Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Karácsonyi novellapályázat
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép
Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Keath Wood
Kategória: Hentai
Feltöltő: Yoshiko

Kor: 38

Külső leírás: Mindenfelé álló barna, vékony szálú haja van, ami mindig úgy néz ki, mint amit sosem fésülnek. Haja sosem lóg a szemébe és még szemöldökeit sem takarja el, amiket sokszor összehúz, ezzel ráncolva homlokát. Barna tekintete sem kedvesebb, ahogy vékony ajkai sem görbülnek soha felfele. Szeme sokszor karikás, amúgyis hosszúkás arca általában nyúzott és enyhén borostás, ami jól áll neki és passzol a stílusához. Folyton szemüveget hord, mivel nem igen lát anélkül. Ékszereket nem igazán hord, csak a jegygyűrűjét és néha egy-egy buli karszalagját, amikre nagyon szeret visszanosztalgiázni. Egyszerűen öltözködik, se nem túl bő, se nem túl szűk holmikban. Számára első a kényelem és ezért sokszor otthoni papucsban tartja az óráit. Ám ez a kényelmes öltözködés is ad neki valami charmot. Öltönyben nagyon ritkán látni és ha fel is húzza és rendesen fésülködik, borotválkodik, akkor még a tulajdon gyereke sem ismerné fel egykönnyen. Igyekszik egészséges életvitelt fenntartani (amibe csak a dohányzás tud beleszólni), és rendszeresen fut, ezért jó kondiban van.

Jellem: Kissé mogorva, harmincas évei végén járó vén fószernek lehetne titulálni, de aki jobban ismeri tudja, hogy nem az. Ő nagyon nagy ,,party arc" tud lenni, sőt volt is. Minden egyetemi bulin ott volt és ő volt a legnagyobb mókagyár. A való életbe belecsöppenve meg megmutatta, hogy milyen érett is valójában és megbízható. Lelkes tanár volt, mint minden újonc és rettentően türelmes. Régi poénjait még most is elsüti hébe-hóba a nyári korrepetálások alkalmával. De aztán ugye a gyerek, a viták, állása elvesztése egyre jobban megviselték. Rászokott a kávéra, már a cigi sem képes lenyugtatni és folyton stresszel. Nem azért mert izgul valami miatt, csupán rengeteg a munka és oly kevés a rendelkezésére álló idő. Szóval most már egy kiégett, álmait és lelkesedését elvesztett méregzsákhoz hasonlít, aki egyetlen örömét sokszor a cigiben és a régi fesztivál felvételek nézegetésében leli. Családjával is meglazult kissé a kapcsolat, átváltozott udvarias kapcsolattá, szóval minden héten ugyanakkor felhívja a szüleit. Testvére számára meghalt, de tudja jól, vagy inkább érzi, hogy egy nap meg fog jelenni az ajtajában. Pontos ember, aki szeret olvasni, de ugyanúgy mozogni is, ezért rendszeresen kocog. Oda van a helyes életmódért és legtöbbször be is tartja azt. Tehát nyolc óra alvás, gyümölcsök és hasonlók. egyedül a dohányzásról nem képes lemondani. A szerelemben igazán gáláns, udvarias, előzékeny. Nagyon tud szeretni, de kimutatni kissé nehezére esik, az első pár alkalommal. Nehezen lehet kiborítani, de ha sikerül, akkor az erőszaktól sem riad vissza.

Élettörténet: Rendes családban nőtt fel egy testvérrel (egy bátyussal) , aki már rég eltévedt az élet útvesztőjében és így már a kapcsolatot sem tartják. Kis korukban is látszott a különbség kettejük közt, de szerették a másikat egészen a pubertáskorig. Bátyja elzüllött és cikizte a tesóját, amiért az jól tanul, céljai vannak, akar valamit kezdeni az életével és hasonlók. Szüleik nem foglalkoztak a ,,kis" vitáikkal, nézeteltéréseikkel, mert úgy gondolták, hogy majd lerendezik maguk között. Ám ahogy az évek teltek egyre durvább csetepatékat rendeztek és a szülők már hiába szerettek volna beleszólni az ügyekbe. Mivel nem tudták helyes irányba terelni fiukat (aki egy nap lelépett egy motoros bandával), minden reményüket és szeretetüket Keath felé fordították, aki úgy, mint anyai ágon majdnem minden rokon, tanár szeretett volna lenni. Édesapja nem ellenezte, bár jobb szerette volna, ha ügyvéd lesz, mint ő, de azért belátta, hogy a tanári állás sem megvetendő és jobb, mintha a fia lelépne pár motorossal. Keath kitűnő eredményekkel végzett és felvették az egyetemre. Ott, távol a szülőktől, neki is elindult az élet és megtapasztalta azokat a dolgokat, amikről bátyja mesélt, csak sokkal visszafogottabban intézte a dolgait. Egyetemen szokott rá a dohányzásra is és ott ismerte meg az egyik buliban leendő feleségét is. De egy másik bulin holt részegen még egy sráccal is összegabalyodott, majd jártak egy darabig, míg a másik fél el nem hagyta. Akkor kezdett el jobban összeismerkedni leendő feleségével és egy egyetemi bálon összemelegedtek és járni kezdtek. Az egyetemről kikerülve sikeresen talált magának állást egy középiskolában, ahol földrajzot és történelmet tanított. Közben barátnőjével (leendő feleségével) összeköltöztek egy kisebb albérletbe és szépen éldegéltek, kisebb vitákkal. Két év sikeres együttélés után eljegyezte kedvesét és megtartották az esküvőjüket. Szerelmük bizonyítéka egy gyerek lett, szerettek volna másikat is, de elkezdtek elhidegülni egymástól, amikor Keathot kirúgták a munkájából létszámcsökkentés miatt. Apja és anyja kapcsolatainak hála (amikor már végképp nem talált senkit) beülhetett egy egész jó középiskola igazgatói székébe. Kapcsolatukon azonban ez a nagy előrelépés sem tudott segíteni. A szerelem már kihunyt, eltűnt. Már sehova nem jártak szórakozni, csak jeles ünnepeken feküdtek össze, amikor nosztalgiáztak és eszükbe jutott, hogy milyen jó volt is régen. Hogy miért nem váltak el? Ez egyszerű. Egyrészt megszokták már a másikat, ismerik egymás minden nyavalyáját. Másrészt, ami sokkal nyomósabb ok, ott a gyerek. Egyikük sem akarta tönkretenni a gyereket a váló-per borzalmaival és azzal, hogy mindketten maguknak akarták volna. Ezért sokkal könnyebbnek találták a nyílt házasságot, a párterápiákat.

Hobby: gépezés, különböző cigi márkák kipróbálása, kocogás

Foglalkozás: iskolaigazgató

Extrák: *Férjuramnak **biszex *** A kedvenc cigi fajtája a Camel ****Földrajz-töri szakos, nyaranként korrepetál ***** Sose néz tv-t ****** szemüvege nélkül nem lát semmit, az egyik lencse -6 a másik -6,5 dioptriás ******* coffein függű*******házas és van egy 17 éves gyereke

Képinfo: A kép nem az enyém, csupán illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2012. 07. 28.
2017. 07. 17.

Módosítva: 2017. 07. 16. 13:14:28
Módosította: Yoshiko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2017. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).