Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Kurusu Syo
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 18

Külső leírás: Elég alacsony, bár Haruka-tól azért még magasabb. Alkata karcsú amolyan tipikus idolnak való fiús vékonysággal rendelkezik, persze kicsi a bors, de erős és ne ítéljünk külső alapján, főleg nem Nála. Elég pukkancs is tud ám lenni, és akkor megmutatja erejét. Hatalmas kifejező kék szemei vannak, ha boldog szinte ragyog, és a mosolya a legédesebb, bár Natsuki miatt gyakran uralhatja arcát idegesség. Élénk szőke haját gyakran lapítja kalap, mert imádja őket, sok féléje van, az egyiken az iskola címerét viseli, a szobájában pedig egy komplett kalap állvány is található. Ruházatban és megjelenésben keveri a punkos és a kényelmesen sportos stílust, ami nagyon jól áll neki. Élénk vagy sötét színek, minden passzol hozzá, de általában hangulatát is kifejezik. Ami biztos, hogy körmeit szokta festeni fekete lakkal. Szereti még a kiegészítőket, mint karkötők, láncok, fülbevalója is van és nem veti meg a hajcsatokat sem ha azok épp azt a célt szolgálják, hogy stílusosan fél oldalt ne hulljanak szemébe a tincsek. Ettől lányosnak kéne lennie, de még így is megtartja kisfiús báját.

Jellem: Nem rossz fiú, kedves is tud ám lenni, sőt törődik a barátaival, viszont gyakran bosszantják, így agresszív vagy ellenszenves éne gyakrabban előbukkan, főleg ha Natsuki szívózik vele. Szeret énekelni, tud is, ráadásul élvezettel teszi. Egyik életcélját követi, hogy szerepelhessen bálványával, Hyuuga Ryuuyával, és ezért sokat küzd, mindent megtesz, hogy elérje célját. Igyekszik mindig vidám vagy pozitív lenni, barátságos másokkal, bár csak akkor segítőkész, ha kérik tőle. Viszont van egy hátránya, ami olykor korlátozza képességét, mégpedig ez a tériszony, amiből kezelhetetlen. Nem szereti, ha Natsuki kicsinek, cukinak és aranyosnak nevezi, pláne ha minden félének be akarja öltöztetni, de hamar feladja ellene a küzdelmet (ha senki nem látja) mert úgyis tudja, hogy nem győzhet. A többiekkel is igyekszik jóban lenni, de néha kicsit önző, nem szereti feladni az elveit, csak ha végszükség.

Élettörténet: SPOILER *** Talán módos családból származik, hisz gyerekkora óta hegedűversenyeket járt, ráadásul a Saotome akadémián az S osztályba jár. Kicsi korában mióta először meglátta Hyuuga Ryuuya-t arra ösztönözte, hogy belőle is Idol váljon, és egyszer vele együtt szerepelhessen, vagy legalább az ő szintjére kerüljön, hogy találkozhassanak. Felnéz rá, szinte bálványozza, még egy dalt is írt róla, amit Haruka-nak elénekel. Minden ellenére, hogy kicsit gyenge volt a szervezete gyerekként, mégis sikerül elérnie, hogy beiratkozzon a Saotome akadémiára, ás csodák csodájára az osztályfőnöke az imádott férfiszínésze lett. Sosem fejezi ki előtte csodálatát vagy imádatát, az osztályteremben mindig komor és figyel. Gyerekkora óta ismeri Natsukit, sok dolgot köszönhet neki, többek között a kialakult tériszonyát. Gyerekként is üldözte már Natsuki Syot, mert cukinak tartotta, el akarta fogni míg egy toronyban felfelé szaladtak és Syo majdnem leesett a sokadik emeletről és Natsuki húzta vissza. Persze vannak szebb emlékei is, például sokáig együtt értek el magas eredményeket hegedűversenyeken ellenségként és barátként is. EXTRA SPOILER *** Eddig csak a játékban jelent meg, animében még nem, de Syonak van egy fiatalabb ikertestvére, Kaoru. Tudja, hogy Syo gyengébb (a szíve kissé gyengélkedik) így hiába Ő a fiatalabb, megesküdött hogy mindig vigyáz majd bátyójára, néha túlságosan is anyáskodó tud lenni.

Hobby: Hegedű, dalszövegírás, éneklés, színészet tanulása, vásárlás.

Foglalkozás: Tanuló.

Extrák: 161 centi, még Kaoru is magasabb nála. *** Tériszonyos. *** Példaképe Hyuuga Ryuuya. *** Az S osztályba jár. *** Szereti a tejtermékeket, de a wasabit utálja. *** Születésnapja: június 9. *** Anime: Uta no Prince-sama Maji Love 1000%

Képinfo: Az animéből származik ()

Engedélyezve: 2012. 07. 15.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).