Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Mitobe Rinnosuke
Kategória: Kuroko no Basuke
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 17

Külső leírás: 186 centi magas így a csapatban a legmagasabbak közé tartozik. Félhosszú fekete haja két oldalra van elválasztva, két szeme között egy tincset meghagyva. Fekete szemei mindig nyugodtságot sugároznak. Alkata kellemesen izmos, kábé annyira mint társainak. Karjai talán kicsit hosszabbak. Arca hosszúkás, szív alakú, soha nem látni dühösnek, ingerültnek vagy komornak. Vagy nyugodt, vagy gyengéden mosolyog talán kicsit nyugtalan néha, de csak ilyen lágyabb érzelmeket látni rajta. Nem elég az, hogy soha nem beszél, ráadásul a meccsek alatt is szinte mindig csukva van a szája. Hétköznapokban a Seirin-es egyenruhát viseli mint a többiek, otthon is a póló-nadrág kombinációt viseli előszeretettel. Igazán helyesnek mondható, de szótlansága egyeseknek zavaró lehet.

Jellem: Mitobe eltökélt a győzelemre, éppen úgy, ahogy a Seirin többi játoksa, de a többiekkel szemben, ő nem mutatja ki gyakran. A legtöbb ember szerint Mitobe csendes, szorgalmas, de valójában még soha senki nem hallotta beszélni – ennek van egy oka is. Mitobénak rengeteg testvére van, nagy a család reggeli készítésben is egyik felelős értük, így szinte soha nem jut szóhoz, nem is csoda hogy nem beszél, mert megszokta. De hiába „néma” a többiek megértik mire gondol, mit mondana, Koganei akár el is tud vele társalogni, ahogy Hyuuga is. Ha valamit parancsba kiadnak neki, akkor azt meg is teszi. Gyakran aggódik csapattársai jólétéről, az alsóbb évesekéről és Koganeiről is, akit a legrégebb óta ismer.

Élettörténet: Mikor az iskola alakult, ő akkor volt első éves, tehát a felső középiskolát egy vadonatúj iskolában kezdte Koganeiével. Együtt csatlakoztak a kosárcsapathoz is, és Koga elárulta, hogy míg ő kezdő, Mitobe már alsó középiskola alatt is kosarazott, így vannak alapjai tudásának és gyakorlottságának. Mindig játszott a meccsek alatt, a bajnoki ligán viszont kikaptak a Seiho ellen, és a nagy letörtség után a többiekkel együtt keményen edzett és fejlesztette képességeit. Nagyon jó lett horogdobásban, egy év alatt jóra fejlesztette ezt a dobó módszert, amikor valaki épp blokkolnám de a háta mögül lendítve be tudja dobni a kosarat. Másik „tehetsége” úgymond a blokkolásban vagyis a megzavarásban van. Ha tőle magasabb az illető, akkor olyan pozícióban és kartartással zavarja meg az illetőt, hogy ha rádob a kosárra az ellenfél, az nem fog bemenni, mert kevésbé tud jól pozícionálni. Erre tanítja meg Kagamit is, mikor szenegáli cserediák ellen készülnek játszani.

Hobby: kosarazás, sütés-főzés.

Foglalkozás: Tanuló.

Extrák: Születésnap: december 3., Vércsoport: A , Mezszám: 8, Pozíció: center *** Jeleskedik az ellenfél megzavarásában és a horogdobásban. *** Anime: Kuroko no Basuke

Képinfo: Az animéből származik ()

Engedélyezve: 2012. 07. 22.

Módosítva: 2012. 08. 04. 14:05:18
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).