Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Hyuuga Ryuuya
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 27

Külső leírás: Magas, 192 centiméter és velejéig férfias. Izmos testalkatú, de nem az a kigyúrt, hanem kellemesen, ahogyan egy idolhoz illik. Ezt mindennapos sporttal tartja jó kondícióban. A kisugárzásában van valami ördögi, ami keménnyé, kegyetlenné teszi és azzal csak rátesz egy lapáttal a tűzre, amikor ehhez illő arckifejezést is ölt. Amolyan szívtipró dögnek látszik, sármos mosolyával és igéző sárgás szemeivel. Haja élénk színű, vöröses szőke árnyalatú, ami természetes és ez is segítette hogy felkapott legyen. Mindig alkalomhoz illően öltözködik. Tanárként öltöny-ing-nyakkendő, edzéshez tréning rucik, sport együttesek, még talán hajpántot is visel, színészként pedig az amit elvárnak tőle. Nagyon helyes, népszerű is persze, mégsem látni mellette senkit. Jobb középső ujján egy fekete köves gyűrűt visel.

Jellem: Elég kiismerhetetlen, mert bárki aki látta avagy „ismeri” csak azt látja belőle, amit megmutat. Ilyen az idolok élete, nem engedhet meg magának mindent, és eddig nem bánta meg, hogy pár dolgot feladott az életben. Amit mindenki lát belőle, hogy maximalista, mindenkitől a legjobbat várja el és ez nem feltétlen a technikai tudást jelenti. A dolgok mögé lát, és ki tudja elemezni az embereket és tetteiket. Saját magával szemben is szigorú nem csak a diákokkal szemben, hisz mindennapi testedzés-kínzás már megszokott, igyekszik egészségesen enni, így régi kedvenc kajáit is el kellett felejtenie… néha. Kevés ember tudja meglágyítani a szívét. Kiegyensúlyozná egy olyan személy, aki az ellentéte. Kiváló színész, több sikerfilmje is volt már és a tanítás mellett még mindig űzi a filmipart.

Élettörténet: (A történet részben kitalált). Nem sokat tudni a múltjáról, viszont már elég korán betört a show business világába. Általában a már gyerekként a tévébe kerülő emberek, akik innentől válnak sikeressé nem kicsit megváltozik az életük, a jellemük. Keményen dolgozott azért, hogy mindig biztos helye legyen a szakmában ezért lenézi azokat, akik pénzzel kerülnek be, vagy akiket ez emel fel a hírességek sorába. Ezért is várja el mindenkitől a maximális teljesítést még ha nem is komoly a dolog, mint például amikor Jinguujitól követelte a leadandó dalt. Az igazgató maga kérte fel, hogy legyen az iskolájában tanár, és rejtélyes okokból pont azt az osztályt adta a keze alá, akik a pénzesebb családokból származnak, persze biztos pont ez volt a célja, hogy egy keménykezű pasast adjon az elkényeztetettek mellé, aki majd beléjük neveli a kemény munka fogalmát. A tanítás mellett még mindig színészkedik, tehát eléggé híres, igazi Idol, bálvány, példakép. Nem nagyon foglalkozik a rajongóival.

Hobby: Testedzés: futás, kondi, úszás, biciklizés. Trombitázik.

Foglalkozás: Idol, színész, tanár.

Extrák: Az Saotome Akadémia tanára, az S osztály osztályfőnöke. *** Születésnapja: május 15. *** Anime: Uta no Prince-sama Maji Love 1000%

Engedélyezve: 2012. 07. 15.

Módosítva: 2012. 07. 15. 13:47:09
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).