Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Kalea Sosa
Kategória: Hentai
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 17

Külső leírás: Teltkarcsú idomokkal rendelkező lány, leginkább homokórához lehetne hasonlítani. Széles a csípője, lapos a hasa ami igazán vonzóvá teszi, hozzávéve kerek fenekét. Mindig olyan bikiniket hord, ami kiemeli előnyeit. Haja barnás színű, természetes tincseiből még mindig van pár, de egy ideje festetett bele sötétlila és sötétkék tincseket is, hogy vagányabbá tegye. Sosem szárítja a haját, nem foglalkozik sokat vele, csak ha fodrászhoz megy, hogy stílusosra vágja. Ahogy van úgy szárad meg, természetesen is szép hullámokba rendeződik haja, és ha nem kiengedve hordja, akkor csak összefogja. Ha tudja, hogy nem kerül víz közelbe, akkor szempilláját kifesti, ajakírt használ, semmi mást, esetleg ha beszerez egy erős, vízálló sminket a szeméhez, azt mindig használja. Szemei nagyok, kifejezőek és kékek, akár a napos ég pár kósza felhővel. Mindenféle színt szeret, de szobája tipikusan rózsaszínes. Bőre sima, sokat napozik így jó a színe, sehol rajta egy hiba vagy vágás, kezei kicsik de szépek, mindig ápoltak. Jól bírja a meleget, a hideget már kevésbé így elég fázós.

Jellem: Kedves lány, barátságos és elég közvetlen. A fiúkkal sokkal jobban érzi magát társaságban, valamiért jobban feloldódik közöttük. Talán mert cseppet fiús hobbykkal és jelemmel rendelkezik, mégis megvan benne a nő. Nőcis, aranyos és csinos, még a fiús ruhákban is lányként kezelik. Amíg a fiúk is viszont barátként, haverként kezelik, remekül kijön velük, legjobb társaság, de amint egy fiú megpróbál úgy közelíteni hozzá, mint lány, mint nő, rögtön megváltozik. Azonnal a rossz tulajdonságait emlegeti fel a srácnak, amiket eddig elhallgatott, vagy nem kezelte rossznak, ellenségessé válik számára így megromlik egy időre a barátságuk, nem néz rá többé jófiúként, és nem igyekszik kibékíteni magát. E miatt a jelleme miatt a fiúk nem közelednek hozzá, csak barátként élvezik ki társaságát.

Élettörténet: Nem tudni, hogy mi miatt alakult ki nála ez a kapcsolati fóbia úgymond, de valamiért nem szeretné, ha a fiúk nőként nézzenek rá. Persze örül, ha megdicsérik hogy néz ki és nem baj ha észreveszik a nőies vonásait, sőt viccet is csinálhatnak belőle, ő is benne van, szóval nem feminista alkat, de a vonzalom számára ellenségesnek tűnik. A legmeglepőbb az egészben, hogy ha neki is tetszik a fiú, akkor sokkal ellenségesebbé tud válni vele szemben, ha közeledni mer hozzá. Mintha egy sértett hercegnőt játszana, aki a nagyon nehezen kaphatót adja, és aki átverekszi magát a tüskés rengetegen egy csodálatot talál magának. Még nem volt ilyen srác, mert rettentően nehéz eset.

Hobby: számítógépes játékok, szörf, biciklizés, görkorcsolya, gördeszka, vízisí, akár extrém sportok is, zenehallgatás, szórakozás.

Foglalkozás: Tanuló.

Extrák: -

Képinfo: WUDUO ()

Engedélyezve: 2012. 07. 24.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).