csak azt mutatja, hogy nem egy társasági ember. Önteltség csak egy kicsi gyülemlett fel benne az évek során, mert már harmadik éve, hogy ő a legkeresettebb – ellenben nem a legelfoglaltabb. Van ideálja, megválogatja partnereit, mert van rá lehetősége, de olykor kénytelen főnöke unszolását teljesíteni. A szerelem, mint érzelem már nem igazán él benne, mert fokozatosan kihalt belőle még az elején, amikor egy-egy éjszaka, este után pénzt hagytak nála, a megbeszéltek szerint. Persze nem örült volna ha ez nem történik meg, de lassacskán kiábrándította minden alkalom, így csak munkának számít élete.

Élettörténet: Családja egy régi generációkból származó gazdag, nemesi család volt. Újonnan cégek, üzletek bonyolításával és fenntartásával foglalkoztak. Shichiro pici kora óta nemesi környezetben élt, tradicionális vonalat és stílust követve így ez manapság sem nehéz számára. Mikor 15 éves volt, a szülei belekeveredtek az alvilági szervezkedésekbe, lassan csődbe ment a cég, végül a szülők eltávoztak egy valószínűleg balesetben, így Shichiro egyedül maradt nyakában a rengeteg tartozással, amit apja hagyott rá. Mint kiderült régebben apja támogatója volt egy háznak, jobban mondva egy házban élő fiúnak, aki már rég nem él ott, Shichori felkereste ezt a helyet, végül úgy alakult, hogy a Suisen romantikus villa lakója lett. Itt lehetősége van arra, hogy gazdag, kulturált támogatókat szerezhessen, hogy a családja tartozásait törlessze, cserébe a testét kell árulnia. Mint mindenki eleinte nehézségekbe akadt, a legelső támogatója egy csodásan gyengéd férfi volt, aki valaha a legtöbbet fizetett neki, hisz a szüzességét áldozta be, és ha neki sokat is jelentett a férfi, Ő csak egyszer látogatta meg. Ez volt az első csalódása. Lassacskán belejött a villában való életbe, saját lakosztálya van, mindene megvan ami kellhet, ápolja magát, testét, nyugalmát, gazdag támogatókra tesz szert és normális vendégei vannak, tehát nem kell bárkinek a testét árulnia, ráadásul könnyen jut így pénzhez. Nincs senkije, a családját jelenleg a villában élő többi fiú jelenti, akiktől cseppet elkülönül, mert így szokta meg saját otthonában is. A többiek igyekeznek barátságosak lenni vele és már nem veszik zokon viselkedését.

Hobby: testápolás, technikája tökéletesítése: értve úgy, hogy például teaszertartás minél pontosabb és szebb végig vitele, minden apró mozzanat kontrollálása. Hajának fésülgetése, olvasás.

Foglalkozás: A Suisen romantikus villa első számú oiranja*

Extrák: *** oiran: prostituált *** A hely, ahol dolgozik, egy különleges villa, mondhatni klub. Nem sok alkalmazott van, mindössze öt, ráadásul magas árúak, tehát joggal mondható luxus prostituáltnak. A rendszer különleges. Csak gazdag vendégeket fogadnak, akik megengedhetik maguknak, hogy „jótevők” legyenek. Választhatnak az oiranok közül, viszont ha az oiran nem fogadja el a másik felet, mint Jótevőjét, akkor az illető nem kaphatja őt meg. Általában ez a választás sikeresen szokott történni, kivéve Shichiro esetében. Több ilyen híres és neves embert utasított már vissza, mégis – vagy talán pont ezért – a legkeresettebb és elsőszámú a Suisen-ben. Egy jótevő akkor látogatja meg „kegyeltjét” amikor csak szeretné, cserébe nagy összegekkel segíti ki. Shichironak kevés vendége van, de azok „gyakran” járnak vissza hozzá, mert számukra megéri, sőt van, hogy többet fizetnek neki a megbeszéltnél. *** Mivel elég fiatalon került a Suisenbe, így nem volt lehetősége rendesen iskolát látogatni, nem tanult semmit, amivel az életben bárhol elhelyezkedne. Ezért van az, hogy bár vágyik valahol arra, hogy ne ezt az életet folytassa, amit már körülbelül hat éve, hanem saját egyedülálló életet kezdjen, viszont nincs semmi alapja hozzá így kétkedik, nem tudja mit is csinálhatna, ha minden tartozását vissza tudná fizetni.

Képinfo: Beautiful Asura ()

Engedélyezve: 2012. 07. 30.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).