Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Keyshawn Decker
Kategória: Hentai
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 26

Külső leírás: Magas, körülbelül 186 centi így akár kosarasnak is elmehetne, de nem vonzzák az efféle sportok. Fekete haja stílusos, fiatalos fazonúra van nyírva, haja eredetileg jellegtelen barna volt, de túl egyszerűnek érezte. Kivételes fazon, mert magának festi a haját, mióta először festetve lett. Szemei akár a csillagtalan éj, bársonykék, már-már feketébe nyúlik a színe, gyakran csak a nihilt lehet belőle kivenni, minden más érzés színészet. Arca sármos, megkapó, olyan amit nehezen felejtesz el, ajkai keskenyek, férfiasak. Széles váll, izmos test jellemzi, Kocka has, kellemes tapintású bicepsz, szinte tökéletes. Persze nincs így, mindenki rendelkezik szépséghibával, és rajta ez a hátán keresztül ívelő sebet jelenti, valamint egy kör alakú forradásnyom a combján. Egyik kés vagy kard, a másik pedig lőtt seb nyoma. Bal füle és alsó ajka ki van lyukasztva, ha nincsenek betéve az ékszerei, észre sem lehet venni őket, általában ez arra jó hogy cseppet megváltoztassa külsejét. Finom karcsú ujjai vannak, erősebbek a látszatnál sokkal, egy sörös üveget könnyű szerrel tör szét öt ujjal. Kezeit gyakran fekete bőrkesztyű fedi. Ruhatárában is általában a fekete megtalálható, vagy a sötét színek. Nappal megjelenik néha világosabb színekben mint barna, zöld vagy szürke, de sosem túl élénkben, hisz bele kell olvadni a környezetbe.

Jellem: Kölyökként elvesztette szüleit és rossz környezetbe került, így teljesen kiirtotta belőle az emberséget az élet. Jellegtelen gyilkoló-gép vált belőle, aki embereket megfigyelve megtanulta, hogyan színészkedje azt, hogy egy teljesen normális és ép ember, teljes értékű tagja a társadalomnak. Hogyne… Külsőleg úgy látszik mindene megvan hozzá, hisz akár modell is lehetne szépsége gyanánt, de inkább egyszerű, hétköznapi fazonná válva éli életét napközben, éjjel megbízásokat teljesít, csak nagy értékben így viszonylag sok a szabadideje, ha épp nincs munkája. Belsejét nihil és üresség uralja, cseppnyi utálattal az élet felé, mert soha semmit nem kapott életében. A szülei verték míg éltek, aki örökbe fogadta szintén megkeserítette életét. A szeretet mint olyan számára más emberek kiváltságával lett egyenlő, de ha fedeznie kell magát, nagyon könnyen belerázódik a kedves szerepbe. Mint férfi neki is vannak vágyaik, ilyenkor is színészi tehetségét felöltve csábít vagy egyszerűen csak fizet azért, hogy kielégítsék, minden megfordult már nála. Volt, hogy ajándékba is kapott alkalomra valakit. Neki ez nem számít, amíg úgy folytatódik az élete ahogy neki tetszik… egyelőre.

Élettörténet: Öt talán nyolc éves lehetett mikor elvesztette szüleit, de nem bánta mert nem szerette őket, és ők sem szerették Őt. Árvaházba került mert nem találtak neki gyámot, majd egy alvilági család fogadta örökbe, ahol pont arra képezték ki, ami lett belőle. Fegyverekhez értő mániákus, akinek az emberi élet nem szent, csak egy gyertya amit akkor olt el, ha fizetnek neki érte. Soha nem öl heppből vagy más okból, mert nem érdeklik az emberek, csak az önvédelem és a pénz az amiért ezt teszi. Nem borult el az elméje teljesen, pedig volt rá lehetősége nem is egyszer, de nagyon erős lelkületűnek bizonyult az életben. Amint elérte a felnőtt kort, elszökött akkori környezetéből, felvett hivatalosként egy álnevet, a sajátját megtartotta magának. Új megbízói csak Shownként ismerik, sehogy máshogy. Nagy pénzekért öl, soha nem vallott még kudarcot, precíz, pontos, tökéletes, nem hagy nyomot.

Hobby: Fegyverek tisztítása, egyedi golyók készítése, új fegyverek megismerése, gyakorlás használatukra, technikái tökéletesítése, stb.

Foglalkozás: Bérgyilkos / Fegyverkereskedő.

Extrák: Foglalt. *** Álneve: Shown Tanner, ez található a hivatalos iratain, névjegykártyáján, mindenhol. *** Hivatalos munkája fegyverkereskedő, de nem nagy címletekben csak egy egyszerű kis vadászboltja van, egyetlen alkalmazottal aki szintén fegyver mániás, de nem tudja főnökéről hogy valójában mi is a másik munkája.

Képinfo: mae-chou ()

Engedélyezve: 2012. 07. 24.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).