Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Yuuri Shibuya
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: Nejicica

Kor: 15

Külső leírás: Középhosszú fekete csillogó haja van és éjfekete szemei. Karcsú és törékeny teste van. Szeret fekete és kényelmes ruhákban lenni.

Jellem: Yuuri mindig a világ rózsaszín oldalát nézi, ezzel sok mindenkit az őrületbe kerget. Ha lehetne, minden emberen segítene, még azonis, aki esetleg meg akarja őt ölni. Ebből adódóan naív, bárki át tudja verni, hogyha mond neki egy kedves szót is. Szétszor, viszont találékony és jó diplomata.

Élettörténet: Shibuya Yuri egy átlagos 15 éves, aki a középiskola padjait koptatta egészen a történet kezdetéig, amikor is összefut régi osztálytársával, Murata Kennel. A fiút éppen néhány bandázó fiú próbálja kifosztani, és mivel Yuri segít neki megszökni, őt magát fogják el a huligánok. Ezek után stílszerűen lehúzzák a fejét a WC-n. És hogy, hogy nem a WC-n keresztül átesik egy másik világba, ahol is kijelentik, hogy ő nem kissebb máltóság, mint a maou(démonkirály). Udvartartása kissé fura, de úgy néz ki, hogy a fiatal király kiváló diplomáciai érzékével közelebb hozza egymáshoz a mazkukat(démonok) és az embereket. Néha előbukkan igazi varázsereje, de többnyire elég szerencsétlen szegény. Idealista nézeteivel szinte az őrületbe kergeti Güntert a főtanácsosát és Gwendalt, aki a hadsereg parancsnoka. Az sem elhanyagolható, hogy Yuurinak eleinte, sőt nagyon később sincs fogalma a helyi szokásokról, és időről időre kellemetlen helyzetekbe hozza magát. Mindjárt a második részben sikerül eljegyeznie magát egy őt sértegető ifjú főnemessel, Wolfram von Bielefelddel.

Hobby: Bézbólozni

Foglalkozás: Maou, tanuló

Extrák: Maou = démonkirály

Engedélyezve: 2009. 09. 25.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).