Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Vance Yuschak (kitalált)
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 23

Külső leírás: Átlagos férfias magasságú, viszont nem túl izmos, de sokkal erősebb annál, mint aminek látszik. Stílusa eléggé fiatalos, punkos, de ez már a részévé vált, nem szeretne megváltozni. Izmai simák, finomak, erősek, vékony szálú vaskötegként bújnak meg sima bőre alatt. Arca az utóbbi években inkább mindig komoly, elmélkedő, sötét, némi bánat vegyült az előtte ismert nihilbe. Igazából egész helyes fiú lenne, ha nem lenne mindig komor. Dús haja bal oldalt nagyon rövidre van nyírva, barna lobonca teljesen besötétedett, elöl viszont egy vöröses tincs rikít ki a többi körül. A leghosszabb tincs a hajában, oldalra fésülve a vállát épphogy cirógatja, szabadon szokta hordani. Található rajta pár testékszer, mint például piercing a szájában, szemöldökében, fülében és fültövében a porcban is, na meg egy a bal mellbimbójában. Hegek nem tarkítják testét mert mindig gyorsan benőnek, régebben szerzett sebei pedig nincsenek. Vörösesbarna szemeiből vagy a nagy semmi, vagy ravaszság, kíváncsiság sugárzik mások felé. Ruházata mikor milyen. Általában sötét darabok vegyülnek a vöröses sárga színnel, ami illik hajtincséhez. Sport-tornacipő az általános viselete, farmer, pulcsik, vagy épp amit kap.

Jellem: Mióta nem kell jellemtelen életet élnie, elég érdekes alak lett belőle. Ez főként köszönhető állati felének. Olyan, mintha totálisan átvette volna az állatias tulajdonságokat emberi formában. Ravasz, agyafúrt, mindig igyekszik úgy alakítani a dolgokat, hogy ő jöjjön ki belőle a legjobban, akkor is ha másnak a kárára. Ez nem sokban különbözik attól, ami előtte is volt, de a belső semmisséget most némi sötét érzelem plusz cseppnyi félelem is felruházza. A külső máz az, ami a keménykötést láttatja. Persze így lett nevelve, képezve vagy nevezzük bárminek, de egy elveszett érzelemmentes lélek nehezen talál vissza magához, ha arra sem emlékszik ki volt valójában, mielőtt kinevelték volna belőle az érzelmeket. Magányosan lófrál mióta beletanult az új életébe, rejtőzködik, elbújik mások elől, ravasz cselekhez folyamodik, hogy menthesse irháját. Olykor még olyanra is képes, amit nem nézne ki belőle az ember. Ösztönösen megérzi a veszélyt, és ezt azonnal látni rajta. Sokszor vetekszik még benne a régi, kitartó, erős én és az újdonsült, bújós, rejtőzködő és magányos alak. Lassacskán már kezdi elfogadni a benne lévő szörnyet, ami szelídebb, mint a farkasoké, de még sem egy ártatlan nyuszika, amikre néha vadászik. Néha szüksége van mások közelségére, legyen az ember vagy másik alakváltó, van egy időszak amikor képtelen visszafogni magát, hogy ne bújjon másokhoz vagy ne közeledjen, ne sóvárogjon érintésre. Általában ezt megoldja valahogy, de általános megoldása nincs rá.

Élettörténet: Elég szomorú a története, bár az elejére már nem nagyon emlékszik. Arra tippel ő is olyan kiskölyök volt, mint mindenki más, csak rossz környezetben, veszélyes emberek között. A szüleire nem emlékszik hogy néztek ki, arra emlékszik kedvesek voltak vele, szeretőek, de egyszer csak eltűntek, és életében az új felnőtt szerepét egy Van Cleef nevű férfi vette át. Nem számolta az éveket mikor került oda, hány évesen, csak annyit tud már tanult gyerek volt, iskolázott, jó alapokkal. Itt több emberrel is megismerkedett, akik közül némelyik a barátja lett, némelyik nem névleges ellensége vagy riválisa, néhányan csak ismerősök, de úgy érezte volt egy sötét kis családja, tele már hozzá hasonlókkal. A férfi mellett kitanulta a kegyetlen túlélést, a leleményességet, és hogy mit-kit hogyan tud a legkönnyebben megölni. Bérgyilkost, férfit, egy emberi érzéketlen szörnyet faragott belőle, bár nem volt még tökéletes, amikor egyszer nehéz feladatot bízott rá. Egy megtébolyult alakváltó megölésére fogadták fel egyedül, ami egy ritka példány volt, egy vérróka. A pontos körülményekre ő sem emlékszik, túl gyorsan történtek a dolgok aminek az lett a vége, hogy a szörny belekarmolt több helyen, már majdnem elharapta a torkát, amikor feladatát teljesítve lelőtte. Majdnem belehalt a sérüléseibe, de az első képesség amit tulajdonolt a szörnykarmolásból, az a regenerálódó képesség volt. Nyom nélkül gyógyultak be a sebei és ezt Van Cleef már látta. Vance is elkapta a kórt úgymond, így valamelyest ellenséggé vált, így a férfi kitagadta csapatából, társai közül senki nem tudja hová tűnt, Van Cleef soha nem mondta el nekik.

Hobby: kártyajátékok, főleg póker. Néha szerencsejátékok, bárok látogatása.

Foglalkozás: Bérgyilkos, simlis

Extrák: Foglalt! *** Becenév: Wily. Onnan kapta, hogy gyorsan tanult és már hamar túljárt mestere eszén, persze csak apróságokban. *** Mióta Van Cleef kitagadta, magányosan él, teng-leng a városok között. Mivel ritka fajta, nincs falkája, ahova csatlakozhatna, de ha találkozna is hozzá hasonlóval nem érzi úgy, hogy társulna vele. Magának való. Mivel már ő is alakváltó így a természet feletti lények többsége benne jobban megbízik és alkalmazza, már ha fel tudja keresni. *** Ha épp nincs pénze, akkor vagy lop, vagy szerencsejátékba kezd, vagy épp a kettő egymás után, és egy ideig ebből él meg, ha nem kap megbízást. *** Van Cleef mellett elég bátor avagy vakmerő lett, viszont van egy ember, akitől még mindig tart, ugyanakkor jó barátja volt, és ez nem más mint Edward. *** Könyv: Laurell K. Hamilton: Anita Blake regénysorozat

Képinfo: Ribkadory ()

Engedélyezve: 2012. 07. 29.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).