Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 10 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Kasamatsu Yukio
Kategória: Kuroko no Basuke
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 18

Külső leírás: 178 centi magas, bár még így is az alacsonyabbak közé tartozik csapatában. Elég izmos, hogy bírja a rengeteg futást akár egy órán keresztül is megállás nélkül, bár a pályán nagyobb terheléssel néz szembe. Fekete tüsire beállított hajat visel, viharkék szemei elemzőn szokták figyelni a meccset, de a hétköznapokban egész átlagosnak néz ki. Arcának egyik jellegzetessége, hogy ha komoly, a homlokát ráncolja. Ritkán látni mosolyogni, pláne szívből. A pályán természetesen a Kaijo mezét viseli, valamint van egy térd alá érő zoknija, ami egyrészt védi a és segíti a lábát, másrészt az izmai megterhelését csökkenti. Hétköznap az iskolai egyenruhát viseli akárcsak Kise, akivel gyakran látni együtt.

Jellem: Ideális kapitány. Gondoskodik a csapattársairól és lépéstartásra ösztönzi őket, valamint motiválja őket pozitívan vagy negatívan, kinek épp mire van szüksége. Ambiciózus, és célja megnyerni az iskolák közöttit, mivel ő volt az oka annak, hogy legutóbb vesztettek. Képes felülemelkedni frusztrációin, hogy ne vegye el csapatársai kedvét, hisz mondhatni Ő a támpontjuk. Kise legjobb barátja, iskolán kívül is mindig együtt lógnak mindenhol. Yukio az, aki az egoista szöszkét igyekszik két lábbal a földön tartani, mielőtt elszállna magától, és ha kell, a cél érdekében lerúgja a veséit is. Az, hogy erről előre vagy utólag szól, csak részletkérdés. Persze nem azaz egyetlen oka barátságuknak, hogy képes lecsapni minden bűntudat nélkül egy Csodák Generációja volt tagját, hanem mert egyéb témában is el tudnak beszélgetni. Sok mindenhez ért így egy meccs nézése alatt szinte végig tudja elemezni mások mozdulatait, és hogy miben tehetséges. Persze erre szinte bárki képes, de gyors észjárásának köszönhetően néha egy lépéssel előrébb jár, és általában Kisét is felvilágosítja, ha kell. Elég kitartó, ezért is ő a csapatban a lelkesítő tag, a legnehezebb helyzetekben is képes inspirálni.

Élettörténet: Tavalyi évben a Kaijo kiesett az iskolák Közötti elődöntőiben, mert a meccs végén, mikor csak egy ponttal vezettek, hibás passzt adott, és ezzel az ellenségnek lehetőséget adott arra, hogy pontot szerezzen, és így kikaptak. Ez után abba akarta hagyni emiatt a kosarazást, de a Kaijo edzője, Takeuchi kapitánnyá nevezte ki, így elhatározta, hogy idén megnyerik az Iskolák közöttit, ezzel bizonyítva kapitánnyá való kinevezésének helyességét. Következő évben szert tettek a Csodák Generációjának egyik tagjára, nevezetesen Kise Ryoutára. Barátok lettek, habár kapcsoltuk igen érdekesnek tűnhet, főleg amikor Kasu lecsapja Kisét. Mindent belead, hogy csapata a legjobbat hozza ki magából, jó kapitánnyá vált mióta ki lett nevezve. A Seirinnel való gyakorló meccsen kikapnak, de mint jó kapitány és mentális támasz, látszólag nem sújtotta le a dolog, hanem a pityergő Kisének megtanította, hogy vegye fel a ’revans’ szót a szótárába a ’mindig győzök’ mellé.

Hobby: Kisével lógni, edzés, kosárlabda, gitározás.

Foglalkozás: Tanuló.

Extrák: Csapat: Kaijo, Mezszáma: 4, Pozíció: Point Guard. Leginkább pontdobásban és gyors hárompontos dobásokban jeleskedik. *** Ezt az animéből nem tudhatjuk, de a hivatalos karakter ismertetőből megtudhatjuk, hogy határozott jelleme ellenére bizony van egy helyzet, ahol teljesen elesetté válik, mégpedig ha korabeli lányokról van szó. Velük szemben félénkké válik, mondhatni tart tőlük, zavarba jön, nem tud megszólalni sem, nemhogy határozottnak lenni. Nem fóbia ez nála, csak amolyan "egészséges félelem", szégyenlősség.

Képinfo: Az animéből származik ()

Engedélyezve: 2012. 07. 20.

Módosítva: 2013. 02. 13. 18:39:42
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).