Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Kevin Maxwell
Kategória: Hentai
Feltöltő: Barack

Kor: 19 éves

Külső leírás: Édesapja génjeit örökölte, mert ő is magas volt. Jelenleg 185 cm magas, izmos testalkatú férfivá vált az évek és a sportnak köszönhetően. Gesztenye barna haja elöl rövidre, míg hátul hosszabbra van vágva. Világos szemeivel bárkit meg tud idézni, akárcsak édesanyja, mert az ő szemeit tőle örökölte. Imádja a hivatalos öltözködést, imádj a sportzakókat, hozzá illő nyakkendőket.

Jellem: Egy birkatürelemmel bíró férfi, akit nagyon nehéz kihozni a sodrából, ha sikerül is valakinek, akkor ott vér fog folyni. amikor veszekedés van és megjelenik, mindenkinek a hangsúlya megváltozik és normálisabb lesz. Észszerű érveket tud felhozni, egyes konfliktusok helyrehozatalára. Ha mérges jobb elkerülni, mert ha lehetne szemmel ölni, sokan halottak lennének körülötte. Egyébként szerethető férfi, aki igyekszik sok nő fejét elcsavarni.

Élettörténet: Maxwell család nagyon átlagos él, az édesapja az önkormányzatnál dolgozik mint parkfenttartó, édesanyja pedig egy élelmiszer boltban dolgozik. Mind a ketten nagyon elfoglaltak voltak, amikor megtudta az anyja, hogy gyerekük lesz. Kevin nagyon jó gyerek volt, volt még két húga, akik az agyára mentek, mert mindig rájuk kellett vigyáznia. Ahogy cseperedett úgy lett egyre elevenebb, az általánosban kiharcolta magának, hogy a középpontban legyen. Gimnáziumban ismerkedett meg a fényképészettel, ami nagyon megtetszett neki, mindenről fényképet készített, a végén ilyen főiskolára is ment, ahol a csajokat elkezdte falni. Volt, hogy egyszerre három barátnője is volt és nem bukott le, természetesen hazudott nekik, de ezt kinőtte. Amikor elvégezte a Főiskolát az egyik újságban pályázatra beküldött több fényképét, melyre felfigyeltek a magazinok és lassan 4 éve a legmenő újság fényképésze. Jelenleg külön lakásban lakik a belvárosban.

Hobby: Imád fényképezni

Foglalkozás: Magazin fényképésze

Extrák: ~Loranekonak~

Képinfo: A kép nem az enyém, csupán illusztráció (www.google.hu)

Engedélyezve: 2017. 08. 19.
2018. 06. 20.

Módosítva: 2018. 06. 15. 21:21:54
Módosította: Barack

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).