Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 10 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Kuroko Tetsuya
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Shion

Kor: 16

Külső leírás: Mindeddig nem találkozhattunk nála alacsonyabb játékossal a meccsek során, sőt, a mindennapokban is eléggé eltörpül társai közt a 168 cm-ével. Azt se mondhatnánk, hogy erővel kompenzálja méretét, mert kifejezetten vékony alkat, fizikailag sincs benne semmi extra, egy kosarashoz képest átlagon aluli az erőnléte, és alig 57 kg. Világoskék tincsei félhosszúak, tépett fazonnal keretezik vonásait, ébredés után pedig úgy állnak, mint ha konnektorba nyúlt volna. Szemei is hasonló árnyalatúak, általában eléggé kifejezéstelenek. Úgy tűnhet, semmi se ragadja meg a figyelmét a környezetében, de valójában mindig mindenről tudomása van. Ritkán látszanak meg rajta az érzelmei, de mióta a Seirinben játszik, egyre gyakrabban mosolyog újra. Nem igen látni egyenruha, vagy a csapata meze, esetleg melegítője nélkül, így nehéz lenne megmondani milyen ruhákat kedvel, de az biztos, hogy a kirívóakat kerüli. Meccsek alatt mindkét kezén van egy-egy fekete csuklószorító. Ha őszinték akarunk lenni, elég jelentéktelennek és gyengének tűnhet, hisz kisugárzása sincs. Ám pont ezek adják az erősségét, és tették a titokzatos 6. játékossá anno.

Jellem: Nem egyszerű behatárolni, milyen személyisége van egy fantomnak, a titokzatos hatodik játékosnak, a láthatatlan srácnak, egy árnyéknak. Ő az, aki veled töltheti az egész napot, anélkül, hogy észrevennéd, majd mikor éppen ráeszmélsz a jelenlétére, hirtelen eltűnik. Kerülhet hozzá valaki igazán közel, de kiismerni akkor is kevesen tudják, hisz ha éppen látható is, keveset beszél. Kifejezetlen szótlan, de ha hangot ad véleményének, annak súlya, értelme van. Páratlanul őszinte, halál nyugodtan közöl bárkivel bármit, és nehéz ugyan elképzelni róla, de kis gonosz is tud lenni. Nem nézné ki belőle az ember, de felettébb büszke jellem, ha nem is látszik meg rajta az idegesség, fel tudja kapni a vizet, ha valaki lenézi. Emellett kifordul önmagából, ha olyat lát a pályán, ami távol áll a sportszerűtől, vagy normális játékstílustól. Habár kezdetben folyton azt hajtogatja, hogy árnyékként segíti előre a fényét, később kiderül, hogy jóval mélyebb érzelmek által vezérelt célja van. Szeretné bebizonyítani volt csapatának, hogy a „kosárlabda”, amit ő képvisel, semmivel se ér kevesebbet, mint amit ők játszanak, és ami miatt elvesztette legjobb barátját. Összetett jellem, de új csapatában úgy néz ki, képes lesz megnyílni.

Élettörténet: Spoiler veszély! (Főleg manga alapján) Kuroko gyerekkoráról és családi hátteréről egyelőre semmit se tudni. Annyi bizonyos, hogy már elég rég szereti a kosárlabdát, és alsó középiskolában annak ellenére edzett, hogy látszólag semmi érzéke nem volt hozzá. Mégis keményen gyakorolt, így ismerte meg legjobb barátját, Aominét. Később Akashi, a Teiko csapatkapitánya fedezte fel benne azt a képességet, ami mindannyiukétól különbözött, és amelynek segítségével a titokzatos 6. ember lett a Csodák Generációjában. Ez volt az „elterelés”, amit használva árnyékká vált a pályán, egy erős fény támogatójává, ez volt Aomine. A Teiko középiskola válogatottja verhetetlen volt, de Kuroko hamarosan rájött, hogy valami hiányzik neki. Nem tetszett neki a „győzelem mindenekfelett” felfogás, és a csapatszellem hiánya. Hamarosan Aomine elvesztette a játékszeretetét, mert nem talál ellenfelet, és Kurokotól is eltávolodott. Szép lassan a többiek is egyre távolabb kerültek Kurokotól, aki meggyűlölte a kosárlabdát, amit addig mindennél jobban szeretett. Pont azért ment felső középiskolában olyan helyre, ami még csak 2 éve alapult, így gyerekcipőben jártak kosár terén is. Ez volt a Seirin, ahol megtalálta amit olyannyira keresett. A csapatot, melyre vágyott, és az új fényt, aki ellenfél lehet a Csodák Generációjának. A célja pedig az lett, hogy egykori társainak is bebizonyítsa, hogy a csapatközpontú játéka mennyivel boldogabbá és értékesebbé teszi a kosárlabdát. Ezt elsőnek a másik olyan személlyel sikerül megértetnie, akihez anno közel állt, Kisével.

Hobby: Természetesen a kosár, játszani Tetsuya 2#-al, Kagami agyára menni, vanília turmix, olvasás.

Foglalkozás: felső középiskolás, kosaras

Extrák: **Anime: Kuroko no Basuke. Bár a karakterlapon sok dolog a mangából is van.** Jelenleg a 11-es számú mezben játszik, régen a 15-ös volt az övé. Volt csapattársai mind elismerik őt, de nem értik, miért egy olyan iskolába ment játszani, ami véleményük szerint gyenge.** Talál egy kutyát, akinek teljesen ugyan olyan szeme van, mint neki, így társai elnevezik Tetsuya 2#-nek az ebet. Miután nagy nehézségek árán Kagamit is hozzászoktatják (ez a mangában van kifejtve), a kutyus lesz a csapat kabalája.** A pályán, sőt azon kívül is, eltűnik az emberek elől, mindig ott bukkan fel, ahol szükség van páratlan passzaira, melyeket később továbbfejleszt.** Vértípusa A, születésnapja január 31.** Régi csapatából minden tag másként szólítja.**

Képinfo: Nem saját! ()

Engedélyezve: 2012. 07. 14.
2016. 12. 14.

Módosítva: 2016. 12. 14. 08:21:33
Módosította: Shion

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).