Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 6 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Tsukada Katsuyuki
Kategória: Hentai
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 17

Külső leírás: Magas kellemesen izmos, kecses mégis férfias. Egészen csípőjéig érő tincsei miatt nőiesnek kéne látszania, de elég egy kemény pillantás tőle, és ez meg sem fordul a fejünkben. Mindig férfiasa,m elegánsan öltözködik, ahogy az elvárható rangja és családi környezete miatt. Iskolában a kiszabott egyenruhát viseli ami hihetetlenül jól áll rajta, ilyenkor általában kiengedve hordja haját, hogy ha kell kedvére dobálhassa, és még ez sem nőies mozdulat tőle, hisz ámulnak utána a lányok csillogó szemekkel. Selymes tincsei pont olyan puhák mint amilyennek kinéznek, természetes rozsda színével kiemelkedik a tömegből. Otthonában köteles yukatát hordania, ilyenkor végig feltűzött állapotban láthatjuk a haját szépséges formációba rendezve. Kedvenc színe talán a fehér és a fekete, de bármilyen ruhát visel, amit otthon megparancsolnak neki. Viszonylag magas, körülbelül 180 centi, nem azaz izmos fajta inkább nemesi kisugárzású. Nem törékeny, viszont néha annak tűnik. Egy kis színészi játékkal sok féleképpen ítélhető meg. Szemei olyanok akár a vihar előtti ég, szürkéskék színével a lelkedbe is belát és eltipor vagy épp gyengéd veled, ez tőle függ.

Jellem: Szinte senki nem ismeri igazi valóját, talán csak húga. Az ismert természete tisztelettudó, kedves és figyelmes, mindig lágyan mosolyog másokra, hisz a legjobb benyomást kell keltenie az életben, minden körülmények között. Legyen szó társadalmi összejövetelekről, iskoláról vagy családi rendezvényekről. Igyekszik odafigyelni mindig, amire kell, mindenben a legjobban és legprecízebbet teljesíteni, kiemelkedően. Mindenben ki kell tűnnie az „átlagemberek” közül, amiben csak lehetséges és ő igyekszik ezen elvárásnak eleget tenni. Ha magában van, akkor általában komor, unott arcot vág. Ezt egyedül csak húga szokta látni. Kissé elnyomásban él két bátyja miatt, de ezt egy fikarcnyit sem mutatja, inkább elfogadja sorsát. Ahogyan azt is, hogy érzelmek által soha nem lehet kapcsolata. Ezt kicsi kora óta tudja, hogy majd nem fogják házasítani egy másik nemes lányával, így fokozatosan kialakult benne egy érdekes szokás. Ha van valaki, aki megtetszik neki, aki iránt gyengéd érzelmeket vagy némi kötődést érez legalább egy kicsit is, azzal gorombán és bunkón kezd bánni, ugyan akkor belül vágyik arra, hogy a másik szeresse (viszont). Kissé fura alak, de a családjának köszönhető ez az oldala. Ezt általában rejtve teszi négyszemközt, mások előtt ugyan úgy bánik az illetővel, mint bárki mással. Nem igazán lehet tudni, mi történne ha az adott személy viszont kezdené szeretni, mert ilyen még soha nem történt meg, ösztönösen mindig elűzte maga mellől azt, akit megkedvelt.

Élettörténet: Nemesi család harmadik fiú gyermeke, akit egyszerre jó módú mégis sanyarú sorssal áldott meg az ég. Habár a gazdag családok előnyei a szép környezet, a probléma mentes élet, értelmiségi társaság és talán a kényelem ami jól hangzik, de ez nem pótolhatja egy gyermek életét és lelkét. Öt éves koráig engedték hogy játsszon, onnantól tanulni kezdett, majd nyolc éves kora óta teljesen komollyá vált. Mindig is tudta, hogy nagyobb részesedése vagy jelentősége soha nem lesz a család számára, hisz harmadik fiúként teljes hátrányba került idősebb testvéreivel szemben. Ha valamiben tehetségesebbnek kezdett bizonyulni bátyjainál, azonnal megfosztották a lehetőségtől, hogy tovább fejlődjön. Mindig beletörődő típus volt, amolyan magában forrongó alak, aki kívülről olyan mint egy jéghegy. Kicsi kora óta tudja, hogy egyszer egy olyan lányt kell majd elvennie, akit talán nem is ismer, vagy csak az eljegyzésük előtt pár nappal ismeri majd meg személyesen is. Mint nemesi család sarja, a rangban vele egyenlő, és egy-egy fokozattal alatta illetve felette álló nemesi családok neveit, tagjait és tevékenységüket illik ismernie. Mikor három éves volt megszületett húga, aki eleinte nem befolyásolta életét, csak amikor már cseperedtek és mindketten elérték az iskolás kort. A lány közel áll hozzá habár kívülről hideg kapcsolatnak látszik az övék, de sokkal jobban össze vannak hangolódva, mint a két nagyobb testvérrel. Ennek hatására Katsuyuki merészelt egy önző lépést tenni, és egy valamit követelni az életében, amit valaha szeretne, legalább fiatalon átélni, és ez egy olyan magániskolában való tanulási lehetőség, ahol nem csak nemes diákok tanulhatnak, hanem olyan egyszerű családokból származók is, akik megengedhetik maguknak vagy nagyon tehetséges a gyermekük és támogatással bekerülhet oda. Nagyanyjával – hiszen főleg ő foglalkozik a gyerekek életével rangidős hölgyként – sokat vitatkoztak ezen kulturált keretek között, de mivel csak felső középiskoláról van szó, ami csupán három évet jelent, így idővel beadta a derekát a vénlány. Sajnos húga nem járt ilyen sikerrel, neki neves magániskolába kell járnia.

Hobby: fuvola, zongora, családi bambuszkertben séta, teázás és beszélgetés húgával.

Foglalkozás: Tanuló.

Extrák: Jelenleg másodéves az iskolában ahova jár, rengeteg lány rajongója van, szonte az egész iskola kedveli. Irigyei alig akadnak, mert még azzal is kedvesen bánik, aki a háttérben utálja azért, mert bálványozzák. *** Régebben, körülbelül tíz éves lehetett Katsu, amikor néha elszökött otthonról, hogy környékbeli gyerekekkel játszhasson. Ez abban az időszakban volt amikor nagymamája valahol külföldön tartózkodott és nem ügyelt a gyerekekre. Összebarátkozott az egyszerű családok gyerekeivel, élvezte azt a pár napot vagy hetet, viszont a csoportból az egyik lány megtetszett neki, és addig nyúzta, míg az összes gyerek le nem rázta, és ki nem közösítették. Ezt egyedül húgának mesélte el, aki rájött, hogy miért csinálja ezt, de soha nem mondta el bátyjának, gondolván erre magának kell majd rájönnie.

Képinfo: nem saját ()

Engedélyezve: 2012. 07. 19.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).